Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonka95']Moja jak na razie miała tylko 2 kleszcze , ale ich teraz jest potworny wysyp :shake:

[quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór :cool3:
kleszcze są straszne..

[quote name='betty_labrador']szczególnie obrzydliwe są te napite :roll: fuj!

Taaaa, co do kleszczy, to za chwilę :roll:

Tak w skrócie co u nas.

Lastecki śpioch jak zwykle

Takie pyszne babeczki piekłam :diabloti:

To bydle spotkałam oczywiście w środku nocy idąc do toalety :shock: Zginął śmiercią nienaturalną :eviltong:

Tu sobie ostatnio coraz częściej chodzimy na spacerki

A to... BRRRRR. Jak sobie pomyślę to jeszcze mi się rzygać chce. Pościeliłam łóżko, usiadłam na chwilę do komputera, Lasti był u mnie w pokoju i położył się na łóżko. W pewnym momencie odwróciłam się i zobaczyłam obok niego TO :eek2: No myślałam, że się zrzygam na miejscu. Wzięłam pustą paczkę po chusteczkach i go do niej włożyłam, ostrożnie byle go nie dotknąć :eviltong: Panika w środku, no ale trza twardym być :diabloti: i zgniotłam ścierwo na biurku ciężką taśmą to aż huknęło : x Ja nie wiem skąd się tego tyle bierze...

Wszystkie zdjęcia robione telefonem, stąd też gorsza jakość.

Posted

[quote name='betty_labrador']Babeczki przepyszne :eating:

O fuj, mi tez niedobrze jak widzę te paskudztwa :ices_bla:[/QUOTE]

Dzisiaj zamierzam upiec kolejne, tym razem budyniowe :D

[quote name='Naklejka']Babeczki :loveu: Wczoraj piekłam :evil_lol:

Fuj! okropne :placz:

Czym zabezpieczasz Lastiego przed kleszczami?[/QUOTE]

Ale Cię wzięło na wypieki :diabloti:
Lasti ma spray fiprex, bo to miałam jeszcze w domu, a nie miałam kasy na obrożę :x

[quote name='Sonka95']Nie ma to jak przejść od babeczek po robale :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='Klaudia&Aza'] to teraz sobie pomyśl, że mnie dzisiaj ugryzło takie świństwo, tylko mniejsze :look3:[/QUOTE]

Umarłabym :x ja na szczęście nigdy kleszcza nie miałam (tfu tfu), tylko z psa wyciągam :/

Posted

chyba mnie jeszcze tu nie było. witamy się. Lasti jest cudowny:loveu:. co do kleszczy to jest masakra, kot znosi je tonami:angryy:, na szczęście psy (tfu tfu) żadnego nie miały;)

Posted

[quote name='zahirka11']chyba mnie jeszcze tu nie było. witamy się. Lasti jest cudowny:loveu:. co do kleszczy to jest masakra, kot znosi je tonami:angryy:, na szczęście psy (tfu tfu) żadnego nie miały;)

Witamy, witamy :D
Mój tata teraz mi dał kasę na obrożę foresto, na którą nie miałam kasy, zamówiłam i mam nadzieję, że już tyle tego nie będzie. Dodatkowo zaopatrzyłam się w zestaw do wyciągania tego paskudztwa :x

[quote name='Sonka95']Co te kleszcze tak się przyczepiły Lastiego :shake:

No właśnie nie wiem :/

[quote name='daguerrotype']Bleeee same obrzydlistwa (oczywiście Lasti jest wyjątkiem ;) )

Ej, ej, babeczki nie były obrzydliwe :diabloti::evil_lol:

[quote name='vege*']https://lh5.googleusercontent.com/-YK1U3iCbBpc/UaJQ2BQCD_I/AAAAAAAAC9E/LejVKR549Cc/s512/IMG1004.jpg mało czekolady, maaaało!:diabloti:

https://lh5.googleusercontent.com/-uoBuqIMtwwg/UaJQ5qbcKgI/AAAAAAAAC9c/Cf8L6vH-C0w/s512/IMG1008.jpg gdzie ty mieszkasz, że ciągle masz takich przyjaciół :evil_lol:

No maaało bo mi brat kupił tylko jedną :placz: A ciasta wyszło sporo.
Tacy przyjaciele mogą spieprzać z mojego życia, nie chcę ich :diabloti:

Piękna pogoda a ja zalegam na łóżku i słucham muzyki :P A mam ochotę na jakieś piwo w plenerze, to wszyscy zajęci :x
Pies biega radośnie po ogrodzie pod czujnym okiem rodziców.

Posted

[quote name='Talucha']
No maaało bo mi brat kupił tylko jedną :placz: A ciasta wyszło sporo.
Tacy przyjaciele mogą spieprzać z mojego życia, nie chcę ich :diabloti:

Piękna pogoda a ja zalegam na łóżku i słucham muzyki :P A mam ochotę na jakieś piwo w plenerze, to wszyscy zajęci :x
Pies biega radośnie po ogrodzie pod czujnym okiem rodziców.[/QUOTE]
Ja właśnie wróciłam ze spaceru, duszno i gorąco :/ na deszcz się chyba zbiera bo nie ma czym oddychać, ja mam ochotę na zimne somersby :loveu:

Posted

Babeczki, trasa spacerowa i Lasti - pychota :)

Ale pająk - olbrzym! Paskudztwo, ja bym sama nie ubiła tylko wołała małża na ratunek ;) a kleszcz brrrrr...

Posted

[quote name='vege*']Ja właśnie wróciłam ze spaceru, duszno i gorąco :/ na deszcz się chyba zbiera bo nie ma czym oddychać, ja mam ochotę na zimne somersby :loveu:

U mnie cały dzień bardzo fajna pogoda, ale właśnie zapowiadali na wieczór burzę.
Mmmm somersby :D Ja piłam reddsa jabłkowego, chciałam spróbować tego lecha pomarańczowego, ale w jedynym otwartym sklepie nie mieli -,-

[quote name='daguerrotype']Babeczki, trasa spacerowa i Lasti - pychota :)

Ale pająk - olbrzym! Paskudztwo, ja bym sama nie ubiła tylko wołała małża na ratunek ;) a kleszcz brrrrr...

Ja musiałam sobie radzić sama, wszyscy już spali :lol: A bym go tam tak nie zostawiła :diabloti:

[quote name='Sonka95']Duszno to i u nas strasznie ... szykuje się pewnie jakaś burza ;) Jak napisałaś o piwie to mi zrobiłaś ochote na Desperados o smaku tequili :cool3:

U nas zapowiadali burzę, więc czekam. Na noc może być, fajnie się wtedy śpi :D
Jak się ma ochotę to się spełnia zachcianki :lol:

Pies dzisiaj był na spacerze z moją rodzinką, bo ja się po takich miejscach dzisiaj włóczyłam. Zdjęcia takie nie przebrane, bo mi sie jeszcze nie chciało robić z tym porządku
https://picasaweb.google.com/105151252937491168820/30Maja2013?authkey=Gv1sRgCJ3F6crB04qE4AE

Posted

[quote name='monika15']skąd brałas przepis na te babeczki? :) wyglądają świetnie[/QUOTE]
Też chętnie się dowiem :D
Może w końcu zrobię babeczki nie z paczki...:evil_lol: