Amber Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ile u was śniegu... U mnie wszystko stopniało w 1 dzień :eviltong: Quote
Baton Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ile Ty tych zdjęć porobiłaś, zimno Ci nie było za bardzo? :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-a9HD5S7s0ww/UqNCAyeuocI/AAAAAAAAJYY/eSc9asyCaXc/w640-h427-no/snieg+046.JPG Pięknie :) Quote
Talucha Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Amber']Ile u was śniegu... U mnie wszystko stopniało w 1 dzień :eviltong: A u mnie pada nawet teraz :D [quote name='maryg22']Ile Ty tych zdjęć porobiłaś, zimno Ci nie było za bardzo? :diabloti: Zrobiłam co byś nie marudziła, że zdjęć brak :diabloti: I nie, nie było mi zimno :eviltong: [quote name='Aleksandra95'] Pięknie :) :) :) :) :diabloti: Quote
Baton Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Talucha'] Zrobiłam co byś nie marudziła, że zdjęć brak :diabloti: I nie, nie było mi zimno :eviltong: [/QUOTE] Jaka przewidywalna :D Quote
Majkowska Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ile macie śniegu!!! O rany, u nas ledwo co napadało 2 płatki... Lastecki dziko wygląda, widać że w swoim żywiole. A w takim terenie musi kaganiec mieć? Quote
Sonka95 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Widać po nim , że jest w swoim żywiole :) :cool3: https://lh5.googleusercontent.com/-Vj8PvXIOkek/UqNCCIpjGkI/AAAAAAAAJYs/ZIxY2I9iQAY/w640-h427-no/snieg+038.JPG Quote
kalyna Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Jakie piękne śnieżne foty :loveu: Już nie wspomnę ile tego śniegu macie :placz: Quote
Talucha Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Majkowska']Ile macie śniegu!!! O rany, u nas ledwo co napadało 2 płatki... Lastecki dziko wygląda, widać że w swoim żywiole. A w takim terenie musi kaganiec mieć? Było śniegu przez 2 dni, teraz wszystko się topi :/ A w terenie ma kaganiec, bo nie nosi go z powodu agresji :) [quote name='Sonka95']Widać po nim , że jest w swoim żywiole :) :cool3: Ojj taaaak to zdecydowanie coś dla niego :) [quote name='kalyna']Jakie piękne śnieżne foty :loveu: Już nie wspomnę ile tego śniegu macie :placz: A dziękuję :) Śnieg się stopił :placz: Quote
Karoola Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Talucha'] A w terenie ma kaganiec, bo nie nosi go z powodu agresji :) [/QUOTE] A z jakiego? Zżera śmieci? Urocze ziewy :lol: To jest Twoje łóżko, czy już Lastiego? :cool3: Temu to wygodnie :lol: Quote
Baton Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Ja obstawiam, że to łóżko Lasietgo :diabloti: Natalia tylko próbuje je sobie zagarnąć :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Kurde ale śniegu mieliście. U nas troszkę spadło, a teraz błoto i syf. Quote
Talucha Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Karoola']A z jakiego? Zżera śmieci? Urocze ziewy :lol: To jest Twoje łóżko, czy już Lastiego? :cool3: Temu to wygodnie :lol: Tak, przez śmieci ;) [quote name='maryg22']Ja obstawiam, że to łóżko Lasietgo :diabloti: Natalia tylko próbuje je sobie zagarnąć :evil_lol: Dokładnie tak :evil_lol: [quote name='Kaaasia']Kurde ale śniegu mieliście. U nas troszkę spadło, a teraz błoto i syf. U nas też teraz syf straszny :/ Quote
Talucha Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='Angi']masz śnieg? :d[/QUOTE] Już nie :( [quote name='Sonka95']Ale super sesje miał w domu :loveu:[/QUOTE] A czasem coś się pstryknie :P Quote
Naklejka Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-zCquEfAPQe4/UqRfR-baMsI/AAAAAAAAJcE/xVHidYJXLrA/w402-h594-no/ih+016.JPG :lol: Masz wyniki matur? ;) Quote
Talucha Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Na razie wiem tylko, że matmę mam nie zaliczoną (to było pewne xD) i z angola mam 80%. Polskiego nam nie sprawdzili Quote
Naklejka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Pisałam wczoraj posta i mi internet wywaliło :diabloti: Z matmą sporo osób miało problemy. Na humanie zdały tylko 4 osoby. Ja akurat byłam pewna, że matmę zdałam, wszystko inne też zdałam, nawet niemiecki, a o to się najbardziej bałam. Do maja jest czas :evil_lol: Quote
Talucha Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='Naklejka']Pisałam wczoraj posta i mi internet wywaliło :diabloti: Z matmą sporo osób miało problemy. Na humanie zdały tylko 4 osoby. Ja akurat byłam pewna, że matmę zdałam, wszystko inne też zdałam, nawet niemiecki, a o to się najbardziej bałam. Do maja jest czas :evil_lol:[/QUOTE] Wczoraj dostałam wyniki z polskiego, miałam najwięcej w klasie :evil_lol: 46/70 U mnie matma jest właśnie najgorsza, bo nie czaję kompletnie nic :lol: Od zawsze mam problem z matmą :/ Quote
Sonka95 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 No to gratuluje wyniku z polaka :cool3: Mi od gimnazjum matma szła źle , aż do teraz kiedy zmienili nauczyciela i sobie nawet nieźle radzę :) Quote
Naklejka Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Talucha']Wczoraj dostałam wyniki z polskiego, miałam najwięcej w klasie :evil_lol: 46/70 U mnie matma jest właśnie najgorsza, bo nie czaję kompletnie nic :lol: Od zawsze mam problem z matmą :/[/QUOTE] Eeee. no to super! U nas kilka osób miało sporo ponad70%. Ten moj biol-chem jest genialny ze wszystkiego :evil_lol: Ja z polskiego jestem daremna, albo moja nauczycielka tak ocenia... Matma poszła mi właśnie dobrze, aż byłam zdziwiona, bo niby oceny mam nie najlepsze, a wynikiem z matury przewyższyłam osoby, które mają lepsze oceny ode mnie :diabloti: No i tylko kilka osób może 5 miało więcej punktów niż ja. Quote
Recommended Posts