Talucha Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Plany na dziś trochę mi się zmieniły. Miałam być na wystawie w Sopocie ale jednak będę na Jarmarku Dominikańskim w Gdańsku a jutro na wystawie. Dla mnie to w sumie lepiej, że jutro na wystawę, bo jutro są berneńczyki-moja ukochana rasa :D Quote
Aleksa. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Byłam kiedyś w akwarium Gdyńskim .;D dobrzy są. :) Quote
Paula03 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/IMG_5174.jpg] Fajne te zdjęcia z akwarium gdyńskiego :) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/IMG_5253.jpg Ale i tak te zdjęcia wymiatają :D Quote
Berneska Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ja bym chyba zawału dostała :D Podziwiam takich ludzi Quote
Guest papillonek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Od razu kisiel w gaciach :evil_lol: Podziwiam za odwagę ;) Quote
Talucha Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Aleksandra95']Byłam kiedyś w akwarium Gdyńskim .;D dobrzy są. :) Świetni ;D A i tak nie pokazali wszystkiego ze względu na pogodę [quote name='Paula03']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/IMG_5174.jpg] Fajne te zdjęcia z akwarium gdyńskiego :) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/IMG_5253.jpg Ale i tak te zdjęcia wymiatają :D Dzięki :) Szkoda tylko, że miałam głupią miejscówkę do zdjęć, bo byłyby lepsze :P [quote name='Berneska']Ja bym chyba zawału dostała :D Podziwiam takich ludzi [quote name='papillonek']Od razu kisiel w gaciach :evil_lol: Podziwiam za odwagę ;) Ja też ich podziwiam :D Smaki Lastiego, potrzebowałam do szkolenia no i tak żeby miał co sobie gryźć :P Jedną kość tylko muszę mu zabrać, były po niej rewolucje:roll: A teraz zamierzam znowu sama mu coś upichcić, albo mięsko ususzyć. Jestem ostatnio bardzo zadowolona z Lastiego, chyba pies mi zmądrzał :evil_lol: Quote
Talucha Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Je śmieci na spacerach :shake: Po za tym jakoś bardziej się słucha jak jest w kagańcu :mad::roll::evil_lol: Jak biegać, to po uprawach :diabloti: Zboże, marchewka, kapusta-taaaak to dobre miejsce na wybieganie się :p Quote
Berneska Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Znam ten ból, a raczej smród bo moja suka zawsze kupy wcina jak znajdzie, ale coś ostatnio przystopowała i tylko wącha a Wy macie jeszcze zboża całe? Nam w tamtym tygodniu skosili i w tym zawinęli w bale, jedyny plus że jest większa widoczność na świat:lol: Quote
Aleksa. Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 moja jak jej zakładam kaganiec to go zdejmuje..:( Quote
Talucha Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Berneska']Znam ten ból, a raczej smród bo moja suka zawsze kupy wcina jak znajdzie, ale coś ostatnio przystopowała i tylko wącha a Wy macie jeszcze zboża całe? Nam w tamtym tygodniu skosili i w tym zawinęli w bale, jedyny plus że jest większa widoczność na świat:lol: Tak, a Lasti jeszcze zawsze zjadł coś takiego, że potem lądowaliśmy u weta :roll: Jeszcze nie skoszone bo pola podmokłe i nie mogą wjechać kombajnami... [quote name='Aleksandra95']moja jak jej zakładam kaganiec to go zdejmuje..:( Lasti też chciał ściągać jak miałam dla niego kaganiec tubę, albo taki skórzany (taki z pasków, tradycyjny) a jak kupiłam fizjologa to jest dużo lepiej :) [quote name='papillonek']Mój to żarłok ograniczony :) ;) I po wystawie :) Całkiem fajna sprawa. Lasti dostał szelki, obrożę, smycz, próbkę karmy :> Bez zbożowej oczywiście, mam nadzieję, że to wreszcie będzie to. Śpioszek :loveu: Cały dzień by przespał u mnie na łóżku :roll: C.D.N Quote
Talucha Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Pobudka ;D I prezentujemy pani ząbki, pokazujemy migdałki :lol::eviltong: Quote
Aleksa. Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 cudak. :loveu: kupiłaś mu nowe rzeczy ? pokaż .:) Quote
taxelina Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Na ktora karme sie w koncu zdecydowalas? Quote
Paula03 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Berneska']Znam ten ból, a raczej smród bo moja suka zawsze kupy wcina jak znajdzie, ale coś ostatnio przystopowała i tylko wącha [/QUOTE] Mamy ten sam problem, chociaż Kati ostatnio również coś przestała. Ale znając ją to potem nieźle się naje... :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/IMG_6135.jpg jaki słodziak. :loveu: Quote
Talucha Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Aleksandra95']cudak. :loveu: kupiłaś mu nowe rzeczy ? pokaż .:) :D pokażę :> [quote name='deer_1987']Na ktora karme sie w koncu zdecydowalas? Na razie tylko próbkę mamy. 1st choice, bez zbóż. [quote name='Paula03']Mamy ten sam problem, chociaż Kati ostatnio również coś przestała. Ale znając ją to potem nieźle się naje... :evil_lol: :P Dzisiaj byliśmy na Rewie, nad morzem. Jakiś festyn był, więc też pełno ludzi. Lasti w szelkach z napisem 'GANGSTER' i w kagańcu fizjologicznym. Co chwilę leciały komentarze: gangster! ale ma piękne oczy! noo, gangsterskie ma te oczy! ale groźny! ale agresywny! I wszyscy omijali nas szerokim łukiem, a jak kaganiec zdjęłam-wszyscy podstawiali ręce *.* No nie rozumiem takiego czegoś... Jedna pani pytała czy on jest na sprzedaż :crazyeye: Podszedł też do nas pan z jakąś kobietą i ze sznaucerem i mówi, że z moim psem może się przywitać, bo mój ma kaganiec to nic nie zrobi. Psy się obwąchały, oba zadowolone. Nagle podeszła ta kobieta z miną jakby nie wiem co, podniosła psa i odeszła kawałek, po czym go z powrotem postawiła. Dziwne to było :roll: Później poszliśmy na wieczorny spacerek, na spokojnie, spuściłam psa. Wracaliśmy i w pewnym momencie jest zakręt, stoi tam drzewo i przesłania widok. Z tamtąd jechała kobieta na rowerze a Lasti był luzem. Już myślałam, że będzie chciał gonić rower i go szybko zawołałam, a pani mi podziękowała. Hmmm, dla mnie to raczej oczywiste, że się psa odwołuje przy rowerach, innych psach czy ludziach. W każdym razie cieszyłam się, że Lasti przyszedł bez zastanowienia i odbyło się bez biegania za psem, który biegnie za rowerem :lol::diabloti: Cieszę się, że coraz lepiej z przywołaniem. No, to teraz kilka fotek z wystawy :) Niufki :loveu: Quote
Talucha Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Pusiakowa']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/IMG_6135.jpg jaki słodziak. :loveu: Mój słodziak:loveu::loveu: Quote
Amber Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Jari też lata w kagańcu luzem zwykle, ale nie dlatego, że zjada śmieci, tylko dlatego, że ludzie się go mniej wtedy boją zauważyłam ;). Łap nie pchają czy ma kaganiec czy nie :evil_lol: I też jest to dziwne, że fizjolog praktycznie psom nie przeszkadza i normalnie w nim biegają bez żadnej krzywdy. Jari nie znosi kantarka mimo, że by się wydawało to tylko kilka cienkich pasków, natomiast fizjologa nosi bez problemów. Zdaj koniecznie recenzję nowej karmy dla Lastiego :razz: Quote
taxelina Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 No ja ta 1st choice widzialam u nas na rehabilitacji :) ale jakos nigdy sie na nia nie zdecydowalam :) Quote
Speedymania Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Talucha'] Wichura http://i55.tinypic.com/oh37t.jpg Śliczny zwierzaczek. Ona jest w schronisku? Quote
Talucha Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Amber']Jari też lata w kagańcu luzem zwykle, ale nie dlatego, że zjada śmieci, tylko dlatego, że ludzie się go mniej wtedy boją zauważyłam ;). Łap nie pchają czy ma kaganiec czy nie :evil_lol: I też jest to dziwne, że fizjolog praktycznie psom nie przeszkadza i normalnie w nim biegają bez żadnej krzywdy. Jari nie znosi kantarka mimo, że by się wydawało to tylko kilka cienkich pasków, natomiast fizjologa nosi bez problemów. Zdaj koniecznie recenzję nowej karmy dla Lastiego :razz: Ja ostatnio w kółko wysłuchuję komentarzy, że to wiadro, że jest ciężki, jest be i w ogóle straszny :roll: Usłyszałam też, że mój pies jest biedny:evil_lol:, bo przecież lepiej go w upał w tubę wcisnąć :shake: Też się zastanawiam jak to się dzieje, że te fizjologi są tak akceptowane przez psy :lol: Co do karmy to na razie nic nie powiem, bo mój pies jeszcze jej nie ruszył :mad: z tym że u nas to norma, bo Lasti to niejadek w dodatku wybredny... Zje jak zgłodnieje. [quote name='deer_1987']No ja ta 1st choice widzialam u nas na rehabilitacji :) ale jakos nigdy sie na nia nie zdecydowalam :) No cóż, zobaczę czy jest ok jak Lasti wreszcie ją ruszy :lol: [quote name='Brunomania']Śliczny zwierzaczek. Ona jest w schronisku? Tak, to cudna, miła, przytulaśna sunia-Wichura :) Łysa świnka morska :lol: A to champion PL Dogi niemieckie :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts