kalyna Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 OO to wszystkiego najlepszego, jest tylko 2 tygodnie młodszy od Soniuli ;) Zdjęcia, przepiękne, nic tylko wywołać i w ramkę. Nie wiedziałam, że Twoja rasa to Berneńczyk, mojej mamuśce tak się podobają ;) Quote
Talucha Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 To życzymy stówkę :D! Oby, oby! :D Chociaż nie wiem, czy tyle wytrzymam z tym świrem :P OO to wszystkiego najlepszego, jest tylko 2 tygodnie młodszy od Soniuli ;) Zdjęcia, przepiękne, nic tylko wywołać i w ramkę. Nie wiedziałam, że Twoja rasa to Berneńczyk, mojej mamuśce tak się podobają ;) Dziękujemy :) Ramek nie używam, zdjęcia lądują bezpośrednio na ścianie :P I na pewno któreś z nich zawiśnie ;) I taaaak, berneńczyki to moja rasa od dawna :) Zdecydowanie mój numer jeden i to będzie mój kolejny pies (o ile nie ulegnę i najpierw zaadoptuję jakiegoś kundelosa). A jeśli miałabym się decydować na jeszcze jakiegoś rasowca, to nie wiem czy nie padło by na boksera :D Quote
Talucha Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Ukradłam zdjęcia z dzisiejszego spaceru to wstawiam. Quote
Talucha Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 Dostałam już wszystkie zdjęcia od Ewy (Ewa Kaczmarek Fotografia), to wstawiam. Quote
Recommended Posts