Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Też chcem taką sesję :<

Fajnie, fajnie :loveu:
Choć mi to bardziej podchodzi pod maltretowanie pańci przez psa, a nie na odwrót :D

Powodzenia jutro!

Posted

[quote name='Ty$ka']Też chcem taką sesję :<

Fajnie, fajnie :loveu:
Choć mi to bardziej podchodzi pod maltretowanie pańci przez psa, a nie na odwrót :D

Powodzenia jutro![/QUOTE]

Dostawał co chwilę w pysk to się bronił :diabloti:
(nie)dziękuję :)

Posted

[quote name='Collie']Większość tak mówi po wyjściu z matury, a później większość i tak zdaje, a nieliczni poprawiają :cool3:

Urocza bestia :diabloti:

Niee u mnie z matmą to serio, spojrzałam na odpowiedzi w necie i wiem, że jest klęska.

[quote name='Believe']Cudowny Lasti, zakochałam się :loveu: A minki robi podobne jak mój Oskar ;)

Zapraszam w takim razie częściej :D

[quote name='kalyna']Ale się rozkręcacie z tymi sesyjkami :crazyeye:
cuuuudne fotki :loveu:

Tak wyszło ostatnio z tymi zdjęciami :lol: Jedna znajoma stwierdziła, że może go fotografować godzinami przez jego durne miny i krzywy pysk :P

Lastecki podróżnik

Posted

Chciałam tu zaglądć, ale bede pękać z zazdrości mieszkania nad morzem :(

Nie no, przemoge się jakoś! Piękne psisko, oczy ma obłędne. Kiedyś mnie takie przerażały, takie przeszywające spojrzenie...

Posted

[quote name='Panna Cotta']Chciałam tu zaglądć, ale bede pękać z zazdrości mieszkania nad morzem :(

Nie no, przemoge się jakoś! Piękne psisko, oczy ma obłędne. Kiedyś mnie takie przerażały, takie przeszywające spojrzenie...[/QUOTE]

Oj tak, lepszego miejsca zamieszkania mieć nie mogłam :D
Dużo osób mówi, że boi się takich jasnych oczu u psów :P

[quote name='Aleksandra95']

mistrzostwo :D[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='kalyna'] durne miny, też mi coś! przecież ja nie robię durnych min, nic a nic :diabloti:[/QUOTE]

No właśnie, co wszyscy od niego chcą :diabloti:

[quote name='betty_labrador']cudowne zdjecia lastiego- ale miny jeszcze lepsze :diabloti:[/QUOTE]

:D :D :D

[quote name='Collie']Trochę dowalili nam w tym roku z maturami, no może oprócz angielskiego
Podwinięta warga i już nie przez same obłędne oczy Lasti świetne miny robi :D [/QUOTE]

Moja polonistka powiedziała, że zrobili nam beznadziejną maturę jakby w celu udowodnienia, że potrzebna jest ta nowa, która teraz wchodzi ;) masakra. Angielski był spoko :P

Dzisiaj pogoda w kratkę, deszcz-słońce-deszcz-słońce, ale pojechaliśmy na psie fikołki tak jak zamierzaliśmy. Lasti mi odwalił numer, myślałam, że go uduszę i zapadnę się pod ziemię ale mniejsza z tym :P
No i będą nowe fajne foteczki, bo znajoma go oczywiście obfociła :) i będą kolejne durne miny :D Wstawię jak tylko dostanę.

Posted

[quote name='Ty$ka']https://lh6.googleusercontent.com/-G10jmOZJyso/U23rmtPa9iI/AAAAAAAAMDs/xE3w4-5fHJA/w420-h560-no/IMG483.jpg ufff, a myślałam, że tylko mój tak siedzi :D

https://lh3.googleusercontent.com/-bNYftwrXijc/U23romtWIMI/AAAAAAAAMEY/_ki5alXcLVc/w640-h480-no/IMG554.jpg królewicz :D

Miałaś ustną z angielskiego? Podobałabyś na PW zestawy? Mój braciszek byłby dozgonnie wdzięczny ;p

Czekam na fotałki z dzisiaj.

Ustną z angielskiego mam 15.
Na fotki jeszcze trochę trzeba poczekać :)

Posted

[quote name='Talucha']Ustną z angielskiego mam 15.
Na fotki jeszcze trochę trzeba poczekać :)[/QUOTE]
Cholercia, miałam napisać to do Oli, bo sobie miałam otwartą Lastową i Dorową galerię :lol:
Poczekamy w takim razie ;p