Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Sonka95 napisał(a):
Jaki słodziak :loveu:

Onomato-Peja napisał(a):
Był niesamowity. :lol:

Aleksandra95 napisał(a):
Słodki jest :loveu: Moja mama kiedyś bardzo chciała Doga i właśnie o takim umaszczeniu :D

monika15 napisał(a):
o jaaaaa:loveu: cudny

(:Buńka:) napisał(a):
-:loveu:
KOCHAM DOGI!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

Kaaasia napisał(a):
Cudowności :loveu::loveu::loveu:

Widzę, że się wszystkim dog spodobał :lol: No ale trudno, żeby było inaczej :loveu:

Aleks89 napisał(a):
Jaki słodki:loveu:jeszcze z 3-4lata i zdechnie:evil_lol:Zajebista rasa:lol:Rośnie dłużej niż żyje:evil_lol:Wiem wiem jestem straszny

Ale taka jest niestety prawda. To największa wada dużych ras :/

Lastiemu wyrosły kolejne łapy :P

Posted

maryg22 napisał(a):

Właśnie się zastanawiałam czy Lasti na pewno ma 4 łapy :D

;)

kalyna napisał(a):
Z tym morzem to macie wypas :loveu:

Dożek bardzo pocieszny:loveu:

Ano, codzienne plażowanie :loveu:

Onomato-Peja napisał(a):
Teraz nie mogę przestać myśleć jaki pies jest za Lastim... Btw, co do zlotu TTB, zostałam poproszona o testowanie trasy nad jezioro na Dąbrowie. Więc możliwe, że to właśnie tam się spacer odbędzie. :)

Chyba któryś z labów :lol:
O to fajnie by było!

Posted

Talucha napisał(a):

Laby są paskudne :P Bez urazy jak ktoś ma/lubi :eviltong: No nie mój typ.
Molosy rządzą :lol: Ten dog też do nas podchodził się przytulać i się kładł koło nas :loveu:

Ja też uważam, że laby są fuj, takie rozlane, niezgrabne kloce z wielkim cielskiem i małą głową :shake:
Molosy górą!:multi:
Boże jaki cudaśny ten dożek :loveu: Moja koleżanka też ma właśnie błękitną sunię :)

Posted

więcej juz tu nie wejde:diabloti: foch!
laby sa słit i koniec:loveu: i moj ma duzą głowę z duzym mozgiem w srodku:evil_lol:
tez nie trawie niektorych ras(yorkow i tym podobnych), wiec sie wam nie dziwie, ze dla was laby se bl ;). kazdy ma swoj typ

Posted

monika15 napisał(a):
laby sa słit i koniec:loveu: i moj ma duzą głowę z duzym mozgiem w srodku:evil_lol:
tez nie trawie niektorych ras(yorkow i tym podobnych), wiec sie wam nie dziwie, ze dla was laby se bl ;). kazdy ma swoj typ

Ja nikogo urazić nie chciałam ;) Oprócz labów też mam kilka takich ras, że aż patrzeć na nie nie mogę:evil_lol:

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
- ale sobie pannę przygruchał:D

Uwielbia się ganiać z innymi haszczakami, nadają na tych samych falach :lol:

Onomato-Peja napisał(a):
ja pierdziele, ale ona brzydka. :D

Nie przesadzaj :evil_lol:

vege* napisał(a):
Ja też uważam, że laby są fuj, takie rozlane, niezgrabne kloce z wielkim cielskiem i małą głową :shake:
Molosy górą!:multi:
Boże jaki cudaśny ten dożek :loveu: Moja koleżanka też ma właśnie błękitną sunię :)

I większość spasiona :P Chociaż wtedy na plaży był jeden lab i miał całkiem fajną figurkę :)
Błękitki i krowy są cudne :loveu: U mnie w okolicy kobieta ma żółtka :)

monika15 napisał(a):

Racja, każdy ma swój typ :D Niestety jest też tak, że większość mijanych labów na ulicy to pseuduchy, w nieodpowiednich rękach i potem to to się zachowuje jak świnia

Sonka95 napisał(a):
Jak sie patrzy na foteczki to już chce się wypoczywac nad morzem :cool3:

Mam to na co dzień :lol: Mi to by się chciało pojechać w góry :D

Dzisiaj na spacerze Lastecki uwalił się w jakimś syfie w morzu, no ohyda... W dodatku wleciał do tego razem ze smyczą, potem przebiegł się po piachu (ahhh piach w karabińczyku :loveu: :x) i się nie chciał odwołać :snipersm: Tym mnie wkurzył. Tak na koniec spaceru :loveu:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Nie chciał sie odwołać ,bo taka pięknośc przechodziła :diabloti:

A to akurat zdjęcia z innego spaceru :evil_lol: Do takich piękności niech się przyzwyczaja, bo kiedyś będziemy mieli na własność :loveu:

maryg22 napisał(a):
Zapomniałaś dopisać jak to pięknie w autobusie pachniało :evil_lol:

Weź przestań, przesiadłam się potem do drugiego autobusu już do domu i wsiadł taki koleś, menelek. Zastanawiałam się czy to od niego śmierdzi czy to jednak my od tego bagna :lol::diabloti:

Skończyłam dzisiaj szybciej pracę, skoczyłam z Lasteckim do weta, także szczepienia z głowy.
Zajadam się agrestem i czerwonymi porzeczkami :loveu: :D
Pochwalę się! Lastecki panicznie bał się klatki, bo jak ją dostaliśmy to bał się w ogóle do niej wejść, a jak już wszedł to przy wychodzeniu poślizgnął się na tej tacy co jest w klatkach, narobił hałasu i się wystraszył. No i potem był klęska :lol: Pracowałam z nim nad tym, żeby nie bał się tego dźwięku i żeby wchodził do klatki. Były postępy o czym też tu wspominałam. Lastecki na komendę zaczął wchodzić do klatki bez strachu, zdarzyło mu się wytrzymać całą noc śpiąc grzecznie w klatce. No i wczoraj był taki mokry i ohydny to też kazałam na noc iść mu do klatki co by mi na łóżko nie wlazł. Zamknęłam go i spał tam całą noc, dopiero rano zaczął piszczeć, bo chciał na dwór. Wypuściłam go, wyszedł z mamą na spacer, ja spałam dalej. Potem się budzę i patrzę, a mój pies znowu śpi w klatce :crazyeye: Wszedł tam sam z własnej woli :crazyeye: Normalnie byłam w szoku i jestem z niego dumna :lol: :loveu:
Teraz czas najwyższy pokazać mu, że pływanie nie jest straszne :diabloti:

Oto to chyba ten w czerwonych szelkach co Karolinę obszczał :diabloti:

I mój biedny pieseczek bawiący się piłką w kagańcu. Ciągle kradł tą piłkę innemu psu i się nią bawił, wkopał ją do wody a potem nawet udało mu się ją wyjąć! Patrzcie jaki zdolny, pomimo kagańca trzyma piłkę w pysku :diabloti: