Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
jaka świnia :evil_lol:

Ej, bo mu powiem :diabloti:

Dioranne napisał(a):
Przez Was Joy i Lasti w depresję popadną! Wstydźcie się. :eviltong:

Ciiii :P
Ty$ka napisał(a):
Miny Lastiego :evil_lol:
Widać, że czuje się modelem :P

Marika, jaki szpan z Joy na stopach :evil_lol:

On już wprawiony :P

vege* napisał(a):
Joy na prawdę musi być malutka skoro mieści się na stopach ;)

Jest mikrusem :loveu:
maryg22 napisał(a):
No wiadomo, w końcu se kupiłam chi dla szpanu :evil_lol:

Ona tam ma jeszcze dużo miejsca :D

Aaaa i teraz wszyscy wiemy!

Ty$ka napisał(a):
Wydało się 8)

:D:D:D

Sonka95 napisał(a):
Sprawdza co mu tak ciągle cyka te zdjęcia :evil_lol:

On już zna bardzo dobrze to urządzonko :P

Marta_Ares napisał(a):
Gdzie na plaże chodzicie?? :) bo my ostatnio w Waszych rejonach byliśmy przez tydzień :diabloti:

Marta! Miałam się Ciebie pytać, czy nie byłaś może na takim zadupiu jak Kosakowo :diabloti: dni gminy były, koncerty i takie tam

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Talucha napisał(a):

Marta! Miałam się Ciebie pytać, czy nie byłaś może na takim zadupiu jak Kosakowo :diabloti: dni gminy były, koncerty i takie tam

widziałaś nas?? :D:D

byliśmy w Mostach przez tydzień ze znajomymi z klubu mieliśmy tam domek wynajęty, a na plaże chodziliśmy jakimiś płytami :D albo dojeżdżaliśmy samochodem :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
widziałaś nas?? :D:D

byliśmy w Mostach przez tydzień ze znajomymi z klubu mieliśmy tam domek wynajęty, a na plaże chodziliśmy jakimiś płytami :D albo dojeżdżaliśmy samochodem :evil_lol:

To Was widziałam :evil_lol: Poznałam po Aresie :lol: Siedziałam ze znajomymi pod płotem i tak patrzę, że pies znajomy. I się wyrwałam: EJ TO MARTA Z ARESEM! a znajomi patrzą, bo zapomniałam, że akurat to nie psie towarzystwo :evil_lol: I musiałam tłumaczyć, że to ci od tych fajnych obróżek co mój pies nosi :P Gdybym wiedziała, że tu będziecie to bym wzięła odbiór osobisty naszej hurtty stajl :lol:
A na plażę to na Mechelinki chodziliście w takim razie :D Tam gdzie ja zwykle :)

Posted

Szkoda, że nie podeszłaś :) ja do końca nie wiedziałam gdzie dokładnie będziemy bo to znajomi załatwiali, tak to sama bym proponowała odbiór osobisty :)

Na wystawie też byliśmy, ale w niedziele, mieliśmy być ze stoiskiem, ale baliśmy się o ten nowy teren i jak się okazało, chyba jednak dobrze, że nie byliśmy... Mam nadzieję, że za rok wróci wszystko na hipodrom- tam było zdecydowanie przyjemniej

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Szkoda, że nie podeszłaś :) ja do końca nie wiedziałam gdzie dokładnie będziemy bo to znajomi załatwiali, tak to sama bym proponowała odbiór osobisty :)

Na wystawie też byliśmy, ale w niedziele, mieliśmy być ze stoiskiem, ale baliśmy się o ten nowy teren i jak się okazało, chyba jednak dobrze, że nie byliśmy... Mam nadzieję, że za rok wróci wszystko na hipodrom- tam było zdecydowanie przyjemniej

Zauważyłam Was jak już byliście kawałek od nas, po plecach Was poznałam :lol: Nie chciałam Wam tak wbiegać, a ja sama też ze znajomymi byłam to tak wiesz. A na wystawie też byłam w niedzielę i kuurde nowy teren to porażka :shake: Też mam nadzieję, że Sopocka wystawa jednak wróci do Sopotu...

Posted

Za rok może uda się spotkać :D bo prawdopodobnie też tam będziemy :)
Zmyliśmy się wcześniej, żeby przed fajerwerkami uciec, bo Ares się boi, a nie pomyślałam o tym, żeby od razu zostawić go w pokoju.
Pojechaliśmy na pizze i spotkaliśmy tam niemalże identycznego haszczaka jak Mayka :lol:

Posted

Dajcie znać jak będziecie :D
A pan z buldogiem był może z wami? :)
Chyba jeszcze nie widziałam u nas całego białego haszczaka. A panowie z ochrony z psem się was nie czepiali o waszego psa?

Posted

Talucha napisał(a):
Dajcie znać jak będziecie :D
A pan z buldogiem był może z wami? :)
Chyba jeszcze nie widziałam u nas całego białego haszczaka. A panowie z ochrony z psem się was nie czepiali o waszego psa?

niee nie od nas :) Nikt nic nie powiedział na psa, ale my siedzieliśmy pod płotem w rogu, tylko ja z Marcinem byłam, bo reszta znajomych odjechała do domu w czwartek.

Kurcze ale mi się podoba odcień tych zielonych i niebieskich juliusów :loveu: na wystawie tylko z daleka je oglądałam, żeby nie kupić :D
pomarańczowe też bardzo ładne, ale takie już mam :diabloti: (tylko nie juliusy)

Jaki masz rozmiar i ile kosztowały jeśli można wiedzieć :) ??

Posted

Ty$ka napisał(a):
pasuje jak ulał, szyte na miarę

i Lastiemu też idealnie pasują :loveu:

A tak serio to jak to zobaczyłam to ześmiechu spadłam z krzesła :evil_lol:

Mam nadzieję, że sobie nic nie zrobiłaś :evil_lol: Jeszcze odszkodowanie by chciała :shake:

Dioranne napisał(a):

Lastiemu chyba się szafy pomyliły. :evil_lol:

Zielone spodobały mu się bardziej :shake:

Naklejka napisał(a):
hahaha, Joy ma siodło, nic tylko siadać i jechać :evil_lol:

Koniiiik :D

roadtonowhere napisał(a):
Dzieńdoberek ! :D

Hej, hej :)

Marta_Ares napisał(a):
niee nie od nas :) Nikt nic nie powiedział na psa, ale my siedzieliśmy pod płotem w rogu, tylko ja z Marcinem byłam, bo reszta znajomych odjechała do domu w czwartek.

Kurcze ale mi się podoba odcień tych zielonych i niebieskich juliusów :loveu: na wystawie tylko z daleka je oglądałam, żeby nie kupić :D
pomarańczowe też bardzo ładne, ale takie już mam :diabloti: (tylko nie juliusy)

Jaki masz rozmiar i ile kosztowały jeśli można wiedzieć :) ??

A pytam, bo kiedyś byłam z Lastim na festynie, byli ci sami ochroniarze ze swoim psem, ja dosłownie na sekundę zdjęłam psu kaganiec żeby dać mu pić, bo było gorąco, a ci już się przyczepili :roll:
No właśnie ja podeszłam oglądać Juliusy i to był błąd :lol: Też miałam dylemat: zielone, niebieskie czy pomarańczowe :roll: Rozmiar mamy 1, a dałam 140 zł

Sonka95 napisał(a):
Na Lastim dopiero widac jakie sa malutkie :diabloti:

:D :D

Doszła nam dzisiaj hurtta stajl :loveu:

Posted

maryg22 napisał(a):

Cudo :loveu:
Też chcę :evil_lol: Tyle, ż może być problem z szerokością :-( :evil_lol: Ale to może lepiej i dla mnie :diabloti:
A ja poproszę zdjęcia na modelu :D

Noo raczej będzie problem z szerokością :lol:
Zdjęcia na modelu będą jak tylko zrobię :)

vege* napisał(a):
Nie lubię małych psów, ale Joy jest urocza :loveu: I wszystkie jej malutkie rzeczy też są takie słitaśne :evil_lol::loveu:

No nie? :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Raaaany Joy na tle nieba :loveu:

Co się z Tobą dzieje...spodziewałam się, że do TOZu będziesz chciała mnie posłać :evil_lol: