Talucha Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Sonka95']Biedaczek :-( ale dobrze , że jest już lepiej ;) [quote name='Onomato-Peja']Pierdziele :o Z nim co chwilę coś nie tak... [quote name='Ty$ka']O raaaany. Szybkiego powrotu do zdrowia życzymy. Bo to takie chuchro ciotowate :lol: Już czuje się dobrze :) Zaraz pójdę mu dać dzisiejszy zestaw chemii. Niedługo mam matury, a czuję się jak totalny debil, nic nie umiem :lol: :loveu: Quote
Talucha Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Ty$ka']Jak leży bida. A ta go jeszcze męczy :lol: On to lubi :diabloti: Quote
Ty$ka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Masochista :lol: Widzę, że nie tylko mój lubi ładować akumulatory na słońcu :D Quote
Naklejka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Biedny Lasti, dobrze że już się pozbierał ;) Jego miny, oczy za każdym razem mnie rozpierdalają :evil_lol: o matura, milusio :loveu: Quote
kalyna Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Oj :( zdrówka.... a wiadomo od czego mu się to zrobiło? https://lh3.googleusercontent.com/-c_R1R-r82Ac/U15NKzNJjAI/AAAAAAAALu8/je-W9o1Q4uc/w640-h427-no/kffiatki+012.JPG ta mina mówi, że już wsioo dobrze jest :evil_lol: Quote
Talucha Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Masochista :lol: Widzę, że nie tylko mój lubi ładować akumulatory na słońcu :D Lastecki tylko chwilowo, zawsze ucieka w cień ;) [quote name='Naklejka']Biedny Lasti, dobrze że już się pozbierał ;) Jego miny, oczy za każdym razem mnie rozpierdalają :evil_lol: o matura, milusio :loveu: Matura, matura, a ja baluję w najlepsze :loveu: Przyjeżdża do mnie znajoma na majówkę, wyjeżdżać pewnie będzie w niedzielę wieczorem, a w poniedziałek raniutko matura :diabloti: Za cholerę tego nie widzę :lol: [quote name='kalyna']Oj :( zdrówka.... a wiadomo od czego mu się to zrobiło? ta mina mówi, że już wsioo dobrze jest :evil_lol: No właśnie nie wiadomo... W czwartek byliśmy ok. 4 godziny na plaży, pies czuł się dobrze, nic podejrzanego nie zjadł, w domu wszystko ok, dopiero wieczorem zaczął wymiotować itp. w piątek już bez wymiotów, cały czas leżał osłabiony, nie reagował na nic, nie chciał pić, kompletnie nic. Tak nagle to przyszło. Jutro idziemy na dogo spacer, liczę, że Onomato-Peja zrobi nam piękne foteczki :diabloti: Quote
Naklejka Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 huehue, też ciągle gdzieś latam :P A weekendzik spędzę na planie filmowym, a miałam powtórzyć lektury. O i impreza w piąteczek u mnie w domu :evil_lol: Quote
Talucha Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='Naklejka']huehue, też ciągle gdzieś latam :P A weekendzik spędzę na planie filmowym, a miałam powtórzyć lektury. O i impreza w piąteczek u mnie w domu :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam matura, jeszcze można pisać za rok :diabloti: Takie pytanko, może ktoś wie... Czemu jeden pies rzuca się na drugiego w momencie kiedy pierwszy piszczy? Tzn. przy takiej sytuacji, że np. właściciel niechcący nadepnie psu łapę, ten piszczy, a drugi się na niego rzuca. Skąd takie zachowanie? Quote
Aleksa. Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Matura.. ja już zaczynam się denerwować.. :placz: aż wam zazdroszczę, że Wy tak na luzie podchodzicie :P zdajecie coś dodatkowego ? :) a i kiedy macie ustne ? :) Quote
Naklejka Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Natalia, nie wiem, ale Arnika za piszczenie też atakują :eviltong: Ola, rozszerzoną biologię (nic nie umiem :loveu: ale właśnie sobie powtarzam człeka). 8 mam polski, 21 niemiecki. Niemieckiego mogę nie zdać, o resztę jestem spokojna, na studia nie idę, więc mogę poprawić za rok :) Quote
Talucha Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='Aleksandra95']Matura.. ja już zaczynam się denerwować.. :placz: aż wam zazdroszczę, że Wy tak na luzie podchodzicie :P zdajecie coś dodatkowego ? :) a i kiedy macie ustne ? :) Ja też się stresuję ;) Ale jestem dziwnym człowiekiem i mam inne priorytety w życiu :P Ja zdaję podstawy. Ustną z angielskiego mam 15 maja, a z polskiego 22 maja. Do 22 może zdążę nauczyć się tej prezentacji :diabloti: U mnie najgorzej maaaatma, tego się boję. Języki całkiem dobrze mi idą. edit. Naklejka, no właśnie sporo psów ma takie zachowania z tego co zauważyłam, a pytam bo znajoma ma ten problem ze swoimi psami i chciała coś z tym zrobić, tylko zastanawiamy się dlaczego reagują w ten sposób. Ja na studia też się póki co nie wybieram, ale wolałabym mieć zaliczone wszystko za jednym zamachem :P Quote
Aleksa. Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Ja matme robie na 56-64 % jakbym miała taki wynik na ostatecznej to byłabym zadowolona :D Ja mam ustny angielski 8 maja....moge nie zdać..(odpukać) polski 20 maja-zastanawiam się jak mam się nauczyć tej prezentacji :diabloti: Quote
Naklejka Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Ja też mam stresa, tzn. boję się niemieckiego, ustnego polaka. No i z biologią mam problem, bo moja duma nie przeżyje niskiego wyniku :evil_lol: Jak zdam dobrze, to pomyślę nad studiami, na razie policealna- jak się nie spodoba to za rok znów matura i studia ;) Quote
kalyna Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 matura, kiedy to było :siara: Ja miałam cała maturkę w jednym tygodniu, dzień po dniu coś zdawaliśmy... a później było błogie obijanie się :evil_lol: aż do czerwca i zdawanie egzaminu zawodowego.... Gdzieś czytałam, na szybko nie przytoczę źródła... o tym piszczeniu i atakowaniu, ale sprawdzę, doczytam i napiszę... jak będę pamiętać oczywiście :evil_lol: bo tak na szybko nie chcę niczego przekręcić :) Quote
Talucha Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='Aleksandra95']Ja matme robie na 56-64 % jakbym miała taki wynik na ostatecznej to byłabym zadowolona :D Ja mam ustny angielski 8 maja....moge nie zdać..(odpukać) polski 20 maja-zastanawiam się jak mam się nauczyć tej prezentacji :diabloti:[/QUOTE] Mi się marzy mieć 30% z matmy :diabloti: [quote name='Naklejka']Ja też mam stresa, tzn. boję się niemieckiego, ustnego polaka. No i z biologią mam problem, bo moja duma nie przeżyje niskiego wyniku :evil_lol: Jak zdam dobrze, to pomyślę nad studiami, na razie policealna- jak się nie spodoba to za rok znów matura i studia ;)[/QUOTE] Ja też myślę nad jakąś policealną. [quote name='Aleksandra95']Jakoś damy radę :)[/QUOTE] Musimy :) [quote name='Angi']trzymam za was kciuki ;)[/QUOTE] (nie)dziękuję :) [quote name='kalyna']matura, kiedy to było :siara: Ja miałam cała maturkę w jednym tygodniu, dzień po dniu coś zdawaliśmy... a później było błogie obijanie się :evil_lol: aż do czerwca i zdawanie egzaminu zawodowego.... Gdzieś czytałam, na szybko nie przytoczę źródła... o tym piszczeniu i atakowaniu, ale sprawdzę, doczytam i napiszę... jak będę pamiętać oczywiście :evil_lol: bo tak na szybko nie chcę niczego przekręcić :)[/QUOTE] Z jednej strony fajnie mieć dzień po dniu, bo szybko z głowy, cały stres za jednym zamachem. Byłabym wdzięczna gdybyś znalazła :) Quote
Baton Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Powodzenia na maturze :D I zazdroszczę że Wy jeszcze macie możliwość przygotowania se prezentacji na ustny polski :lol: Quote
Ty$ka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Ja też życzę Wam powodzenia. I podziwiam Wasze lajtowe podejście do tego :lol: Widzę, że matura nie jest Wam do niczego potrzeba ;p [quote name='maryg22']I zazdroszczę że Wy jeszcze macie możliwość przygotowania se prezentacji na ustny polski :lol:[/QUOTE] Ja też im tego mocno zazdroszczę ;p Quote
Qeeriefire Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Lasti ma zabójcze oczy! https://lh4.googleusercontent.com/-f97F_Oe-kX8/U15NLm5PDGI/AAAAAAAALu8/iWbaAIX_mDM/w640-h427-no/kffiatki+015.JPG Szał matur na dogo, niedługo pewnie zacznę panikować :lol: Pocieszcie mnie, może ktoś z Was nie napisał jeszcze prezentacji? Quote
Talucha Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='maryg22']Powodzenia na maturze :D I zazdroszczę że Wy jeszcze macie możliwość przygotowania se prezentacji na ustny polski :lol:[/QUOTE] (nie)dziękuję :) To prawda, załapałam się jeszcze na szczęście na starych zasadach :lol: [quote name='Ty$ka']Ja też życzę Wam powodzenia. I podziwiam Wasze lajtowe podejście do tego :lol: Widzę, że matura nie jest Wam do niczego potrzeba ;p Ja też im tego mocno zazdroszczę ;p[/QUOTE] (nie)dziękuję :) Podejście nie jest zupełnie lajtowe, ale zdecydowanie nie należę do osób, które rezygnują z życia osobistego na rzecz matury :P [quote name='Collie']Lasti ma zabójcze oczy! Szał matur na dogo, niedługo pewnie zacznę panikować :lol: Pocieszcie mnie, może ktoś z Was nie napisał jeszcze prezentacji?[/QUOTE] Ja zacznę panikować w niedzielę wieczorem pewnie :P O dziwo już napisałam :diabloti: Tylko się teraz nauczyć :P Będą zaraz foteczki z dzisiejszego spaceru, tylko najpierw zrobię sobie mrożoną kawę z lodami i bitą śmietaną :diabloti: Quote
Recommended Posts