Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

W Sopocie> Fajnie było? My jedziemy 10 wrz.do Wa-wy nie mogę się doczekać !:D

Posted

Ja ostatnio w kółko wysłuchuję komentarzy, że to wiadro, że jest ciężki, jest be i w ogóle straszny :roll: Usłyszałam też, że mój pies jest biedny:evil_lol:, bo przecież lepiej go w upał w tubę wcisnąć :shake:
Też się zastanawiam jak to się dzieje, że te fizjologi są tak akceptowane przez psy :lol:
Co do karmy to na razie nic nie powiem, bo mój pies jeszcze jej nie ruszył :mad: z tym że u nas to norma, bo Lasti to niejadek w dodatku wybredny... Zje jak zgłodnieje.

Tuby są straszne, jak widuje psy które ledwo mogą przez nie wystawić język to mnie cholera bierze. Tak samo jak te stare, metalowe kagańce, które kupuje się w zoologach. Ktoś się powinien tym w końcu zająć, bo prawda jest taka, że o fizjologach wie grono "wybrańców" i kupuje je przez net, a reszta nawet nie ma pojęcia o co chodzi i uważa, że tuba jest szczytem humanitaryzmu... Z drugiej strony znam wielu właścicieli psów, którzy uważają, że psy pocą się tak samo jak ludzie :p Po prostu zero świadomości o fizjologi zwierząt...

Posted

[quote name='deer_1987']Lyse swinki sa najlepsze :loveu:

Jak kto woli :P

[quote name='Aleksandra95']A mi te łyse się nie podobają. :)

Śmieszne są :evil_lol:

[quote name='papillonek']W Sopocie> Fajnie było? My jedziemy 10 wrz.do Wa-wy nie mogę się doczekać !:D

Tak, Sopot.
Pewnie, że fajnie :D

[quote name='Amber']Tuby są straszne, jak widuje psy które ledwo mogą przez nie wystawić język to mnie cholera bierze. Tak samo jak te stare, metalowe kagańce, które kupuje się w zoologach. Ktoś się powinien tym w końcu zająć, bo prawda jest taka, że o fizjologach wie grono "wybrańców" i kupuje je przez net, a reszta nawet nie ma pojęcia o co chodzi i uważa, że tuba jest szczytem humanitaryzmu... Z drugiej strony znam wielu właścicieli psów, którzy uważają, że psy pocą się tak samo jak ludzie :p Po prostu zero świadomości o fizjologi zwierząt...

Szczerze powiem, że sama przez jakiś czas myślałam, że tuby są takie super... Na szczęście mój pies miał zakładany ten kaganiec tylko do weta i do komunikacji miejskiej zimą. Potem zmądrzałam :P
W Sopocie na wystawie widziałam aż dwie osoby z psami w fizjologach-ucieszyło mnie, że to już 2 osoby więcej doinformowane:lol:

[quote name='Paula03']Mi również. Ja wolę ofutrzone :loveu:

Ja też raczej wolę te ofutrzone :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']to te nowe rzeczy ? ;)

fajne szeleczki :lol::lol:
Tak :D też mi się podobają :razz:

[quote name='Paula03']Gangster :evil_lol: :loveu:

:diabloti:

[quote name='Ewa&Duffel']Świetne są te szelki, to juliusy czy jakaś inna firma ?
Lastiemu pasują idealnie :cool3:

Kupiłam je na wystawie, kobieta, która je sprzedawała mówiła, że dopiero zaczynają działalność. Na metce jest: Pimpek-styl

C.D.N

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Ile dałaś za szelki?! Zajebiste są!!!! :D

Chciałam to samo napisać! :evil_lol: i do tego ekstra w nich wygląda :loveu: aż mnie chyba zazdrość wzięła że takich nie mamy :evil_lol: cud miód!
i prze fajnie że mogłaś oglądać zawody agi :loveu:
a jak tam wyłapywanie bernuśków? :cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']Ladnie to tak w kapuste wchodzic? :mad:

Oj tam, oj tam :P Właściciel nie widział :evil_lol:

[quote name='Pinesk@']Ile dałaś za szelki?! Zajebiste są!!!! :D

:cool3: Jakieś 60zł.

[quote name='Berneska']Chciałam to samo napisać! :evil_lol: i do tego ekstra w nich wygląda :loveu: aż mnie chyba zazdrość wzięła że takich nie mamy :evil_lol: cud miód!
i prze fajnie że mogłaś oglądać zawody agi :loveu:
a jak tam wyłapywanie bernuśków? :cool3:

I są wygodne bardzo :)
Ach, były takie 2 słodkie szczeniorki :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Amber']Już wiem czyje to będą kłaki jeśli je znajdę w świątecznej kapuście :mad: :evil_lol:

:diabloti::evil_lol: