Talucha Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='monika15']skąd brałas przepis na te babeczki? :) wyglądają świetnie [quote name='maryg22']Też chętnie się dowiem :D Może w końcu zrobię babeczki nie z paczki...:evil_lol: Bardzo proszę: http://www.papilot.pl/wasza-kuchnia/14044/WASZA-KUCHNIA-Puszyste-babeczki-z-kawalkami-czekolady-BOSKIE.html :) Marika, rób! :D Polecam, pyszne są :loveu: Quote
Baton Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 No to może faktycznie spróbuję, bo przepis nie wydaje się wcale taki trudny :D A no i już jajka nauczyłam się rozbijać :evil_lol: Quote
Talucha Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='maryg22']No to może faktycznie spróbuję, bo przepis nie wydaje się wcale taki trudny :D A no i już jajka nauczyłam się rozbijać :evil_lol: Nie jest trudny :) :crazyeye::klacz: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Talucha']Bardzo proszę: http://www.papilot.pl/wasza-kuchnia/14044/WASZA-KUCHNIA-Puszyste-babeczki-z-kawalkami-czekolady-BOSKIE.html :) Marika, rób! :D Polecam, pyszne są :loveu: mój przepis :) fajnie, ze smakują :) Quote
Talucha Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']mój przepis :) fajnie, ze smakują :)[/QUOTE] Prawda :D Zamierzam zrobić niedługo kolejne z większą ilością czekolady :D Quote
monika15 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Talucha']Bardzo proszę: http://www.papilot.pl/wasza-kuchnia/14044/WASZA-KUCHNIA-Puszyste-babeczki-z-kawalkami-czekolady-BOSKIE.html :) Marika, rób! :D Polecam, pyszne są :loveu: dzięki :) na pewno sprobuje je zrobic w wolnym czasie, nietety teraz mam taki nawal nauki, ze chyba wykituje do wakacji Quote
Talucha Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='Sonka95']Aż zapisze sobie przepis na babeczki :)[/QUOTE] Ja sobie założyłam jakiś czas temu zeszyt na przepisy i co ciekawszego znajdę, zapisuję i próbuję :D [quote name='monika15']dzięki :) na pewno sprobuje je zrobic w wolnym czasie, nietety teraz mam taki nawal nauki, ze chyba wykituje do wakacji[/QUOTE] To podobnie jak u mnie, teraz bieganie i zaliczanie :/ Ja właśnie siedzę i męczę matmę, bo jutro kartkówka, muszę ją zaliczyć bo nie zdam :placz: Quote
Sonka95 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Talucha']Ja sobie założyłam jakiś czas temu zeszyt na przepisy i co ciekawszego znajdę, zapisuję i próbuję :D [/QUOTE] Dobry pomysł :) Ja to mam w segregatorze różne przepisy :cool3: Quote
monika15 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Talucha']Ja sobie założyłam jakiś czas temu zeszyt na przepisy i co ciekawszego znajdę, zapisuję i próbuję :D To podobnie jak u mnie, teraz bieganie i zaliczanie :/ Ja właśnie siedzę i męczę matmę, bo jutro kartkówka, muszę ją zaliczyć bo nie zdam :placz:[/QUOTE] i jak poszla kartkowka? ja z matma nie mam zadnych problemow, ale za to z geografia... szkoda gadac. niech sie juz to wszystko szybko skonczy :P nie moge sie doczekac 2 miesiecy wstawania o 11 i lazenia ze znajomymi po nocach:evil_lol::evil_lol: Quote
Sonka95 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 No ja też czekam już na wakacje :) Jeszcze tylko tydzień chodzenia do wystawienia ocen , a potem zrobie sobie wolne :cool3: Z matmą to ja w gimnazjum miałam straszne problemy i musiałam miec korki :roll: a teraz sobie spokojnie radze , ale gorzej jest z polskim :crazyeye: babka potwór :diabloti: Quote
Talucha Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='Sonka95']Dobry pomysł :) Ja to mam w segregatorze różne przepisy :cool3:[/QUOTE] O, w segregatorze chyba wygodniej :D [quote name='monika15']i jak poszla kartkowka? ja z matma nie mam zadnych problemow, ale za to z geografia... szkoda gadac. niech sie juz to wszystko szybko skonczy :P nie moge sie doczekac 2 miesiecy wstawania o 11 i lazenia ze znajomymi po nocach:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Coś tam napisałam, ale modlę się o 2 :roll: Ja z matmą mam problemy od zawsze i tak ledwo zipie. Z geografii miałam na semestr 1 wystawioną, bo miałam jeden (!) niezaliczony sprawdzian :loveu: Nie ważne, że miałam też 6, czwórki... :roll: A teraz wystawiła mi 3. Też chcę już wakacje ale u mnie raczej nie będzie takiego wstawania o 11 bo w wakacje też pracuję :placz: Ale mimo tego będzie dobrze, bo szykują się 2 wyjazdy, jakieś festiwale i koncerty no i takie tam :) Łażenie po nocach oooo tak :D :loveu: [quote name='Sonka95']No ja też czekam już na wakacje :) Jeszcze tylko tydzień chodzenia do wystawienia ocen , a potem zrobie sobie wolne :cool3: Z matmą to ja w gimnazjum miałam straszne problemy i musiałam miec korki :roll: a teraz sobie spokojnie radze , ale gorzej jest z polskim :crazyeye: babka potwór :diabloti:[/QUOTE] Ja też chodzę do szkoły na jakieś zaliczenia itp, a potem to już się nie chodzi w ogóle :P Ja przyznaję otwarcie, że mogłabym mieć dużo lepsze oceny gdyby nie moje lenistwo i olanie szkoły :diabloti: (nie tyczy się matmy, bo tu cokolwiek bym nie robiła, mam lipę :eviltong:) A dzisiaj taaaak gorąco, że mój pies buntownik nie chciał iść na spacer. Siłą go zaciągnęłam, żeby się załatwił, a tak to siedział w cieniu w ogrodzie z rodzinką albo w domu. A ja się bawiłam na blues festiwal, bo jest u nas za darmo, to pojechałam z ciekawości, choć na codzień bluesa nie słucham ;) Ale nie żałuję i jutro też pojadę. I zawitam chyba na chwilę do Ciapkowa zostawić im kilka rzeczy, bo znowu mi się uzbierał stosik do zawiezienia. Quote
betty_labrador Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Przepisów to jest teraz tyle co mrówków :D haha (jak sie to kiedyś mówiło :P ) i chyba warto zapisywać bo uciekaja później gdzies w otchłani internetu czy telewizji. Trafilam wczoraj na fajna strone bloga Bazylia czy Wanilia :) niektóre pomysly super i proste do wykonania. W takie upały i burze to nawet człowiekowi sie maszerować za długo nie chce. Kiedy bedzie zima? :cool3: Quote
monika15 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 ej, co to ma w ogóle byc? gdzie jestes? :eviltong: my tu potrzebujemy zdjec:diabloti: Quote
Talucha Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 betty_labrador napisał(a):Przepisów to jest teraz tyle co mrówków :D haha (jak sie to kiedyś mówiło :P ) i chyba warto zapisywać bo uciekaja później gdzies w otchłani internetu czy telewizji. Trafilam wczoraj na fajna strone bloga Bazylia czy Wanilia :) niektóre pomysly super i proste do wykonania. W takie upały i burze to nawet człowiekowi sie maszerować za długo nie chce. Kiedy bedzie zima? :cool3: Prawda, przepisów jest mnóstwo, ale niektóre dla mnie są zbyt skomplikowane :lol: A mnie wkurza, że jak była zima to wszyscy marudzili, że chcą lato. Jest lato, marudzą, że za gorąco :shake: Jakby nie można się było cieszyć tym co jest :eviltong: Klaudia&Aza napisał(a):Nowe fotki by się przydały :grins: monika15 napisał(a):ej, co to ma w ogóle byc? gdzie jestes? :eviltong: my tu potrzebujemy zdjec:diabloti: No a ja przychodzę dać znak życia, nawet z fotkami, ale nie wiem czy je teraz dostaniecie, bo coś zaczyna grzmieć ostro i jak tak dalej pójdzie to wyłączam komputer :eviltong: To jest minus posiadania laptopa, który musi być cały czas pod prądem, bo mam rozwaloną baterię -,- a kiedyś burza była mi nie straszna :shake: Zaliczyłam dzisiaj wystawę psów rasowych w Gdyni, mama kupiła Lastiemu smycz, bo nasza stara już brzydka i poniszczona była. Będę miała do Ciapkowa :D A ja kupiłam obrożę psu babci, bo jego stara była cała porwana, ledwo się trzymała, no i moim zdaniem była stanowczo dla Łatka za wąska. W nowej wygląda bosko :diabloti: Zabieram się za zmniejszanie fotek, może zdążę coś wstawić Quote
Baton Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Zdążysz, zdążysz :D U mnie grzmiało z 10 minut i już jest ładnie :lol: Z resztą ja się z umowy wywiązałam i fotki dałam więc Ty też muszisz :evil_lol: A właśnie, zapomniałam się pochwalić - tydzień temu robiłam te babeczki i wyszły pyszne :loveu: Quote
Talucha Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 U mnie tak samo, tylko postraszyło i już jest ładnie. Nadal zmniejszam fotki :lol: A ja wczoraj znowu je piekłam, mniam! :loveu: Chcecie fotki z wystawy, czy psiska z ogrodu? ;) Quote
Talucha Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 (edited) [quote name='maryg22']I to i to :diabloti: Nie pomagasz :diabloti: edit. Jedno i idę na spacer :eviltong: Edited June 23, 2013 by Talucha Quote
Baton Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Bardzo śmieszne! I tak przypadkiem dajesz zdjęcie które już mi dzisiaj pokazałaś... :mad: Quote
Sonka95 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Tylko jedna fotka ... więcej więcej :evil_lol: Quote
Talucha Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='maryg22']Bardzo śmieszne! I tak przypadkiem dajesz zdjęcie które już mi dzisiaj pokazałaś... :mad: Ciiiii, tu masz w powiększeniu :diabloti: [quote name='Sonka95']Tylko jedna fotka ... więcej więcej :evil_lol: Już, już :P Owczarki-tragedia. Nawet moja mama, laik, nie może na nie patrzeć :eviltong: I była na wystawie moja 'ukochana' hodoffffczyni :shake: FUJ. I żeby nie było, nie piszę o tym konkretnym psie, tylko o owczarkach jako ogół :p Tybki. Chciałam im porobić więcej lepszych zdjęć ale mi pouciekały Iiii najpiękniejsze psy na świecie :diabloti: Berneńczyki :loveu: Quote
Talucha Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 (edited) Edited June 23, 2013 by Talucha Quote
Recommended Posts