Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maryg22']No to może faktycznie spróbuję, bo przepis nie wydaje się wcale taki trudny :D
A no i już jajka nauczyłam się rozbijać :evil_lol:

Nie jest trudny :)
:crazyeye::klacz:

Posted

[quote name='vege*']mój przepis :) fajnie, ze smakują :)[/QUOTE]

Prawda :D
Zamierzam zrobić niedługo kolejne z większą ilością czekolady :D

Posted

[quote name='Sonka95']Aż zapisze sobie przepis na babeczki :)[/QUOTE]

Ja sobie założyłam jakiś czas temu zeszyt na przepisy i co ciekawszego znajdę, zapisuję i próbuję :D

[quote name='monika15']dzięki :) na pewno sprobuje je zrobic w wolnym czasie, nietety teraz mam taki nawal nauki, ze chyba wykituje do wakacji[/QUOTE]

To podobnie jak u mnie, teraz bieganie i zaliczanie :/ Ja właśnie siedzę i męczę matmę, bo jutro kartkówka, muszę ją zaliczyć bo nie zdam :placz:

Posted

[quote name='Talucha']Ja sobie założyłam jakiś czas temu zeszyt na przepisy i co ciekawszego znajdę, zapisuję i próbuję :D
[/QUOTE]

Dobry pomysł :) Ja to mam w segregatorze różne przepisy :cool3:

Posted

[quote name='Talucha']Ja sobie założyłam jakiś czas temu zeszyt na przepisy i co ciekawszego znajdę, zapisuję i próbuję :D

To podobnie jak u mnie, teraz bieganie i zaliczanie :/ Ja właśnie siedzę i męczę matmę, bo jutro kartkówka, muszę ją zaliczyć bo nie zdam :placz:[/QUOTE]

i jak poszla kartkowka?
ja z matma nie mam zadnych problemow, ale za to z geografia... szkoda gadac. niech sie juz to wszystko szybko skonczy :P
nie moge sie doczekac 2 miesiecy wstawania o 11 i lazenia ze znajomymi po nocach:evil_lol::evil_lol:

Posted

No ja też czekam już na wakacje :) Jeszcze tylko tydzień chodzenia do wystawienia ocen , a potem zrobie sobie wolne :cool3: Z matmą to ja w gimnazjum miałam straszne problemy i musiałam miec korki :roll: a teraz sobie spokojnie radze , ale gorzej jest z polskim :crazyeye: babka potwór :diabloti:

Posted

[quote name='Sonka95']Dobry pomysł :) Ja to mam w segregatorze różne przepisy :cool3:[/QUOTE]

O, w segregatorze chyba wygodniej :D

[quote name='monika15']i jak poszla kartkowka?
ja z matma nie mam zadnych problemow, ale za to z geografia... szkoda gadac. niech sie juz to wszystko szybko skonczy :P
nie moge sie doczekac 2 miesiecy wstawania o 11 i lazenia ze znajomymi po nocach:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Coś tam napisałam, ale modlę się o 2 :roll: Ja z matmą mam problemy od zawsze i tak ledwo zipie. Z geografii miałam na semestr 1 wystawioną, bo miałam jeden (!) niezaliczony sprawdzian :loveu: Nie ważne, że miałam też 6, czwórki... :roll: A teraz wystawiła mi 3. Też chcę już wakacje ale u mnie raczej nie będzie takiego wstawania o 11 bo w wakacje też pracuję :placz: Ale mimo tego będzie dobrze, bo szykują się 2 wyjazdy, jakieś festiwale i koncerty no i takie tam :) Łażenie po nocach oooo tak :D :loveu:

[quote name='Sonka95']No ja też czekam już na wakacje :) Jeszcze tylko tydzień chodzenia do wystawienia ocen , a potem zrobie sobie wolne :cool3: Z matmą to ja w gimnazjum miałam straszne problemy i musiałam miec korki :roll: a teraz sobie spokojnie radze , ale gorzej jest z polskim :crazyeye: babka potwór :diabloti:[/QUOTE]

Ja też chodzę do szkoły na jakieś zaliczenia itp, a potem to już się nie chodzi w ogóle :P
Ja przyznaję otwarcie, że mogłabym mieć dużo lepsze oceny gdyby nie moje lenistwo i olanie szkoły :diabloti: (nie tyczy się matmy, bo tu cokolwiek bym nie robiła, mam lipę :eviltong:)

A dzisiaj taaaak gorąco, że mój pies buntownik nie chciał iść na spacer. Siłą go zaciągnęłam, żeby się załatwił, a tak to siedział w cieniu w ogrodzie z rodzinką albo w domu. A ja się bawiłam na blues festiwal, bo jest u nas za darmo, to pojechałam z ciekawości, choć na codzień bluesa nie słucham ;) Ale nie żałuję i jutro też pojadę. I zawitam chyba na chwilę do Ciapkowa zostawić im kilka rzeczy, bo znowu mi się uzbierał stosik do zawiezienia.

Posted

Przepisów to jest teraz tyle co mrówków :D haha (jak sie to kiedyś mówiło :P ) i chyba warto zapisywać bo uciekaja później gdzies w otchłani internetu czy telewizji. Trafilam wczoraj na fajna strone bloga Bazylia czy Wanilia :) niektóre pomysly super i proste do wykonania.

W takie upały i burze to nawet człowiekowi sie maszerować za długo nie chce. Kiedy bedzie zima? :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

betty_labrador napisał(a):
Przepisów to jest teraz tyle co mrówków :D haha (jak sie to kiedyś mówiło :P ) i chyba warto zapisywać bo uciekaja później gdzies w otchłani internetu czy telewizji. Trafilam wczoraj na fajna strone bloga Bazylia czy Wanilia :) niektóre pomysly super i proste do wykonania.

W takie upały i burze to nawet człowiekowi sie maszerować za długo nie chce. Kiedy bedzie zima? :cool3:

Prawda, przepisów jest mnóstwo, ale niektóre dla mnie są zbyt skomplikowane :lol:
A mnie wkurza, że jak była zima to wszyscy marudzili, że chcą lato. Jest lato, marudzą, że za gorąco :shake: Jakby nie można się było cieszyć tym co jest :eviltong:

Klaudia&Aza napisał(a):
Nowe fotki by się przydały :grins:

monika15 napisał(a):
ej, co to ma w ogóle byc? gdzie jestes? :eviltong: my tu potrzebujemy zdjec:diabloti:

No a ja przychodzę dać znak życia, nawet z fotkami, ale nie wiem czy je teraz dostaniecie, bo coś zaczyna grzmieć ostro i jak tak dalej pójdzie to wyłączam komputer :eviltong: To jest minus posiadania laptopa, który musi być cały czas pod prądem, bo mam rozwaloną baterię -,- a kiedyś burza była mi nie straszna :shake:
Zaliczyłam dzisiaj wystawę psów rasowych w Gdyni, mama kupiła Lastiemu smycz, bo nasza stara już brzydka i poniszczona była. Będę miała do Ciapkowa :D A ja kupiłam obrożę psu babci, bo jego stara była cała porwana, ledwo się trzymała, no i moim zdaniem była stanowczo dla Łatka za wąska. W nowej wygląda bosko :diabloti: Zabieram się za zmniejszanie fotek, może zdążę coś wstawić

Posted

Zdążysz, zdążysz :D U mnie grzmiało z 10 minut i już jest ładnie :lol:
Z resztą ja się z umowy wywiązałam i fotki dałam więc Ty też muszisz :evil_lol:
A właśnie, zapomniałam się pochwalić - tydzień temu robiłam te babeczki i wyszły pyszne :loveu:

Posted

U mnie tak samo, tylko postraszyło i już jest ładnie. Nadal zmniejszam fotki :lol:
A ja wczoraj znowu je piekłam, mniam! :loveu:

Chcecie fotki z wystawy, czy psiska z ogrodu? ;)

Posted (edited)

[quote name='maryg22']I to i to :diabloti:

Nie pomagasz :diabloti:

edit.

Jedno i idę na spacer :eviltong:

Edited by Talucha
Posted

[quote name='maryg22']Bardzo śmieszne! I tak przypadkiem dajesz zdjęcie które już mi dzisiaj pokazałaś... :mad:

Ciiiii, tu masz w powiększeniu :diabloti:

[quote name='Sonka95']Tylko jedna fotka ... więcej więcej :evil_lol:

Już, już :P

Owczarki-tragedia. Nawet moja mama, laik, nie może na nie patrzeć :eviltong: I była na wystawie moja 'ukochana' hodoffffczyni :shake: FUJ. I żeby nie było, nie piszę o tym konkretnym psie, tylko o owczarkach jako ogół :p

Tybki. Chciałam im porobić więcej lepszych zdjęć ale mi pouciekały

Iiii najpiękniejsze psy na świecie :diabloti: Berneńczyki :loveu: