Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
Raaaany Joy na tle nieba :loveu:

Taaak, chcę odszkodowanie. W postaci ciasta :diabloti:.

Jaka fajna obroża przyszła Wam :). podoba mi się.

Eeee nie mam weny na pieczenie :diabloti: Poza tym ostatnio obżeram się jak świnia, czas przystopować :roll:

vege* napisał(a):

ahaaha :evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

maryg22 napisał(a):
Super na nim wygląda :D
https://lh6.googleusercontent.com/-5wTB4qnLwtc/UhelleENKzI/AAAAAAAAF-Q/cbBegihrPZ0/w640-h427-no/DS+007.JPG
Ale do tego zdjęcia bardziej by pasowała "Lasti psychopata":evil_lol:

Hahah, serio :diabloti:

Czekam na moją kolację (pizza! :lol:) i chcę iść się powłóczyć z psem. Chyba jednak jeszcze mnie nie znienawidził, bo co chwilę do mnie przychodzi :lol: Raz nawet sam się dopraszał głaskania! A tego na co dzień nie robi :lol:

Czasem ma fazę i mi ściąga to co mam na rękach :lol: Tu się zabierał do pieszczochy.

I najlepszy szarpak - poduszka! Którą oczywiście sam sobie wyciągnął i mi narobił syf na łóżku :roll:

Posted

Sonka95 napisał(a):

On generalnie marchewek nie lubi... Ale ostatnio dorwał tą maskotkę i ukradł świeżą marchew prosto z pola jak moja babcia przyniosła i z nią spał :lol:

Angi napisał(a):
on mnie rozpierdziela z tymi minami. :diabloti:

Tak? To patrz na to:

Posted

vege* napisał(a):
Mi się wydaje, że najlepiej to u weta ściągnąć

Liczyłam, że uda się bez wizyty u weta :shake:

Dioranne napisał(a):
To jest prawdziwy psychopata! Dziwię się, że Joy była na tyle odważna, aby siedzieć tak blisko niego. :evil_lol:

Prawda? :evil_lol:

Karoola napisał(a):
Melduję się po raz pierwszy u Lastiego :lol:
Miny godne psychopaty :evil_lol:

Witamy i zapraszamy częściej :D
:diabloti:

Wróciłam z rodzinnego spaceru (pies też był oczywiście :) ) i lecę po ciacho i kawę, a potem może znajdę jakieś foty to wstawię :)

Posted

U was to zawsze jest co ogladać :)
Boooskie foty :)

A jakieś gryzaki na te zęby?
U weta się ściąga przeważnie pod narkozą, więc zawsze to ryzyko, chyba że on się pozwoli na "żywo" zrobić. Mysmy mieli poprzednio psa sercowca więc narkoza w grę nie wchodziła, a zeby miał tragiczne, więc się dawało mu różne smaczki do gryzienia. Fajnie sprawdzał się suchy chleb, ja daję też kości naturalnie do gryzienia. Zabawa z pastą i szczotką z psem to mocne wyzwanie ;)

Posted

Talucha napisał(a):

Witamy i zapraszamy częściej :D
:diabloti:

Do przystojniaka będę wpadać :razz: Na prawdę masz urodziwe psisko!
A narkoza podczas ściągania kamienia, z tego co wiem, jest ze względu na ultradźwięki, a nie ból.
Zawsze można spróbować jakichś czyścików, szczotek, ale nie wiem, czy to cokolwiek daje? :roll: