Aleksa. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 a powiedz mi, jak te sanki się sprawują ? jak Ty próbowałaś pociągnąć to dosyć lekko 'ida' ? miałam drewniane ale sie popsuły i nie wiem jakie kupić.;) a brat jak do mnie przyjedzie to nie przeżyje :p Quote
Talucha Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 wikikoniki napisał(a):Śliczny :loveu: :) Aleksandra95 napisał(a):a powiedz mi, jak te sanki się sprawują ? jak Ty próbowałaś pociągnąć to dosyć lekko 'ida' ? miałam drewniane ale sie popsuły i nie wiem jakie kupić.;) a brat jak do mnie przyjedzie to nie przeżyje :p One są leciutkie bo to plastik :) ale jak brat usiądzie to już gorzej :D Fajnie się ślizgają, dużo lepiej niż drewniane sanki Otrzepywanko :) No i dzisiejsze Quote
Aleksa. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 to polecasz jak dla Dory ? :) super fotki, masz ferie ?:) Quote
Talucha Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Myślę, że by się sprawdziły :) My mamy i te plastikowe sanki i drewniane. Na treningi zawsze biorę plastikowe, lepiej się ślizgają. Quote
omry Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ten Twój rudy psychol przystojnie wygląda na tle śniegu :) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A Lejdi nie umie ciągnąc ludzi na sankach tylko...same sanki ...;) Quote
Aleksa. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 no to musze takie nabyć ? ile beda tak około kosztować ? :D Quote
Dzikie nieporadne Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Do jakiej wagi mniej więcej może ciągnąć Lasti? :D Quote
Talucha Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a): super fotki, masz ferie ?:) Dzięki :) Tak mam ferie :multi: omry napisał(a):Ten Twój rudy psychol przystojnie wygląda na tle śniegu :) Najbardziej go lubię na tle śniegu :D Mada95 napisał(a):A Lejdi nie umie ciągnąc ludzi na sankach tylko...same sanki ...;) Może to po prostu nie dla niej ;) Aleksandra95 napisał(a):no to musze takie nabyć ? ile beda tak około kosztować ? :D Nie mam pojęcia :lol: Ale jeszcze niedawno były takie dostępne w biedronce (dodatkowo z hamulcem, nasze są bez), może u Ciebie też by były? :D Mada95 napisał(a):Do jakiej wagi mniej więcej może ciągnąć Lasti? :D Obecnie ciągnie ok. 38kg ale to krótkie dystanse raczej :) Quote
Onomato-Peja Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Osz Ty! Byłas dzisiaj na polach, chyba sie minęłyśmy. Co powiesz na spacer jakiś? Quote
Talucha Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):aa to zobacze :D U nas już nie ma, ale zobacz, może u Ciebie będą :D Onomato-Peja napisał(a):Osz Ty! Byłas dzisiaj na polach, chyba sie minęłyśmy. Co powiesz na spacer jakiś? Byłam i nawet Was widziałam :lol: ale dopiero jak zobaczyłam filmik na dogo skapnęłam się, że to Wy :D Mada95 napisał(a):I z nami ;) Tak :D Co do spaceru to ja chętna, jak coś to jutro będę tam za NOMI właśnie jakoś o 12:30 ;) jakbyście miały czas i ochotę to zapraszam :D A jak nie to możemy się umówic na inny termin ;) Quote
Onomato-Peja Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Talucha napisał(a): Byłam i nawet Was widziałam :lol: ale dopiero jak zobaczyłam filmik na dogo skapnęłam się, że to Wy :D Co do spaceru to ja chętna, jak coś to jutro będę tam za NOMI właśnie jakoś o 12:30 ;) jakbyście miały czas i ochotę to zapraszam :D A jak nie to możemy się umówic na inny termin ;) No pięknie. My będziemy od 12 się tam krecić. :) Quote
Talucha Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Jesteśmy po spacerku z Mada95 :) Psiaki się chyba polubiły, chociaż była jedna spina o patyk. Na szczęście szybko ogarnęłyśmy psy i nic się nie stało. Mam dzisiaj beeeeznadziejny dzień, od samego początku. Nie spałam całą noc, Lasti wymiotował i ma niefajną koopę, do tego kulał na prawą przednią łapę. Z łapą już wszystko ok, koopa dalej beznadziejna dlatego ma głodówkę. Z samego rana dowiedziałam się nieciekawych rzeczy. Jedynym umileniem dnia był spacer z Mada95 i naleśniki, które zrobiła mi mama :P Miałam jechac na łyżwy ale serio wszystkiego mi się odechciało. Na spacerze strasznie zmarzłam (chociaż ubrałam się bardzo ciepło i nawet ubrałam dodatkową parę skarpetek:eviltong::p), więc teraz siedzę i się ogrzewam. Zdjęcia ze spaceru z Magdą dam jak zmniejszę i wrzucę na photobucket, a teraz wrzucę jeszcze kilka wczorajszych fotek. Quote
wikikoniki Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 rozumiem, że spiny o zabawki są normalne u niego :p Ja też się bym z kimś umówiła, niestety Max nie posiedziałby spokojnie w autobusie... Quote
Dzikie nieporadne Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 No całą noc padało ;) ale śnieg śniegiem ale na polach mróz był większy niż wszędzie indziej ...prawie zamarzłam i dlatego nie robiłam zdjęć i filmików wiec czekam z niecierpliwością na te zdjęcia ;) Quote
Paula03 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/zima2012r020.jpg Lasti w swoim żywiole :) Quote
Talucha Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 wikikoniki napisał(a):rozumiem, że spiny o zabawki są normalne u niego :p Ja też się bym z kimś umówiła, niestety Max nie posiedziałby spokojnie w autobusie... Taak, odwala mu. Aleksandra95 napisał(a):fajnie by wyglądał z Dorą.:loveu: :D:D understandme napisał(a):Tyle sniegu u Was? :) Tak i jeszcze sypie :) Mada95 napisał(a):No całą noc padało ;) ale śnieg śniegiem ale na polach mróz był większy niż wszędzie indziej ...prawie zamarzłam i dlatego nie robiłam zdjęć i filmików wiec czekam z niecierpliwością na te zdjęcia ;) Zaraz wstawiam ;) Paula03 napisał(a):http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/zima2012r020.jpg Lasti w swoim żywiole :) :D :) Lubię to zdjęcie :) Quote
Talucha Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 I taki tam krzaczorek. Na poprzedniej stronie też są zdjęcia!!! Quote
Recommended Posts