Korenia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-VDBKeRC07gA/UdngL1UkFfI/AAAAAAAADx8/B_sYOMZ-HAY/w397-h595-no/dogo+spacer+7.07.13r+037.JPG Quote
Sonka95 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Jaki słodziak :loveu:https://lh6.googleusercontent.com/-VDBKeRC07gA/UdngL1UkFfI/AAAAAAAADx8/B_sYOMZ-HAY/w397-h595-no/dogo+spacer+7.07.13r+037.JPG Quote
Aleks89 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Jaki słodki:loveu:jeszcze z 3-4lata i zdechnie:evil_lol:Zajebista rasa:lol:Rośnie dłużej niż żyje:evil_lol:Wiem wiem jestem straszny Quote
Aleksa. Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Słodki jest :loveu: Moja mama kiedyś bardzo chciała Doga i właśnie o takim umaszczeniu :D Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-4OJpQBi_TKs/UdngLSUBgTI/AAAAAAAADwo/jdIl5a3j9lA/w640-h427-no/dogo+spacer+7.07.13r+035.JPG -:loveu: KOCHAM DOGI!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-VDBKeRC07gA/UdngL1UkFfI/AAAAAAAADx8/B_sYOMZ-HAY/w397-h595-no/dogo+spacer+7.07.13r+037.JPG Cudowności :loveu::loveu::loveu: Quote
Talucha Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Korenia napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Sonka95 napisał(a):Jaki słodziak :loveu: Onomato-Peja napisał(a):Był niesamowity. :lol: Aleksandra95 napisał(a):Słodki jest :loveu: Moja mama kiedyś bardzo chciała Doga i właśnie o takim umaszczeniu :D monika15 napisał(a):o jaaaaa:loveu: cudny (:Buńka:) napisał(a): -:loveu: KOCHAM DOGI!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Kaaasia napisał(a): Cudowności :loveu::loveu::loveu: Widzę, że się wszystkim dog spodobał :lol: No ale trudno, żeby było inaczej :loveu: Aleks89 napisał(a):Jaki słodki:loveu:jeszcze z 3-4lata i zdechnie:evil_lol:Zajebista rasa:lol:Rośnie dłużej niż żyje:evil_lol:Wiem wiem jestem straszny Ale taka jest niestety prawda. To największa wada dużych ras :/ Lastiemu wyrosły kolejne łapy :P Quote
Baton Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-RP49FTUxXRE/Udnf-PUp5CI/AAAAAAAADsw/MRErq9-MoAQ/w640-h427-no/dogo+spacer+7.07.13r+003.JPG Właśnie się zastanawiałam czy Lasti na pewno ma 4 łapy :D Quote
kalyna Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Z tym morzem to macie wypas :loveu: Dożek bardzo pocieszny:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-RP49FTUxXRE/Udnf-PUp5CI/AAAAAAAADsw/MRErq9-MoAQ/w640-h427-no/dogo+spacer+7.07.13r+003.JPG Teraz nie mogę przestać myśleć jaki pies jest za Lastim... Btw, co do zlotu TTB, zostałam poproszona o testowanie trasy nad jezioro na Dąbrowie. Więc możliwe, że to właśnie tam się spacer odbędzie. :) Quote
Talucha Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 maryg22 napisał(a): Właśnie się zastanawiałam czy Lasti na pewno ma 4 łapy :D ;) kalyna napisał(a):Z tym morzem to macie wypas :loveu: Dożek bardzo pocieszny:loveu: Ano, codzienne plażowanie :loveu: Onomato-Peja napisał(a):Teraz nie mogę przestać myśleć jaki pies jest za Lastim... Btw, co do zlotu TTB, zostałam poproszona o testowanie trasy nad jezioro na Dąbrowie. Więc możliwe, że to właśnie tam się spacer odbędzie. :) Chyba któryś z labów :lol: O to fajnie by było! Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-zSjoHmRxVPk/UdngCmeYfNI/AAAAAAAADtQ/9v-tdKx9QSs/w640-h427-no/dogo+spacer+7.07.13r+007.JPG - ale sobie pannę przygruchał:D Quote
Onomato-Peja Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-68rYbvu9bow/UdngHo9EXRI/AAAAAAAADvU/6fKiOMr4f_g/w640-h427-no/dogo+spacer+7.07.13r+023.JPG ja pierdziele, ale ona brzydka. :D Quote
vege* Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Talucha napisał(a): Laby są paskudne :P Bez urazy jak ktoś ma/lubi :eviltong: No nie mój typ. Molosy rządzą :lol: Ten dog też do nas podchodził się przytulać i się kładł koło nas :loveu: Ja też uważam, że laby są fuj, takie rozlane, niezgrabne kloce z wielkim cielskiem i małą głową :shake: Molosy górą!:multi: Boże jaki cudaśny ten dożek :loveu: Moja koleżanka też ma właśnie błękitną sunię :) Quote
monika15 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 więcej juz tu nie wejde:diabloti: foch! laby sa słit i koniec:loveu: i moj ma duzą głowę z duzym mozgiem w srodku:evil_lol: tez nie trawie niektorych ras(yorkow i tym podobnych), wiec sie wam nie dziwie, ze dla was laby se bl ;). kazdy ma swoj typ Quote
Sonka95 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Jak sie patrzy na foteczki to już chce się wypoczywac nad morzem :cool3: Quote
vege* Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 monika15 napisał(a):więcej juz tu nie wejde:diabloti: foch! laby sa słit i koniec:loveu: i moj ma duzą głowę z duzym mozgiem w srodku:evil_lol: tez nie trawie niektorych ras(yorkow i tym podobnych), wiec sie wam nie dziwie, ze dla was laby se bl ;). kazdy ma swoj typ Ja nikogo urazić nie chciałam ;) Oprócz labów też mam kilka takich ras, że aż patrzeć na nie nie mogę:evil_lol: Quote
Talucha Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 (:Buńka:) napisał(a): - ale sobie pannę przygruchał:D Uwielbia się ganiać z innymi haszczakami, nadają na tych samych falach :lol: Onomato-Peja napisał(a): ja pierdziele, ale ona brzydka. :D Nie przesadzaj :evil_lol: vege* napisał(a):Ja też uważam, że laby są fuj, takie rozlane, niezgrabne kloce z wielkim cielskiem i małą głową :shake: Molosy górą!:multi: Boże jaki cudaśny ten dożek :loveu: Moja koleżanka też ma właśnie błękitną sunię :) I większość spasiona :P Chociaż wtedy na plaży był jeden lab i miał całkiem fajną figurkę :) Błękitki i krowy są cudne :loveu: U mnie w okolicy kobieta ma żółtka :) monika15 napisał(a):więcej juz tu nie wejde:diabloti: foch! laby sa słit i koniec:loveu: i moj ma duzą głowę z duzym mozgiem w srodku:evil_lol: tez nie trawie niektorych ras(yorkow i tym podobnych), wiec sie wam nie dziwie, ze dla was laby se bl ;). kazdy ma swoj typ Racja, każdy ma swój typ :D Niestety jest też tak, że większość mijanych labów na ulicy to pseuduchy, w nieodpowiednich rękach i potem to to się zachowuje jak świnia Sonka95 napisał(a):Jak sie patrzy na foteczki to już chce się wypoczywac nad morzem :cool3: Mam to na co dzień :lol: Mi to by się chciało pojechać w góry :D Dzisiaj na spacerze Lastecki uwalił się w jakimś syfie w morzu, no ohyda... W dodatku wleciał do tego razem ze smyczą, potem przebiegł się po piachu (ahhh piach w karabińczyku :loveu: :x) i się nie chciał odwołać :snipersm: Tym mnie wkurzył. Tak na koniec spaceru :loveu: Quote
Sonka95 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Nie chciał sie odwołać ,bo taka pięknośc przechodziła :diabloti: https://lh5.googleusercontent.com/-36L5K7nDjEo/UdngKen-0OI/AAAAAAAADwc/UllYH3oAOMM/w640-h427-no/dogo+spacer+7.07.13r+032.JPG Quote
Baton Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Zapomniałaś dopisać jak to pięknie w autobusie pachniało :evil_lol: Quote
Talucha Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Sonka95 napisał(a):Nie chciał sie odwołać ,bo taka pięknośc przechodziła :diabloti: A to akurat zdjęcia z innego spaceru :evil_lol: Do takich piękności niech się przyzwyczaja, bo kiedyś będziemy mieli na własność :loveu: maryg22 napisał(a):Zapomniałaś dopisać jak to pięknie w autobusie pachniało :evil_lol: Weź przestań, przesiadłam się potem do drugiego autobusu już do domu i wsiadł taki koleś, menelek. Zastanawiałam się czy to od niego śmierdzi czy to jednak my od tego bagna :lol::diabloti: Skończyłam dzisiaj szybciej pracę, skoczyłam z Lasteckim do weta, także szczepienia z głowy. Zajadam się agrestem i czerwonymi porzeczkami :loveu: :D Pochwalę się! Lastecki panicznie bał się klatki, bo jak ją dostaliśmy to bał się w ogóle do niej wejść, a jak już wszedł to przy wychodzeniu poślizgnął się na tej tacy co jest w klatkach, narobił hałasu i się wystraszył. No i potem był klęska :lol: Pracowałam z nim nad tym, żeby nie bał się tego dźwięku i żeby wchodził do klatki. Były postępy o czym też tu wspominałam. Lastecki na komendę zaczął wchodzić do klatki bez strachu, zdarzyło mu się wytrzymać całą noc śpiąc grzecznie w klatce. No i wczoraj był taki mokry i ohydny to też kazałam na noc iść mu do klatki co by mi na łóżko nie wlazł. Zamknęłam go i spał tam całą noc, dopiero rano zaczął piszczeć, bo chciał na dwór. Wypuściłam go, wyszedł z mamą na spacer, ja spałam dalej. Potem się budzę i patrzę, a mój pies znowu śpi w klatce :crazyeye: Wszedł tam sam z własnej woli :crazyeye: Normalnie byłam w szoku i jestem z niego dumna :lol: :loveu: Teraz czas najwyższy pokazać mu, że pływanie nie jest straszne :diabloti: Oto to chyba ten w czerwonych szelkach co Karolinę obszczał :diabloti: I mój biedny pieseczek bawiący się piłką w kagańcu. Ciągle kradł tą piłkę innemu psu i się nią bawił, wkopał ją do wody a potem nawet udało mu się ją wyjąć! Patrzcie jaki zdolny, pomimo kagańca trzyma piłkę w pysku :diabloti: Quote
Recommended Posts