Talucha Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Zuzia&Szanti napisał(a):Oj nie psuj jego nadziei, że podziała ;) Nie śmiałam mu powiedzieć :lol: kalyna napisał(a): widok zaaaaa**** :loveu: :loveu: Jestę niedźwiedzię :loveu: Szkoda, że nie umiem tego uchwycić na zdjęciach tak fajnie jak w rzeczywistości to wygląda :D Naklejka napisał(a):Dobra samokrytyka nie jest zła :lol: Fajnie tak na plaży zimą :D o bosze wilk! https://lh3.googleusercontent.com/-L36W7gWL68g/Uuv-0aYS56I/AAAAAAAAKUA/oxnv_fiY0ds/w640-h427-no/plaża%2C+zima+30.01.2014r+074.JPG Fajnie, tylko... zimno :lol: Bez termosiku bym nie przetrwała :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Popatrzyłam na zdjęcia i od razu mi zimno :lol: Teraz będzie trochę wiosny ;) Bo już do nas przyszła :loveu: Nienawidzę być w klasie maturalnej :lol: Właśnie siedzę nad lekcjami. Teraz marzec będzie straszny, koniec roku się zbliża i cisną ze wszystkiego. Nie dość, że do matury to i do egzaminu zawodowego. :roll: Ahh i nawet nie zaczęłam pisać ustnej z polskiego :loveu: Dlatego Lastecki trochę cierpi na brak ruchu na co dzień, ciągnie na spacerach i jest trochę nieznośny ;) Za to staramy się odbić to sobie w weekendy i wtedy jak się wybiega jest spokojny i kochany :D Quote
Ty$ka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Morus łączy sie w bólu z Lastim ;). Obydwaj zaniedbani, no cóż, tak czasem jest :D A Tobie życzę spokojnego przygotowania się do matury, pewnie to słowo Ci już zbrzydło... Quote
Naklejka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Też nie mam nic na ustną z polskiego :diabloti: A z nauką nie wyrabiam, mam dość, a tak naprawdę wiele się nie uczę. Za dużo bieżących sprawdzianów, kartkówek i nie ma jak sobie powtarzać do matury. No nic, za rok poprawka :p Quote
Karro Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ja teraz po tej reformie nie będę mieć prezentacji maturalnej, tylko losuję pytanie. Zakres wiedzy liceum + gimanzjum :mad::wallbash: a żeby było jeszcze śmieszniej mogę wylosować pytanie z gramatyki. I jak ja mam 10 minut gadać o np zaimku? Jak ja to powiem w minutę :roll:. Quote
Ty$ka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Under, mnie też to czeka :p Ale spokojnie, damy radę. Polski nie jest taki zły :D Quote
Talucha Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Izabela124. napisał(a):Całuski przesyłam Lastiemu :) Wycałowany :) Ty$ka napisał(a):Morus łączy sie w bólu z Lastim ;). Obydwaj zaniedbani, no cóż, tak czasem jest :D A Tobie życzę spokojnego przygotowania się do matury, pewnie to słowo Ci już zbrzydło... Koniec roku niedługo, to wszystko wróci do normy :) Dzięki... właśnie siedzę nad matmą :roll: Naklejka napisał(a):Też nie mam nic na ustną z polskiego :diabloti: A z nauką nie wyrabiam, mam dość, a tak naprawdę wiele się nie uczę. Za dużo bieżących sprawdzianów, kartkówek i nie ma jak sobie powtarzać do matury. No nic, za rok poprawka :p Ja się będę cieszyć jak mnie dopuści z matmy do matury :diabloti: understandme napisał(a):Ja teraz po tej reformie nie będę mieć prezentacji maturalnej, tylko losuję pytanie. Zakres wiedzy liceum + gimanzjum :mad::wallbash: a żeby było jeszcze śmieszniej mogę wylosować pytanie z gramatyki. I jak ja mam 10 minut gadać o np zaimku? Jak ja to powiem w minutę :roll:. Słyszałam właśnie od przyjaciółki, ona też leci na nowych zasadach :roll: Ty$ka napisał(a):Under, mnie też to czeka :p Ale spokojnie, damy radę. Polski nie jest taki zły :D Polski nie, tego się nie boję. Matma to dla mnie całe zło. Jestem totalnym jełopem jeśli o to chodzi. Quote
angineuuka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 tęskniłam za tą patologiczną mordą :D Quote
Ty$ka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ej, on całkiem normalnie wygląda w kagańcu :p :lol Oj weeeź, matma to dla mnie też jedna wielka czarna magia... :( Quote
Talucha Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Angi napisał(a):tęskniłam za tą patologiczną mordą :D :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Ej, on całkiem normalnie wygląda w kagańcu :p :lol Oj weeeź, matma to dla mnie też jedna wielka czarna magia... :( Tylko, że paski nam się w nim poluzowały i się trochę opiera na nosie :/ Dzisiaj byłam na 2 godzinach dodatkowej matmy, dalej nic nie kumam :loveu: Jutro za to chyba się do szkoły nie wybiorę, mam trochę rzeczy do ogarnięcia, psa trzeba wybiegać, a wieczorem wyjeżdżam na weekend, na 18 do znajomej, też zapsionej z resztą :D Quote
Talucha Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Coś duże zdjęcia mi się wstawiły, ale już nie chce mi się poprawiać... Quote
Zuzia&Szanti Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 https://lh5.googleusercontent.com/-oUDtMbhkU0E/Uwow443bc4I/AAAAAAAAKc4/yCJD3RhDdjg/w893-h595-no/strzelnica+010.JPG Mi sie wydaje czy mu kaganiec zasłania oczka? Quote
Talucha Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Zuzia&Szanti napisał(a): Mi sie wydaje czy mu kaganiec zasłania oczka? Pisałam właśnie wyżej, że paski nam się poluzowały i kaganiec lata jak pies biegnie (dlatego na zdjęciu jest na oczach), no i opiera się na nosie. Quote
Sonka95 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: uśmiech :) https://lh5.googleusercontent.com/-hq5R4LGtAXk/UwoxGhA8nUI/AAAAAAAAKc4/t5QCwUuuE2U/w640-h427-no/strzelnica+045.JPG Quote
Naklejka Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Wygląda jakby był na jakiejś fazie :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Haski w paski :p Linieje Ci? ^^ Udanego łikendu, odpocznij trochę od nauki :D Quote
Korenia Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 https://lh4.googleusercontent.com/-QVRb1XwhrcE/UwoxHKt8vTI/AAAAAAAAKc4/pCWfp2uVNfE/w396-h594-no/strzelnica+048.JPG Co ja tu kurna robię ?! :P Niedługo będą z nim kwejki :P Quote
Onomato-Peja Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-ag1N1TdJiXw/UwoxIVy6HBI/AAAAAAAAKc4/LuukzuohgkU/w640-h427-no/strzelnica+055.JPG - co za brzydal :lol: Nie przejmuj się maturą, ja też nie zdam. :) Mimo, że mam o wiele więcej czasu do... zmarnowania. :D Jak mnie korci żeby Was na spacery wyciągać a nie mogę... Katorga. Quote
Talucha Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Sonka95 napisał(a):Śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: uśmiech :) :) Naklejka napisał(a):Wygląda jakby był na jakiejś fazie :evil_lol: Jest nieustannie na fazie :diabloti: Ty$ka napisał(a):Haski w paski :p Linieje Ci? ^^ Udanego łikendu, odpocznij trochę od nauki :D Nie, on taką śmieszną sierść ma na co dzień :evil_lol: Weekend udany, chociaż odpoczynkiem bym go nie nazwała :diabloti: Korenia napisał(a): Co ja tu kurna robię ?! :P Niedługo będą z nim kwejki :P Haha :D Niektóre jego miny by się faktycznie nadawały :lol: Onomato-Peja napisał(a): - co za brzydal :lol: Nie przejmuj się maturą, ja też nie zdam. :) Mimo, że mam o wiele więcej czasu do... zmarnowania. :D Jak mnie korci żeby Was na spacery wyciągać a nie mogę... Katorga. Już mi niedobrze na samo słowo matura :P A to czemu? Rasta niedomaga? Wróciłam z wyjazdu, bardzo udany :D Mam kilka zdjęć wyżłowatego znajomej, ale to wstawię jak pozmniejszam. Może i jakieś zdjęcie Lasteckiego się znajdzie. A no i mamy marzec-Psychopacki ma już 5 lat ;) Quote
Izabela124. Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 No to wszystkiego dobrego z okazji 5 lat Lastiego :) Quote
Talucha Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='Izabela124.']No to wszystkiego dobrego z okazji 5 lat Lastiego :) Dziękujemy :) Obiecane dawno temu zdjęcia :P Przedstawiam cudownego Kazana :loveu: Quote
Recommended Posts