vege* Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Same berneńczyki :evil_lol: Nie masz więcej innych ras? :) Quote
Baton Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 vege* napisał(a):Same berneńczyki :evil_lol: Nie masz więcej innych ras? :) Chciałam to samo napisać :evil_lol: Quote
Talucha Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='vege*']Same berneńczyki :evil_lol: Nie masz więcej innych ras? :) [quote name='maryg22']Chciałam to samo napisać :evil_lol: Nie, bo mnie berneńczyki interesują najbardziej i im robiłam zdjęcia, więcej mi się nie chciało robić :eviltong: Zaraz zabieram Lasteckiego na plażę :loveu: Przymiarka obroży na Lastim Sądząc po minie, chyba mu się nie podoba :diabloti: Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 O berneńczyki :loveu: cudownie :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-EI-_0WZGrog/UccKiUp1QRI/AAAAAAAADQ4/jfo0zRJ_hv0/w640-h427-no/wystawa+ps%C3%B3w+rasowych+Gdynia+024.JPG Quote
Talucha Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Sonka95']O berneńczyki :loveu: cudownie :loveu: Moja ukochana rasa ;) A ja z Lasteckim zrobiłam sobie zarąbisty długi spacerek :loveu: Zaliczyliśmy plażę, las :) Teraz mały śpi w klatce ze świńskim kopytem :P Quote
Talucha Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Obróżka w całej okazałości I na prawowitym właścicielu :loveu: Quote
Sonka95 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Lasti pokazuje jaką ma piękną obroże :) https://lh3.googleusercontent.com/-DJe4N2z2aYA/UccUWmVFpTI/AAAAAAAADTE/5aVyi2iEsWc/w640-h427-no/wystawa+ps%C3%B3w+rasowych+Gdynia+050.JPG Quote
Talucha Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='TTB']rude jest piękne :evil_lol: Tak, tak :evil_lol: I ostatnio mądre, odwoływalne, wykonujące komendę puść (:crazyeye:) i śpiące całą noc w klatce :loveu: [quote name='Sonka95']Lasti pokazuje jaką ma piękną obroże :) On miał tylko przymiarkę, bo to obroża tego drugiego psa-Łatka ;) Dla Lastiego taka jest zbyt wąska :) Quote
Sonka95 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Super foty powychodziły :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-KrAAqSGi0pY/UccUrGVNbkI/AAAAAAAADYA/cVGTJjoj6CU/w640-h427-no/wystawa+ps%C3%B3w+rasowych+Gdynia+102.JPG Quote
Talucha Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Sonka95']Super foty powychodziły :loveu: ;) Quote
Sonka95 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Oj chyba go skusiło te patrzenie :evil_lol: :) https://lh6.googleusercontent.com/-ifebkRxCrEY/UccU1JMIicI/AAAAAAAADcU/v8S0ckaGiZk/w640-h427-no/wystawa+psów+rasowych+Gdynia+138.JPG Quote
Majkowska Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Witamy się :) Ale super wąteczek, tyle fooot, świetnie się ogląda. A Lasti ma super umaszczoną głowę. Widać że jest fajnym energicznym psem. Tytuł wątku macie bardzo zachęcający :evil_lol: Przynajmniej dla nas, bo nasz pies coś wspólnego tym bohaterem coś ma ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Energicznym psem... On jest chory, to jest potwór, wariat i świr. Spójrz na jego oczy, one wszystko mówią. :lol: Quote
Talucha Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Majkowska napisał(a):Witamy się :) Ale super wąteczek, tyle fooot, świetnie się ogląda. A Lasti ma super umaszczoną głowę. Widać że jest fajnym energicznym psem. Tytuł wątku macie bardzo zachęcający :evil_lol: Przynajmniej dla nas, bo nasz pies coś wspólnego tym bohaterem coś ma ;) Witamy, witamy :) Tytuł to sama prawda :diabloti: Sonka95 napisał(a):Oj chyba go skusiło te patrzenie :evil_lol: :) Dostał potem do gryzienia w klatce :) Onomato-Peja napisał(a):Energicznym psem... On jest chory, to jest potwór, wariat i świr. Spójrz na jego oczy, one wszystko mówią. :lol: Otóż to :lol: Te zanikające źrenice :loveu: :evil_lol: I zdjęcie psychopaty z zawodów agility w Sopocie, autorstwa p. Kasi Piotrowskiej :) Quote
Onomato-Peja Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ogółem, Natalio, ostatnio zdałam sobie sprawę, że psy to wyjątkowo Punkowe zwierzęta są. W większości brudasy i pojebane do tego. Quote
Talucha Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Ogółem, Natalio, ostatnio zdałam sobie sprawę, że psy to wyjątkowo Punkowe zwierzęta są. W większości brudasy i pojebane do tego. Oooo skinheadka już musiała się doje**ć :diabloti: Mój w dodatku anarchista, władzy nie uznaje :lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Co poradzę, gardzę takim zachowaniem... :D Na wystawę sopocką się wybierosz? :) Mi zależy na oblataniu bulterierów. :loveu: Zwłaszcza tych białych, Oi!. :lol: Quote
Recommended Posts