Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']No to gratuluje wyniku z polaka :cool3: Mi od gimnazjum matma szła źle , aż do teraz kiedy zmienili nauczyciela i sobie nawet nieźle radzę :)

Dzięki :P Mi już chyba nic nie pomoże :lol:

[quote name='Naklejka']Eeee. no to super! U nas kilka osób miało sporo ponad70%. Ten moj biol-chem jest genialny ze wszystkiego :evil_lol:
Ja z polskiego jestem daremna, albo moja nauczycielka tak ocenia...

Matma poszła mi właśnie dobrze, aż byłam zdziwiona, bo niby oceny mam nie najlepsze, a wynikiem z matury przewyższyłam osoby, które mają lepsze oceny ode mnie :diabloti: No i tylko kilka osób może 5 miało więcej punktów niż ja.

No ja też właśnie się zdziwiłam w sumie jeśli o polski chodzi, bo w sumie nie jestem najgorsza z tego przedmiotu, ale w klasie są osoby, które mają lepsze oceny itp. (kujonkiii klasowe :loveu:) i spodziewałam się, że raczej one napiszą to lepiej. Tymczasem znowu wychodzi, że one są mądre tylko jak wykują się na blachę, a tak to to nie myśli :diabloti:

Dzisiaj miałam ostatnią wigilię klasową w mojej karierze :lol:
Nauczycielka się popłakała, a zaraz za nią cała klasa-prócz mnie :lol: Chyba jestem nieczuła :evil_lol: A skoro płakali już dzisiaj to się boję co to będzie na studniówce :lol:

Buziaczki :loveu:

Muszę porobić psieckiemu foty, bo nie mam co wstawiać :P

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Czeeeeeeść :)[/QUOTE]

Witam, witam.

Chwaliłam się, że Lastecki zjadł mięso za 70 zł, które mama kupiła na święta? :diabloti: Bo przecież on chce jeść barfik a nie jakieś gówno suche :evil_lol:

Mam jakieś foty ale nie chce mi się wstawiać :p

Ano i wszystkim życzę wesołych świąt :):tree1:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Najlepszego Lastiopaty.
Życzę Wam, brudasy, żebyście zmienili sznurówki na białe i obyczaje na dobre. :D

Hahah, nigdy! :D
Jednak bycie brudasem to bycie brudasem, pasuje nam to :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Ktoś tu atakuje pomponiki :evil_lol: Sonia mi z mojej czapki wyrwała i musiałam przyszywać :diabloti:

Bo szarpanie fajniejsze niż pozowanie :D Na szczęście Lasteckiemu nie udało się ich urwać :P

[quote name='Izabela124.'] ale on ma śliczne oczęta :loveu:

Hipnotajzin :evil_lol:

Posted

Wstawiam zaległe fotki, bo jutro wybieramy się na spacer z Mariką i Joy, więc pewnie będą nowe :D (tsaaa Marika już mi wymyśliła zdjęciowe zadanie xD)