Aga*Lis Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Super foty :p Ja też chcę taki teren :sad: A mam takie pytanie, bo jeżeli się nie mylę to ty masz obroże pół zaciskową z dog style, nie? Bo sama myślałam nad nią, ale słyszałam, że ten pół zacisk się nie luzuje i jak ona się sprawuje u Ciebie? Quote
Talucha Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Brejkej']ale olbrzym! piękny :) Gdzie tam olbrzym :) Malutki jest! :D [quote name='Aga*Lis']Super foty :p Ja też chcę taki teren :sad: A mam takie pytanie, bo jeżeli się nie mylę to ty masz obroże pół zaciskową z dog style, nie? Bo sama myślałam nad nią, ale słyszałam, że ten pół zacisk się nie luzuje i jak ona się sprawuje u Ciebie? Tam jest droga rowerowa (no teraz zasypana śniegiem więc nie uczęszczana :loveu:) a zaraz obok osiedla :/ kiedyś to wszystko były puste pola :( A z DS mam 2 obroże, ale obie na łańcuszku Quote
Talucha Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 coś co Lasti lubi najbardziej :D Quote
Korenia Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Wow to ten sam kraj :P? U mnie zielono :P! Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 zazdraszczam takiej ilosci śniegu :p Quote
Talucha Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Korenia']Wow to ten sam kraj :P? U mnie zielono :P! Ten sam :D U nas sporo tego nasypało wczoraj :D [quote name='Angi']zazdraszczam takiej ilosci śniegu :p Podobno w tygodniu ma się stopić :placz: Quote
angineuuka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 a nic :D słyszałam, że jedziesz na zlot? : > Quote
Talucha Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Nie mam hajsu na tą paczkę, chociaż jestem tego ciekawa :> Zlot, jaki zlot? XD Quote
Talucha Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Już widzę :D Nie ma szaans, po 1 jestem teraz bezrobotna :placz::placz: a planów na wakacje w cholerę, do tego termin-wtedy jest woodstock i ślub mojej siostry :P Quote
Baton Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Termin się zmieni, a kase zaoszczędzisz :D Musisz być moją siłą przetargową :diabloti: Quote
Talucha Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Widziałam, że większości pasuje podany termin, więc dla mnie jednej nie zmienią :lol: Kasy na bank nie będę miała, bo mam już problem z uzbieraniem na to co mam zaplanowane do tej pory :( Quote
Recommended Posts