Talucha Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Sonka95']No to gratuluje wyniku z polaka :cool3: Mi od gimnazjum matma szła źle , aż do teraz kiedy zmienili nauczyciela i sobie nawet nieźle radzę :) Dzięki :P Mi już chyba nic nie pomoże :lol: [quote name='Naklejka']Eeee. no to super! U nas kilka osób miało sporo ponad70%. Ten moj biol-chem jest genialny ze wszystkiego :evil_lol: Ja z polskiego jestem daremna, albo moja nauczycielka tak ocenia... Matma poszła mi właśnie dobrze, aż byłam zdziwiona, bo niby oceny mam nie najlepsze, a wynikiem z matury przewyższyłam osoby, które mają lepsze oceny ode mnie :diabloti: No i tylko kilka osób może 5 miało więcej punktów niż ja. No ja też właśnie się zdziwiłam w sumie jeśli o polski chodzi, bo w sumie nie jestem najgorsza z tego przedmiotu, ale w klasie są osoby, które mają lepsze oceny itp. (kujonkiii klasowe :loveu:) i spodziewałam się, że raczej one napiszą to lepiej. Tymczasem znowu wychodzi, że one są mądre tylko jak wykują się na blachę, a tak to to nie myśli :diabloti: Dzisiaj miałam ostatnią wigilię klasową w mojej karierze :lol: Nauczycielka się popłakała, a zaraz za nią cała klasa-prócz mnie :lol: Chyba jestem nieczuła :evil_lol: A skoro płakali już dzisiaj to się boję co to będzie na studniówce :lol: Buziaczki :loveu: Muszę porobić psieckiemu foty, bo nie mam co wstawiać :P Quote
Talucha Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='Ty$ka']Czeeeeeeść :)[/QUOTE] Witam, witam. Chwaliłam się, że Lastecki zjadł mięso za 70 zł, które mama kupiła na święta? :diabloti: Bo przecież on chce jeść barfik a nie jakieś gówno suche :evil_lol: Mam jakieś foty ale nie chce mi się wstawiać :p Ano i wszystkim życzę wesołych świąt :):tree1: Quote
Onomato-Peja Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Najlepszego Lastiopaty. Życzę Wam, brudasy, żebyście zmienili sznurówki na białe i obyczaje na dobre. :D Quote
Sonka95 Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Ktoś tu atakuje pomponiki :evil_lol: Sonia mi z mojej czapki wyrwała i musiałam przyszywać :diabloti: https://lh6.googleusercontent.com/-MYVADfC8E78/UrmNMmkgB3I/AAAAAAAAJh4/YrQu7gUhotk/w640-h427-no/%C5%9Bwieta+2013+010.JPG Quote
Izabela124. Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-W9iBH10Ifmk/UrmNM96g98I/AAAAAAAAJh0/WVsmOE2g56E/w396-h594-no/%C5%9Bwieta+2013+011.JPG ale on ma śliczne oczęta :loveu: Quote
Talucha Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Onomato-Peja']Najlepszego Lastiopaty. Życzę Wam, brudasy, żebyście zmienili sznurówki na białe i obyczaje na dobre. :D Hahah, nigdy! :D Jednak bycie brudasem to bycie brudasem, pasuje nam to :evil_lol: [quote name='Sonka95']Ktoś tu atakuje pomponiki :evil_lol: Sonia mi z mojej czapki wyrwała i musiałam przyszywać :diabloti: Bo szarpanie fajniejsze niż pozowanie :D Na szczęście Lasteckiemu nie udało się ich urwać :P [quote name='Izabela124.'] ale on ma śliczne oczęta :loveu: Hipnotajzin :evil_lol: Quote
Talucha Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Wstawiam zaległe fotki, bo jutro wybieramy się na spacer z Mariką i Joy, więc pewnie będą nowe :D (tsaaa Marika już mi wymyśliła zdjęciowe zadanie xD) Quote
Baton Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 No wiesz, nie mogę pozwolić byś się nudziła :diabloti: Quote
Talucha Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 maryg22 napisał(a):No wiesz, nie mogę pozwolić byś się nudziła :diabloti: Jak Ty o mnie dbasz :diabloti: Quote
Talucha Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 maryg22 napisał(a):Biedne ptaki :-( :evil_lol: Wcale nie kazałam mu ich gonić (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Zuzia&Szanti Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Ale fajnie tam macie plaża cały rok :loveu:. No i zdjęcia też super :cool3:. Quote
Sonka95 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Fajny mieliście spacerek :D Lasti jak biega :cool3: https://lh3.googleusercontent.com/-AxiliiJX_gQ/UrcjvFwRIWI/AAAAAAAAJfo/qO6a5fE4c3c/w640-h427-no/go%C5%84+ptaka+005.JPG Quote
Recommended Posts