Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha']A dziękujemy :D

Co powiesz na czwartek? Mam wolne z pracy :)
Tak, taaaak, jasne, przymierzymy, a ja Lastiemu szelki Joy :diabloti:
Ja się wahałam między neonowymi (limonka? niee wiem :lol:), pomarańczowymi a niebieskimi. Stwierdziłam, że niebieskie rzeczy już mamy, limonkowa w drodze do nas, a miałam ochotę kupić mu coś pomarańczowego no i całkiem mi się podoba to połączenie z jego sierścią :)
A że nic nie kupiłaś to chyba czytałam u Ciebie na wątku :lol:[/QUOTE]
Może być czwartek :D
No pewnie :evil_lol: Na pewno będą pasować :evil_lol:
A wiesz, że ja dalej nie jestem przekonana jaki to kolor, bo niekiedy mi to bardziej wygląda na żółty, a niekiedy na zielony :evil_lol: Na metce niby pisało neon green, ale kto by im tam wierzył :evil_lol:
A nie, nie... wtedy to się chwaliłam, że nie kupiłam obroży w zoologu, a teraz, że na wystawie :evil_lol: Dumna z siebie jestem :D No ale z pustymi rękoma te ż nie wyszłam - z wystawy adresówka, z zoologa kong i taka jakby piłka ażurowa z mniejszą piłką w środku z dzwoneczkiem :evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

maryg22 napisał(a):
No ale z pustymi rękoma te ż nie wyszłam - z wystawy adresówka, z zoologa kong i taka jakby piłka ażurowa z mniejszą piłką w środku z dzwoneczkiem :evil_lol:

Byłam pewna, że bez niczego nie wrócisz :evil_lol:

Mam nowe fotki z dzisiejszego spaceru ale dokończę najpierw te zaległe :)

Posted

Nawet nie wiecie jak mi brakowało Waszych wspólnych spacerów :lol: Bo Wasze psy fajnie razem wyglądają :P

https://lh5.googleusercontent.com/-1bgvUGVhJCo/Ugzv4UwILEI/AAAAAAAAFrw/LbXQkQWt2A8/w397-h595-no/Lasti+i+Joy+15.08.13r+011.JPG Marika, co tak klęczysz 8)

https://lh4.googleusercontent.com/-OX8jIlAEi7c/Ugzv5MVSphI/AAAAAAAAFsI/nbssD6oofTQ/w397-h595-no/Lasti+i+Joy+15.08.13r+013.JPG aaa już wiem, zjeżdzalnia dla Joy (wersja hardkor) :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Nawet nie wiecie jak mi brakowało Waszych wspólnych spacerów :lol: Bo Wasze psy fajnie razem wyglądają :P

https://lh5.googleusercontent.com/-1bgvUGVhJCo/Ugzv4UwILEI/AAAAAAAAFrw/LbXQkQWt2A8/w397-h595-no/Lasti+i+Joy+15.08.13r+011.JPG Marika, co tak klęczysz 8)

https://lh4.googleusercontent.com/-OX8jIlAEi7c/Ugzv5MVSphI/AAAAAAAAFsI/nbssD6oofTQ/w397-h595-no/Lasti+i+Joy+15.08.13r+013.JPG aaa już wiem, zjeżdzalnia dla Joy (wersja hardkor) :lol:

modli się :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):

Marika, co tak klęczysz 8)

Fajnie razem wyglądają i ciężko ich obok siebie usadzić żeby zrobić im wspólne zdjęcie :lol: Ale coś tam się udało, zaraz będę wstawiać :)

Angi napisał(a):
modli się :evil_lol:

Z tym klęczeniem, dziewczyny, błagam, bo mój wypaczony mózg kojarzy tylko jedno xD (proszę o wybaczenie :lol:)

Posted

Klęczę, bo pies na mnie wskakuje :evil_lol: I ja jej tam żadnej zjeżdżalni nie robiłam :lol:
Nie no, te wspólne zdjęcia nawet nieźle wyszły :D

Posted

monika15 napisał(a):
No nareszcie jest co pooglądać :)

coraz bardziej chce mi się juliusów jak patrzę na te zdjęcia:diabloti:

Kupuj :lol:

Ty$ka napisał(a):
A ja jestem inna, bo nie lubię bulw :P

Ile piesów na plaży :loveu:

Joy: "I tak na niego nie spojrzę!":diabloti:
ten wzrok szatana:D
ojejku :loveu: PS: mam takie same spodnie :P

Nie znasz się, bulwy są urocze :lol:
A spodnie bardzo lubię :lol:

maryg22 napisał(a):
Hej :D
Słuchaj, ja jednak jutro mogę jechać do ciapkowa, więc jak Ty dalej chcesz to możemy jechać ;)

Nie wiem czy jutro będę w stanie :evil_lol: A o której chciałaś jechać?

vege* napisał(a):
Ja też z małych psów najbardziej lubię buldogi franc i ang to jedyne małe psy, które mogłabym mieć :)

O tak :D :D

Przerwa od zdjęć ze spaceru. Wczoraj pies mi zarąbał poduszkę i się na niej położył :P

Doszły nam gadżeciaki :)