taxelina Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn019.jpg bardzo mi sie podoba! Quote
Talucha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='Aleksandra95']super fotki.:loveu: Dziękowac ;) [quote name='deer_1987']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn019.jpg bardzo mi sie podoba! Cieszę się, że się podoba :) Quote
dianusia921 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn027.jpg ładnie się komponuje Twój pies z tymi jesiennymi kolorkami :loveu::loveu: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn039.jpg psychopatyczny wzrok :evil_lol: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn022.jpg przystojniach z Lastiego :loveu: Quote
Talucha Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='dianusia921']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn027.jpg ładnie się komponuje Twój pies z tymi jesiennymi kolorkami :loveu::loveu: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn039.jpg psychopatyczny wzrok :evil_lol: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn022.jpg przystojniach z Lastiego :loveu: Brązowy fajnie wygląda z tymi pomarańczowymi liściami ;) Tak, wzrok ma jak zawsze :lol: No ba ;) I sobie przekleję taką historię dzisiejszą z mojego photobloga ;) Jestem mega dumna z mojego psa! Kocham go! Poszliśmy na spacer, cwiczyliśmy sobie komendy z naciskiem na przywołanie, było super! Bawiliśmy się i doskonaliliśmy aportowanie-extra! Wszystko szło mu ładnie, nawet zignorował innego psa ;) Później szedł ładnie na nienapiętej smyczy. No i z osiedla wyszło 3 typków, może troszkę starszych ode mnie i muzyka w telefonie na full -,- jakieś techno czy inne gówno. Nienawidzę takiej muzyki z całego serca, żadnego rapu, żadnej techniawy-fuj fuj fuj. Strasznie mnie denerwowało to, że oni sobie tak głośno to słuchają już normalnie myślałam, że zaraz im coś powiem -,- Jeszcze potem specjalnie za mną szli i zbliżali się do Lastiego. Jeszcze zaczęli walic tekstami: cześc laska itp. Już się kurde serio zdenerwowałam i wiecie co? Mój kochany pieseczek rzucił się na tego jednego typa co niósł ten telefon i za bardzo podszedł do nas :) Nie żeby go zaraz gryźc tylko wystraszyc. Ha! Ich reakcja? Natychmiastowe odsunięcie się. No i komentarze w stylu: oj, chyba się pieskowi muzyka nie podoba! I coś tam: o! Dostałeś z dyńki od huskiego! Na co Lasti na nich dodatkowo naszczekał ^^ Ten jeden typ tylko coś tam gadał żeby wyłączyli tą muzykę i że ich na słuchawki nie stac ;p Cudny jest ten mój pies i niech mi nikt nie mówi, że husky nie potrafi bronic i szczekac, haha :D Quote
Aleksa. Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 hahahhaaha. dobry Lasti. :loveu: To może Lasti weźmie Dore do siebie na szkolenie ? :lol: aportowanie,przywoływanie hmm, jak to fajnie się czyta.. :( Quote
taxelina Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 No to wiesz ze na Lastiego mozesz liczyc :D Quote
Karro Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 No Lasti jako obrońca zdał egzamin na 6! :D http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn019.jpg to zdjęcie mi się bardzo podoba :) Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 hehe jestem pełna podziwu, Mayki szczekanie to można policzyć na palcach jednej ręki.... jak to piszą w charakterystyce haszczaków, złodzieja po domu oprowadzi za kawałek kiełbasy:D:D Quote
Talucha Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='Aleksandra95']hahahhaaha. dobry Lasti. :loveu: To może Lasti weźmie Dore do siebie na szkolenie ? :lol: aportowanie,przywoływanie hmm, jak to fajnie się czyta.. :( Jasne, dawaj mi ją tu :diabloti: My się cały czas uczymy, z przywołaniem to jest koszmar :evil_lol: ale się nie poddajemy. Aport czasem mu wychodzi, czasem nie. Dzisiaj na przykład nie chciało mu się zbytnio przynosic mi aportu. [quote name='deer_1987']No to wiesz ze na Lastiego mozesz liczyc :D Przynajmniej wiem, że jak coś to umie postraszyc :lol: [quote name='understandme']No Lasti jako obrońca zdał egzamin na 6! :D http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesiecdn019.jpg to zdjęcie mi się bardzo podoba :) Tak :D Dziękuję :) [quote name='Marta_Ares']hehe jestem pełna podziwu, Mayki szczekanie to można policzyć na palcach jednej ręki.... jak to piszą w charakterystyce haszczaków, złodzieja po domu oprowadzi za kawałek kiełbasy:D:D Lasti też nie szczeka jakoś specjalnie często no ale zdaża się :D Dobrze, że reaguje na 'typów z pod ciemnej gwiazdy' :eviltong: To prawda, za kiełbasę pewnie by mu przeszło straszenie :lol: Jak ktoś wchodzi do nas do domu bez pukania to on nie raczy dac znac :mad: ale taka już rasa :lol: Dla mnie miejsca już nie było ;) Jaśnie pan czasem rozwali się tak w nocy a potem wielce oburzony, że śmiem go przesunąc :) Quote
Qeeriefire Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Znam to rozkładania na łóżku , ale cóż zrobić :D Quote
kalyna Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 witamy się :) toż to masz psa obrońcę :) mojej owczarzycy z pseudo włącza się obrona jak ciemno się robi, albo osoby pod wpływem % idą :) Quote
Talucha Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Collie']Znam to rozkładania na łóżku , ale cóż zrobić :D No właśnie, szkoda tylko że dla mnie miejsca już nie ma :evil_lol: [quote name='kalyna']witamy się :) toż to masz psa obrońcę :) mojej owczarzycy z pseudo włącza się obrona jak ciemno się robi, albo osoby pod wpływem % idą :) Hej! :) Lasti na ludzi pod wpływem % też czasem reaguje, czasem to właśnie warczenie, czasem po prostu idzie najeżony Nie mam normalnych zdjęc, ani robic też mi się nie chce ;) Ale mam fajną wiadomośc :D [FONT=Arial]MAMY 3 MIEJSCE W KONKURSIE! :D[/FONT] [FONT=Arial]Łuhuuuu ![/FONT][FONT=Arial] A za 3 miejsce mi się nagroda podobała-zestaw zabawek z comfy :D[/FONT] [FONT=Arial]^^[/FONT][FONT=Arial] To zdjęcie, które ma 1 miejsce obstawiałam od początku, że wygra :P[/FONT] Ze strony comfypet.pl : Nasz fecebookowy jesienny konkurs dobiegł końca! Dostaliśmy całe mnóstwo super zdjęć, które możecie obejrzeć na naszym facebooku w Galeriii Konkursowej Zwycięzcy konkursu: 1.miejsce: Magdalena Osman 2.miejsce: Bianka Sawoniuk 3.miejsce: Natalia Talarek Quote
omry Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 To zdjęcie, co zdobyło pierwsze miejsce jest po prostu rewelacja! :) Gratuluję Wam wygranej, dodaj zdjęcia zabaweczek, najlepiej w akcji z Lastim przystojniakiem, jak dojdą do Was :) Quote
vege* Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Talucha napisał(a): Lasti też nie szczeka jakoś specjalnie często no ale zdaża się :D Dobrze, że reaguje na 'typów z pod ciemnej gwiazdy' :eviltong: To prawda, za kiełbasę pewnie by mu przeszło straszenie :lol: Jak ktoś wchodzi do nas do domu bez pukania to on nie raczy dac znac :mad: ale taka już rasa :lol: Moja Nuka na szczęście nie jest taka, żeby wzięła od obcego coś do jedzenia i obcego do domu też nie wpuści :loveu: Jak z nią jestem na spacerze to każdego człowieka omija obojętnie, nie zwraca uwagi, gorzej jest jak ktoś zacznie podchodzić w naszą stronę albo coś mówić/naśmiewać się, wtedy następuje nastraszenie czyli przyjęcie postawi typu "ja stroję przed moją pańcią, to moja pańcia, nie podchodź bo ci buźkę pokanceruję" :diabloti: jak to nie działa to wtedy Nuka szczerzy zęby i szczeka, nikogo jeszcze nie ugryzła, zawsze tylko straszy, ale wiem, że jakby na prawdę ktoś chciał mi coś zrobić to mogłaby niezłą krzywdę zrobić. Quote
dianusia921 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Te zdjęcia jak Lasti śpi w łóżeczku są bombowe :loveu::loveu: Gratulujemy !!!! :multi: Super wszystkie trzy zdjęcia są, bardzo mi się wszystkie miejsca podobają :lol: Quote
Aleksa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 gratki, gratki :loveu: sama zastanawiałam się,czy zdjęcia Dory nie dać,ale nie miałam nic fajnego :shake: a to telekarma wybierała najlepsze zdjęcia,czy głosowanie było ? :loveu: Quote
Talucha Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='deer_1987']Gratulacje! Dziękujemy :) [quote name='omry']To zdjęcie, co zdobyło pierwsze miejsce jest po prostu rewelacja! :) Gratuluję Wam wygranej, dodaj zdjęcia zabaweczek, najlepiej w akcji z Lastim przystojniakiem, jak dojdą do Was :) Zgadzam się, pierwsze było super :) Oczywiście, że dam fotki jak tylko dostaniemy nagrodę :D [quote name='vege*']Moja Nuka na szczęście nie jest taka, żeby wzięła od obcego coś do jedzenia i obcego do domu też nie wpuści :loveu: Jak z nią jestem na spacerze to każdego człowieka omija obojętnie, nie zwraca uwagi, gorzej jest jak ktoś zacznie podchodzić w naszą stronę albo coś mówić/naśmiewać się, wtedy następuje nastraszenie czyli przyjęcie postawi typu "ja stroję przed moją pańcią, to moja pańcia, nie podchodź bo ci buźkę pokanceruję" :diabloti: jak to nie działa to wtedy Nuka szczerzy zęby i szczeka, nikogo jeszcze nie ugryzła, zawsze tylko straszy, ale wiem, że jakby na prawdę ktoś chciał mi coś zrobić to mogłaby niezłą krzywdę zrobić. To dobrze, że w razie czego broni :) Ja też myślę, że Lasti byłby w stanie ugryźc w przypadku prawdziwego zagrożenia [quote name='Paula03']Gratulujemy :) [quote name='understandme']Gratuluję ! :loveu: Dzięki! [quote name='dianusia921']Te zdjęcia jak Lasti śpi w łóżeczku są bombowe :loveu::loveu: Gratulujemy !!!! :multi: Super wszystkie trzy zdjęcia są, bardzo mi się wszystkie miejsca podobają :lol: Dziękujemy bardzo :) Fajnie, że się podobają zdjęcia. Jest częśc osób, którym podoba się tylko 1 miejsce, reszta nie ;) [quote name='Aleksandra95']gratki, gratki :loveu: sama zastanawiałam się,czy zdjęcia Dory nie dać,ale nie miałam nic fajnego :shake: a to telekarma wybierała najlepsze zdjęcia,czy głosowanie było ? :loveu: Dzięki :) Mogłaś dac jakieś, coś byś znalazła ;) Oni wybierali zwycięzców. W sobotę byliśmy na dogo spacerze, zaraz będą zdjęcia. Na razie przeklejam notkę z photobloga bo drugi raz nie chce mi się pisac :P [FONT=comic sans ms]Wczoraj się zdziwiłam.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Wracając autobusem z Gdyni z Lastim, mijaliśmy naszego weta, tzn. klinikę.[/FONT] [FONT=comic sans ms]I zobaczyłam, że na szybach nie ma już tych naklejek, które były zawsze, drzwi są otwarte a w środku gruz![/FONT] [FONT=comic sans ms]Chyba im się interes nie rozkręcił i musieli likwidowac...[/FONT] [FONT=comic sans ms]W ostatnim czasie właśnie mieli dziwne godziny pracy, często ich nie było itp. To już chyba wiem czemu.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Ale nie było nigdzie żadnej informacji o tym, że likwidują czy coś... Ostatnio jak byłam u nich z Dingiem to też nic nie mówili.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Trochę jestem zła bo lubiłam tych wetów, do tego miałam blisko.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Teraz będę musiała chodzic do Sujkowskiego. Fakt faktem, że jest on bardzo dobrym weterynarzem, nawet ludzie z centrum Gdyni do niego przyjeżdżają ale czasem jak się chce coś od niego dowiedziec to trzeba wyciągac informacje. Do tego często są baaaaaardzo długie kolejki.[/FONT] [FONT=comic sans ms]No trudno, nic nie poradzę.[/FONT] [FONT=comic sans ms]A jeszcze karmę zawsze kupowałam u naszego weta. Teraz będę musiała zobaczyc czy u Sujkowskiego ją mają, a jak nie to może będzie w ZOO Karina w galerii Szperk, którą budują i mieli w listopadzie otwierac.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Albo najlepiej będę zamawiac u kolesia od którego mam wizytówkę, on do domu przywozi.[/FONT] [FONT=comic sans ms]A wczoraj na dogo spacerze psy szalały na plaży i chciałam Lastiemu rzucic piłkę (taką na sznurku, jego i moja ulubiona) i tak jakoś niefortunnie wpadła nam do wody xD Lasti po nią pobiegł ale jej nie przyniósł -,-[/FONT] [FONT=comic sans ms]Aaaaa ! Usiłowałam go zachęcic żeby ją przyniósł (była tuż przy brzegu a ja nie mogłam jej wydostac bo woda by mnie zalała ponad kostki przez fale) ale on nic sobie z tego nie zrobił xd. Zgredek też nie była zainteresowana przyniesiem piłki. Jeszcze liczyłam na to, że woda ją wyrzuci bardziej na brzeg ale nie! Chwilę się piłka unosiła na wodzie a potem utonęła *.*[/FONT] [FONT=comic sans ms]I nie mamy piłki :([/FONT] [FONT=comic sans ms]Muszę kupic kolejną, nie mam wyboru xD[/FONT] Quote
Talucha Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Zgredek i Lasti Fazi (nie wiem czy tak to się pisze ;) ) i za nim Lasti Quote
kalyna Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/dogospacer51111r003.jpg ale klimatyczne to zdjęcie :loveu: Quote
Recommended Posts