Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No i po polskim. W sumie myślałam, że będę się stresować, a podeszłam do tego całkiem na luzie :P Myślę, że gorzej będzie jutro, bo w końcu mój znienawidzony przedmiot :p Także jutro kciuki bardzo się przydadzą :P

A ja mam foteczki! :loveu: Tylko muszę pozmniejszać : x

Posted

[quote name='Ty$ka']Jak ma przymknięte oczy to taki ładny :loveu: :diabloti:
tititititittiitititi :loveu:

Właśnie oczy ma najlepsze :diabloti:

Posted

Wiesz, że Lasti ma bliźniaka? :lol:
Z autobusu widziałam, prawie identyczny, chociaż Lasti chyba trochę niższy i ciemniejszą sierść ma, ale miny jednakowe! I oczy z tym samym psychopatycznym spojrzeniem! :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Wiesz, że Lasti ma bliźniaka? :lol:
Z autobusu widziałam, prawie identyczny, chociaż Lasti chyba trochę niższy i ciemniejszą sierść ma, ale miny jednakowe! I oczy z tym samym psychopatycznym spojrzeniem! :diabloti:

:crazyeye: no way! Psychopacki jest tylko jeden! :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']A jednak nie tylko jeden... :shake:
Ktoś pewnie zobaczył Lastiego i tak mu się spodobał, że go sklonował :evil_lol:

Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę :shake:

Posted

superowe zdjęcia :-) Lasti wymiata;-)
jak matura? haha dla mnie matma wielki żal:-/ serio co to było?! jak zdam to będę się cieszyć xD a na polskim pisałam potop:-P ten nie wiadomo skąd im się wziął... teraz to boję się iść na chemię bo jak dowalą coś takiego jak na matmie to dziękuję:-P

Posted

[quote name='kalyna']https://lh3.googleusercontent.com/-wCOkM7S__Kg/U2fm9y9yKVI/AAAAAAAAMDM/42ShEva7_6k/w640-h427-no/IMG_7344.jpg ale go przydymiło :evil_lol:

https://lh5.googleusercontent.com/-Doc8hSl0nlM/U2fm7Av2xWI/AAAAAAAAMDM/ZkRqHZifW_M/w397-h595-no/IMG_7326.jpg mina jakbyś go głodziła :lol:

https://lh5.googleusercontent.com/-6j5CqhVGRbw/U2fnJWq-PaI/AAAAAAAAMDM/2_nFUc6M1RE/w640-h427-no/IMG_7419.jpg ale ta mina i tak wymiata :diabloti: uwielbiam ją :loveu: :loveu: :loveu:

On zawsze wygląda jak zjarany przygłup :lol:

[quote name='zahirka11']superowe zdjęcia :-) Lasti wymiata;-)
jak matura? haha dla mnie matma wielki żal:-/ serio co to było?! jak zdam to będę się cieszyć xD a na polskim pisałam potop:-P ten nie wiadomo skąd im się wziął... teraz to boję się iść na chemię bo jak dowalą coś takiego jak na matmie to dziękuję:-P

Matura? Porażka. Wiedziałam, że na polskim będą lektury, o których nie mam zielonego pojęcia :lol: No ale pisałam potop, dla mnie był łatwiejszy. Polski bez rewelacji ale jakoś pójdzie, za to dzisiaj... Tragedia, wszyscy wychodzili załamani. Ja już jestem pewna, że matmy nie zaliczyłam :lol:

Posted

dla mnie potop też łatwiejszy :-) u mnie też wszyscy załamani... ja nie wiem czy zdam... zobaczymy. boję się angielskiego... pewnie dowalą też jakiś list z zażaleniem... idę się uczyć zwrotów xD

Posted

[quote name='zahirka11']dla mnie potop też łatwiejszy :-) u mnie też wszyscy załamani... ja nie wiem czy zdam... zobaczymy. boję się angielskiego... pewnie dowalą też jakiś list z zażaleniem... idę się uczyć zwrotów xD

Angielski mi raczej idzie całkiem nieźle, więc tego się tak nie boję, ale zwroty do formalnego też sobie powtórzyłam :D Skoro tak dowalili teraz, to i na angielskim dadzą coś głupiego :P

[quote name='Ty$ka']Tyle fociszów, że nie wiem, które skomentować, wszystkie mi się podobają :D
zgapnął od Joy? 8)

Szybko się uczy złych nawyków :evil_lol:

[quote name='maryg22']Pfi, Joy ma ładniejszy język :evil_lol:

Pffffffffffffff, wytyka ciągle mała łaciata krowa :diabloti: