dianusia921 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Hej :) Heh też byłam na bio-chemie w liceum ;), tylko ja się zastanawiałam co reszta klasy tutaj robi, bo raczej mało osób się tym interesowało u mnie w klasie... http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/SpacerzLejdi006.jpg jakie bombowe gonitwy :) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/sanki026.jpg śliczny chłopiec :) i te oczyska niebieskie piękne :loveu::loveu: Pozdrawiamy ! :) Quote
Talucha Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='kalyna']mi wkurza, bo potem z taką mokrą mordusią do mnie przybiegają i o spodnie się wycierają :( szkoły nie zazdroszczę.....i rozumiem brak czasu, sama prawie z dogo zniknęłam :) ale kiedyś to nadrobisz :D Heh, ja jestem przyzwyczajona, że ze spaceru wracam brudna i mokra :D Ledwo co wróciłam po feriach do szkoły a już tyle roboty... [quote name='zaba14']Lasti za wszelką cenę chyba chciał się pozbyć kagańca :) Tak, tarza się tak przez kaganiec :D Ale i tak toleruje go bardziej niż inne kagańce. W tym biega i raz na jakiś czas się potarza albo poociera o mnie żebym mu ściągnęła, a w innych kagańcach cały czas walił o coś mordą, tarzał się tak, że się na spacer nie dało pójśc. [quote name='Naklejka']Ja właśnie siedziałam i zmniejszałam zdjęcia, a na zadania domowe już nie mam siły, zrobię w szkole :evil_lol: Co ja robię w liceum na biol-chemie? :lol: tutaj same kujony :lol: Haha :D Ja kujonem zdecydowanie nie jestem :eviltong: ale postanowiłam się wziąc za naukę w drugim semestrze :evil_lol: zadania domowe też najczęściej olewam, ale teraz same sprawdziany i wypadałoby je jakoś napisac :lol: [quote name='Aleksandra95']zadaje sobie te same pytanie. ;) heh Ja się zastanawiam co ja robię w technikum na profilu reklamy?! :lol: [quote name='dianusia921']Hej :) Heh też byłam na bio-chemie w liceum ;), tylko ja się zastanawiałam co reszta klasy tutaj robi, bo raczej mało osób się tym interesowało u mnie w klasie... http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/SpacerzLejdi006.jpg jakie bombowe gonitwy :) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/sanki026.jpg śliczny chłopiec :) i te oczyska niebieskie piękne :loveu::loveu: Pozdrawiamy ! :) Hej :) Ja chciałam iśc na biol-chem ale jestem słaba z chemii, więc zrezygnowałam :P Dziękujemy ;) Wpadłam się pochwalic :D Doszedł nam komplecik od Corse! Jestem zachwycona, wszystko pięknie zapakowane, ślicznie uszyte i pachnące :loveu: Mam zdjęcia ale słabe, bo robione w domu, a już jest ciemno i w ogóle. W dodatku model był zmęczony. Kiedyś zrobię lepsze :) Zamówiłam smycz, obróżkę i IDholder :D Quote
Talucha Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 A zdecydowałam się na żółtą, bo ta mi się bardzo spodobała, poza tym Lasti ma już zielone i czerwone szelki, niebieską obróżkę, fioletowy polarek przy sledach to stwierdziłam, że żółta będzie idealna :D Quote
omry Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Naprawdę ładnie wygląda :) Ja też chciałam ją kupić, ale zdecydowałam się jednak na seledynową, bo od dawna myślałam o takim kolorze dla Iwanka :) Quote
Guest papillonek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ładna :loveu: Chyba wpadłaś w zakupoholizm :) Quote
Naklejka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Śliczna! :) Właśnie uczę się biologi :evil_lol: Chemia to pikuś... ja wolałabym technikum, ale tu są tylko mechaniczne i jakieś takie gastronomiczne i fryzjerskie... Ale średnio się przykładam do nauki, nie chce mi się, na studia medyczne czy weterynaryjne nie idę, a bez nauki jadę na 3-4 i 5 to znaczy, że nie jest źle :lol: Quote
Talucha Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Aleksandra95 napisał(a):bardzo ładna !!! :loveu: Też mi się podoba :loveu: omry napisał(a):Naprawdę ładnie wygląda :) Ja też chciałam ją kupić, ale zdecydowałam się jednak na seledynową, bo od dawna myślałam o takim kolorze dla Iwanka :) To ta, którą już widziałam czy jakąś nową zamówiłaś? :D papillonek napisał(a):Ładna :loveu: Chyba wpadłaś w zakupoholizm :) Ja już dawno, tylko fundusze mocno mnie ograniczają :lol: Naklejka napisał(a):Śliczna! :) Właśnie uczę się biologi :evil_lol: Chemia to pikuś... ja wolałabym technikum, ale tu są tylko mechaniczne i jakieś takie gastronomiczne i fryzjerskie... Ale średnio się przykładam do nauki, nie chce mi się, na studia medyczne czy weterynaryjne nie idę, a bez nauki jadę na 3-4 i 5 to znaczy, że nie jest źle :lol: Dzięki :) Brrrr, chemia! Dla mnie jedna w tygodniu to za dużo a teraz mi dowalili na zastępstwa chemię! Zgrozo! U mnie jest w sumie kilka szkół do wyboru ale żadna, która by mnie zainteresowała :lol: też jakiś gastronomik, hotelarka, ekonomik, chłodniczak, transportówka, odzieżówka, turystyka no i moja głupia reklama. Quote
Naklejka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dlatego skończyłam w liceum, chemię kocham, biologia...ekhem... no ujdzie :P Chciałam iść na mat-chem, ale zrezygnowałam, przynajmniej nie mam takiej złej klasy :D Quote
Karro Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Bardzo fajnie Lasti wygląda w tej obróżce :) Quote
agamer Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Sliczna ta obróżka, a kolor idealny dla Lastiego:P Quote
Guest papillonek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Talucha napisał(a): Ja już dawno, tylko fundusze mocno mnie ograniczają :lol: Haha to ja mam odwrotnie,ale ostatnio zaszalałam i kupiłam obroże :lol: Quote
paulaa. Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Fajny macie ten komplecik, uwielbiam akcesoria od corse. :smile: Quote
WeronikaM Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 hej, ja tu pierwszy raz :D cudny psiak :loveu: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/komplecik009.jpg i super komplecik, a można gdzieś kupić taki paseczek na identyfiktor, czy to wszyte w obroże ?? :) Quote
omry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Talucha']To ta, którą już widziałam czy jakąś nową zamówiłaś? :D[/QUOTE] Niee, nic nowego. Na razie spokój z zakupami :) Quote
Talucha Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Naklejka']Dlatego skończyłam w liceum, chemię kocham, biologia...ekhem... no ujdzie :P Chciałam iść na mat-chem, ale zrezygnowałam, przynajmniej nie mam takiej złej klasy :D Ja jestem słaba z przedmiotów ścisłych, więc u mnie takie kierunki odpadają :eviltong: [quote name='wikikoniki']Śliczna obróżka ! :D Dzięki :) [quote name='understandme']Bardzo fajnie Lasti wygląda w tej obróżce :) Cieszę się, że się podoba :loveu: [quote name='agamer']Sliczna ta obróżka, a kolor idealny dla Lastiego:P Miałam nadzieję, że będzie do niego pasowac :D [quote name='papillonek']Haha to ja mam odwrotnie,ale ostatnio zaszalałam i kupiłam obroże :lol: Czytałam u Ciebie w galerii :razz: [quote name='paulaa.']Fajny macie ten komplecik, uwielbiam akcesoria od corse. :smile: Ja też uwielbiam, chociaż to nasze pierwsze :lol: [quote name='WeronikaM']hej, ja tu pierwszy raz :D cudny psiak :loveu: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/komplecik009.jpg i super komplecik, a można gdzieś kupić taki paseczek na identyfiktor, czy to wszyte w obroże ?? :) Witamy :multi: Dziękujemy! IDholder można dostac tu: http://furkidz.eu/pl/c/ID-holder/21 polecam :) A ja się tu chyba jeszcze nie chwaliłam, że doszły nam adresówki :) Dwie dla Lastiego i jedna dla psa cioci :) Kilka gniotów Quote
kalyna Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/b003.jpg on ma zadziorny wyraz mordki :) na grzecznego to on nie wygląda :D i komplecik obroża plus smycz bardzo ładna. Podoba mi się i wykonanie i kolor :loveu: Niestety to ja tak nie umiem. Mam typowy mózg ekonomisty i wszystko piętnaście razy przeliczam :( i to jest straszne,a potem moje psy chodzą w jednych obrożach, szelkach, smyczach... oj Ciap ma jeszcze automatyczną, bo była potrzebna :D ja stwierdzam, ze jeszcze mają dobre to niby szkoda kasy. Przy czym katuję się i oglądam wiele obroży i smyczy ale rozsądek podpowiada,żeby nie kupować i nie kupuję :( ahh a zazdroszczę jak niektóre osoby mają prawdziwe kolekcje :loveu: a żeby było śmieszniej to ja od października zabieram się za kupno nowych obróżek i nadal nie kupiłam... :lol: a ile to bazarków się naoglądałam i te wyroby są cudne.... a jednak :( Quote
łamAga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Aż dwie adresowki ?? myslisz ze szybko zgubi ?? :lol: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/b006.jpg piekny pies w pieknych szelach :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Falkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 witamy sie z czubkiem :loveu: jaki piekny komplet! :o tez taki Cemy :D wstawilibyście jakiś filmik.. :lol: Quote
Talucha Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='kalyna']on ma zadziorny wyraz mordki :) na grzecznego to on nie wygląda :D i komplecik obroża plus smycz bardzo ładna. Podoba mi się i wykonanie i kolor :loveu: Niestety to ja tak nie umiem. Mam typowy mózg ekonomisty i wszystko piętnaście razy przeliczam :( i to jest straszne,a potem moje psy chodzą w jednych obrożach, szelkach, smyczach... oj Ciap ma jeszcze automatyczną, bo była potrzebna :D ja stwierdzam, ze jeszcze mają dobre to niby szkoda kasy. Przy czym katuję się i oglądam wiele obroży i smyczy ale rozsądek podpowiada,żeby nie kupować i nie kupuję :( ahh a zazdroszczę jak niektóre osoby mają prawdziwe kolekcje :loveu: a żeby było śmieszniej to ja od października zabieram się za kupno nowych obróżek i nadal nie kupiłam... :lol: a ile to bazarków się naoglądałam i te wyroby są cudne.... a jednak :( Bo on nie jest grzeczny :evil_lol: Z jednej strony to bardzo dobrze, że tak masz :lol: Mi też te rzeczy nie są tak naprawdę potrzebne ale są takie śliiiiiczneee! :cool3: Tak to mnie zawsze fundusze powstrzymują a teraz trochę uzbierałam i od razu psie zakupy :shake: Ale lubię kupowac psu rzeczy, mnie to uszczęśliwia :lol: Teraz już nie będę mogła kupowac takich akcesoriów, bo zbieram na klatkę dla psa i kilka rzeczy dla siebie :) [quote name='dOgLoV']Aż dwie adresowki ?? myslisz ze szybko zgubi ?? piekny pies w pieknych szelach Kupiłam je nie dlatego, że sądzę iż szybko zgubi, a dlatego, że trochę szelek i obróżek się uzbierało i tak jest łatwiej :) Poprzednia adresówka pewnie nadal by się świetnie trzymała gdyby nie została zgubiona przez moją głupotę, bo przyczepiłam adresówkę do innej obroży na słabym kółeczku. Mamy teraz IDholder, więc niby wystarczyła by jedna adresówka ale zrobiłam tak, że jedna na stałe jest w szelkach, w których psa wyprowadza mama a druga jest na IDholderze do przekładania. Moja mama nie pamięta o przekładaniu dlatego tak jest :) Dziękujemy :loveu: [quote name='Falkaa']witamy sie z czubkiem :loveu: jaki piekny komplet! :o tez taki Cemy :D wstawilibyście jakiś filmik.. Witamy! :multi: Można zakupic :razz: O tu: http://furkidz.eu/pl/c/Obroze/18 Nie mam filmiku! Miałam ale strasznie wolno się wgrywały na youtube to się wkurzyłam i anulowałam :P Potem jakoś tak wyszło, że usunęłam je całkiem z komputera ;) Ale jak coś nagram to oczywiście dam :D Quote
Naklejka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/b009.jpg haha :lol: Trochę ciemne te zdjęcia... ;) Quote
Talucha Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Naklejka'] haha :lol: Trochę ciemne te zdjęcia... ;)[/QUOTE] Wiem właśnie, w ogóle są nieciekawe ale daję co mam :lol: Quote
Recommended Posts