Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonka95']Musiało być trudno opanować się przed zjedzeniem ciasteczek :evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-3QnYjHvSB4w/Un1SyI-zG2I/AAAAAAAAICI/eb8_18ysThk/w420-h560-no/IMG269.jpg

No to zbieraj kasę na te obroże ;) superdog ma strasznie fajne te wzorki :loveu:

Ćwiczymy :D A kasę to nie wiem kiedy uzbieram :lol: A z superdoga więcej wzorków mi się podoba, ale te 2 są dla nas idealne :lol:

[quote name='maryg22']https://lh5.googleusercontent.com/-3QnYjHvSB4w/Un1SyI-zG2I/AAAAAAAAICI/eb8_18ysThk/w420-h560-no/IMG269.jpg
Jeszcze nigdy nie widziałam go tak opanowanego :evil_lol:
Ej, Lasti też tak robi, że jak chcesz mu położyć smaka na łapie to nagle ją podwija lub chowa? :evil_lol:
A, to Ty chcesz dwie obroże:lol:

Ha! :evil_lol:
Nie, raczej nie chowa łap :D
Tak, te dwie, a o całej reszcie, które chcę nie wspominam :P

Ale Lastecki się wyszalał dzisiaj :D I jednak mam zdjęcia, ale muszę najpierw pozmniejszać.

Posted

[quote name='maryg22']A, czyli to tylko moja chowa jak jej chcę jedzonko położyć, co bym nie miała na czym kłaść :D

na nie pozwala żebyś się nad nią znęcała w ten sposób :P

Posted

Chciałam dzisiaj jechać na koncert Brudnych Dzieci Sida, Podeszfy i Myj Dupę Częściej :D Jak się ruszę, to pewnie mnie jutro na zlocie nie będzie. Chociaż trochę mnie zlocik kuuusi.

Posted

[quote name='Talucha']Chciałam dzisiaj jechać na koncert Brudnych Dzieci Sida, Podeszfy i Myj Dupę Częściej :D Jak się ruszę, to pewnie mnie jutro na zlocie nie będzie. Chociaż trochę mnie zlocik kuuusi.
omg ahahahahahahahhahahahahah

Posted

[quote name='maryg22']
Biednego Lastiego męczy :-( :evil_lol:

Jak zwykle :-(

[quote name='Angi']omg ahahahahahahahhahahahahah

Nie śmiej się ze Sławka :diabloti:

Posted (edited)

maryg22 to jest dopiero męczenie pieska :diabloti:

Plaża jest teraz dość wąska, poszliśmy tam sobie trochę połazić, na chwilę się zatrzymaliśmy posztuczkować, w sumie na plaży byliśmy może z godzinkę, a jak wracaliśmy to już po wodzie bo nas zalało :diabloti:

Potrzebuję jeszcze kogoś od banerków, znacieee? Nigdzie nie mogę znaleźć tych wątków co kiedyś mi robili banerki :(

Edited by Talucha