Aleksa. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 jak tam w szkole ? :) paczka nadal nie doszła.:placz: Quote
Guest papillonek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jaka paczka? że się wtrącę ;) Quote
Talucha Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 understandme napisał(a):http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/IMG_6971.jpg :loveu: Niedługo będzie tak ide do szkoły - noc wracam ze szkoły - noc :( Dokładnie! Brunomania napisał(a):No dokładnie mam tak samo. Jaki zbieg okoliczności ! http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/IMG_6972.jpg śliczności !! ;) papillonek napisał(a)::) :) :) :) :) :):) Aleksandra95 napisał(a):jak tam w szkole ? :) paczka nadal nie doszła.:placz: W szkole jakoś leci, dodam po raz kolejny zapewne, że nienawidzę matematyki :diabloti: a dzisiaj mieliśmy 'wycieczkę' do galerii handlowej, na jakąś wystawę Da Vinci, której oczywiście nikt nie oglądał, bo część osób podziwiała przewodnika :evil_lol: a druga część oglądała wystawy i uciekała do sklepów z jedną nauczycielką :diabloti: A jutro będę miała po raz pierwszy od początku roku HAPR i nie będzie zastępstwa-chemii :multi::multi::multi: :lol: Paczki jeszcze nie ma?! Mama wysyłała już dawno poleconym -,- Ja pieprzę, poczta polska :angryy: papillonek napisał(a):Jaka paczka? że się wtrącę ;) Kaganiec ;) A ja właśnie ogarniam zdjęcia bo trzeba coś wreszcie wstawić :lol: Przed chwilą dowiedziałam się, że mój tata miał wypadek... Quote
Guest papillonek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Omg straszne :/ co się stało? Quote
Aleksa. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 o matko. :o nic się nie stało ???? Talucha, nie przeklinaj ! mi to nie przeszkadza, ale bana chyba nie chcesz ?:) Quote
Talucha Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 papillonek napisał(a):Omg straszne :/ co się stało? Aleksandra95 napisał(a):o matko. :o nic się nie stało ???? Talucha, nie przeklinaj ! mi to nie przeszkadza, ale bana chyba nie chcesz ?:) Kobieta wjechała rowerem na autostradę :roll: a przed moim tatą jechał taki większy jeep i się zastanawiał czy skręcić w lewo czy w prawo :roll: i mój tata zwolnił bo sam też miał skręcać i wtedy ten koleś przed moim tatą się zdecydował, że skręca w którąś tam stronę i nagle przed moim tatą pojawiła się ta kobieta na rowerze (wcześniej tata jej nie widział....) i ją potrącił. Kobiecie nic poważnego się nie stało, mojemu tacie też nic nie jest. Spoko, że właśnie jechał nowym autem :roll: i już był by w domu gdyby nie ten wypadek, teraz jego szef musiał pojechać po mojego tatę i go przywieźć do domu, bo wiadomo, po wypadku nie można z powrotem prowadzić. Masakra. Gdyby kobieta nie wymyśliła sobie jechać rowerem po autostradzie i ten koleś z jeepa się tak nie zastanawiał gdzie skręcić to nic by się nie stało. Aleksandra95- 'pieprzę' to nie przekleństwo :D :P Tak samo mogę mówić 'solę' :P Mam dla was zdjęcia. Quote
Aleksa. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 hahahaha. :) no chyba , że w tym sensie :loveu: śliczny jest. :) taki wysoki.:loveu: Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ale jak ona wjechala na autostrade? tutaj nie ma mozliwosci zeby rower wjechal bo nie moze jechac 90 :D Quote
Talucha Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Aleksandra95 napisał(a):hahahaha. :) no chyba , że w tym sensie :loveu: śliczny jest. :) taki wysoki.:loveu: On jest malutki! :D deer_1987 napisał(a):ale jak ona wjechala na autostrade? tutaj nie ma mozliwosci zeby rower wjechal bo nie moze jechac 90 :D No właśnie-to jest pytanie, jak ona tam wjechała :D Quote
Aleksa. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 jak to malutki ? :o wygląda na bardzo wysokiego. :) ej , a on ma rodo ? :) Quote
Talucha Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 A no malutki :D Tzn. jak na samca haszczaka. On mi sięga ciutkę za kolano a ja mam skromne 166cm wzrostu :P Quote
Talucha Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 I nasze wczorajsze znalezisko: A kawałek dalej siedział przyczajony kot :P A ja mam jutro urodziny :P Quote
Aleksa. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/IMG_6994.jpg jaki zadowolony.:loveu: ja jestem niższa, bo mam 152. :D i Dora jest tak za kolano. może są tego samego wzrostu.:p 16,17 czy 18, bo nie pamiętam :diabloti: ? do północy nie będę czekała, więc wszystkiego najlepszego:loveu::loveu: Quote
Amber Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dołączam się do anty-fanów matematyki :diabloti: Całe szczęście ja ten koszmar mam za sobą... i jakimś cudem ominęła mnie matura z tego przedmiotu bo inaczej nie kończyłabym teraz studiów tylko pewnie dalej ją zdawała :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Talucha napisał(a):I nasze wczorajsze znalezisko: A kawałek dalej siedział przyczajony kot :P A ja mam jutro urodziny :P Mordercy są wśród nas :evil_lol::evil_lol: Quote
Karro Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/IMG_6977.jpg śpioch :loveu: A jak wam idzie szkoleniowo z Lastim? ;) A ja mam 160 cm wzrostu :D STO LAT!! :) Quote
Naklejka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Wszystkiego najlepszego! Ja na matmę nie narzekam, mało co a bym nie poszła na rozszerzoną do LO :D Najgorsza chyba jest fizyka i historia.... a i gegra.... Quote
Talucha Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Aleksandra95 napisał(a):jaki zadowolony.:loveu: ja jestem niższa, bo mam 152. :D i Dora jest tak za kolano. może są tego samego wzrostu.:p 16,17 czy 18, bo nie pamiętam :diabloti: ? do północy nie będę czekała, więc wszystkiego najlepszego:loveu::loveu: A to niska jesteś :P 17 ;) Amber napisał(a):Dołączam się do anty-fanów matematyki :diabloti: Całe szczęście ja ten koszmar mam za sobą... i jakimś cudem ominęła mnie matura z tego przedmiotu bo inaczej nie kończyłabym teraz studiów tylko pewnie dalej ją zdawała :evil_lol: Ja się właśnie boję matury z matmy :shake: W tym roku ledwie przez matmę zdałam :roll: Aleksandra95 napisał(a):doszedł kaganiec.:) Super :D Już komentowałam Ci w galerii :) Collie napisał(a):Mordercy są wśród nas :evil_lol::evil_lol: :lol: Dziękuję za życzenia! understandme napisał(a):http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/IMG_6977.jpg śpioch :loveu: A jak wam idzie szkoleniowo z Lastim? ;) A ja mam 160 cm wzrostu :D STO LAT!! :) Powoli ale idzie :) Teraz mam mniej czasu, więc trochę zaniedbaliśmy :mad: Naklejka napisał(a):Wszystkiego najlepszego! Ja na matmę nie narzekam, mało co a bym nie poszła na rozszerzoną do LO :D Najgorsza chyba jest fizyka i historia.... a i gegra.... Brr, przedmioty ścisłe są okropne! :roll: A historia swoją drogą-mega nudna no i nie umiem się jej nauczyć ;/ DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA! :loveu: :D Quote
Talucha Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Zabawa 'nową' liną-tą właśnie Lasti sobie znalazł na polach :D Quote
Speedymania Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/IMG_7009.jpg plątanina, znam to :) WSZYSTKIEGO NAJJJJJLEPSZEGO, zdrówka, szczęścia, dużo mile spędzonego czasu z Lastim i powodzenia w szkole ( samych 6)! Quote
Recommended Posts