Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):

Tap szpadl :diabloti:

No kurde, model pierwsza klasa :razz:

Ty$ka napisał(a):
o Boże, zabiły małego pieska :placz: Trzeba było Joy oddać mnie, a nie ją zarzynać :placz::placz::placz:
i jeszcze morderstwu przyglądał się Lasti :shake:

:diabloti:

No, śmiało, dzwoń po TOZ :diabloti:
understandme napisał(a):
Ale słodziak :loveu:
poważny pan Lasti popsuł cukierkowatość w galerii :placz: ;) :D

Poważny pan Lasti też jest słodki :obrazic::evil_lol:

Przed chwilą mój pies prawie zagryzł yorka. Ahhhhh...

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']https://lh3.googleusercontent.com/-2W4egJiT_YI/UYKJpodGNdI/AAAAAAAAB8Q/sCGTb9AhNYk/s640/IMG_9384.JPG o Boże, zabiły małego pieska :placz: Trzeba było Joy oddać mnie, a nie ją zarzynać :placz::placz::placz:
https://lh6.googleusercontent.com/-QSMhZpvEa-E/UYKJrC3f_tI/AAAAAAAAB8s/QOOF7ZCRjek/s640/IMG_9390.JPG i jeszcze morderstwu przyglądał się Lasti :shake:

:diabloti:
Nie zapomnij nas zgłosić na policję :D I Lastiego oczywiście też za nie udzielenie pomocy :evil_lol:

A dlaczego on się rzucił na tego yorka?

Posted

[quote name='kalyna'] buahahah języczek poczuł jedzonko

a pomysł z księgarnią bardzo fajny

:lol:
Od dzisiaj można zamawiać, ale wciąż są wprowadzane kolejne towary :)

[quote name='Aleks89']Szkoda ,że prawie :P byłoby jednego jazgota mniej

Haha, prawda :diabloti:

[quote name='Naklejka']Co się stało?

[quote name='maryg22']
A dlaczego on się rzucił na tego yorka?

A tam zaraz rzucił, on się po prostu bronił :evil_lol::diabloti: Idziemy sobie spokojnie, Lasti przy nodze i szły 2 kobiety. Nagle jedna krzyczy, jakby do psa. Rozglądam się, psa nie widzę. Patrzę pod nogi-o, a jednak jest pies :diabloti: York do nas przybiegł i wpieprzył się Lasteckiemu od razu pod pysk, zamiast się przywitać jak na psa przystało :eviltong: Mój pies nie lubi takiego braku manier :eviltong: wkurzył się i złapał jazgota w pysk, rzucił nim o chodnik, potem zaczął go szarpać i tarmosić, już myślałam, że po yorku :crazyeye: Podniosłam Lasteckiego, bo czemu yorkowi ma się dostać za głupotę innych :roll: kobieta podbiegła spanikowana, złapała jakoś tego psa, odwraca się i mówi do drugiej: tak on się właśnie zachowuje jak jest bez smyczy... NO CO TY KU**A NIE POWIESZ?! :crazyeye: Jak miło, że doszła do wniosku, że to przez brak smyczy! :roll: Jeszcze trochę i niedługo znowu nagłośnią sprawę 'husky zagryzł yorka' i tym razem to mój pies będzie mordercą :eviltong:

Tak sobie właśnie Lastecki śpi. W kablach, przy głośniku :loveu:
Co chwilę tylko sprawdzam czy się nie zaplątał :P

A z tym czymś miałam ostatnio walkę o 1 w nocy :diabloti: Pełzało mi po mojej jasnej ścianie, chciałam go zabić ale nie chciałam plamy na ścianie, więc stwierdziłam, że zwalę go na ziemię i po kłopocie :P Żeby to było takie proste :diabloti: Ścierwo spadło mi na ramoneskę (leżała na klatce Lasteckiego) i wpełzło gdzieś do środka :crazyeye: Ja się boję wszelkich owadów, pająków i robaków, fuj. Podkładką pod mysz walnęłam w kurtkę żeby to coś wylazło i wylazło :D Szybko zwaliłam kurtkę na ziemię i już miałam dorwać pająka gdy ten wlazł pod maskotki -,- (też leżą na klatce). No nic, siedzę i czekam :razz: Wylazł :multi: Pozwalałam maskotki żeby się nie schował, ale ten skubany już zapieprzał po klatce w dół. Czekam aż zejdzie na podłogę, idealna okazja do zabicia :loveu: Biegnie, biegnie i już, już miałam draniowi przywalić gdy ten... wlazł pod szafę :placz: Siedziałam i czekałam aż wyjdzie ale skubany nie wyszedł :shake: Już myślałam, że nie zasnę w tym pokoju :diabloti: Ale wmawiałam sobie, że jak wyjdzie to Lasti go zje :diabloti: (tak, mój pies lubi takie przekąski) i jakoś zasnęłam :lol:
Zdjęcie nieostre, wybaczcie :eviltong:

Posted

Talucha napisał(a):
:lol:
A tam zaraz rzucił, on się po prostu bronił :evil_lol::diabloti: Idziemy sobie spokojnie, Lasti przy nodze i szły 2 kobiety. Nagle jedna krzyczy, jakby do psa. Rozglądam się, psa nie widzę. Patrzę pod nogi-o, a jednak jest pies :diabloti: York do nas przybiegł i wpieprzył się Lasteckiemu od razu pod pysk, zamiast się przywitać jak na psa przystało :eviltong: Mój pies nie lubi takiego braku manier :eviltong: wkurzył się i złapał jazgota w pysk, rzucił nim o chodnik, potem zaczął go szarpać i tarmosić, już myślałam, że po yorku :crazyeye: Podniosłam Lasteckiego, bo czemu yorkowi ma się dostać za głupotę innych :roll: kobieta podbiegła spanikowana, złapała jakoś tego psa, odwraca się i mówi do drugiej: tak on się właśnie zachowuje jak jest bez smyczy... NO CO TY KU**A NIE POWIESZ?! :crazyeye: Jak miło, że doszła do wniosku, że to przez brak smyczy! :roll: Jeszcze trochę i niedługo znowu nagłośnią sprawę 'husky zagryzł yorka' i tym razem to mój pies będzie mordercą

Dobrze przynajmniej, że się na Ciebie nie rzuciły, że masz psa-mordercę :evil_lol: Ach, jak ja tęsknię za normalnym polskim podejściem, gdzie się rozumie, że pies może nie tolerować pewnych przedstawicieli własnego gatunku! :roll:

Posted

o fujjjjjj jaki pająk ://///// ja mama cały dom spryskany Substralem na pająki brrrrrr , w życiu bym nie zasnęła jak bym wiedziała że on jest pod szafą :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):
o fujjjjjj jaki pająk ://///// ja mama cały dom spryskany Substralem na pająki brrrrrr , w życiu bym nie zasnęła jak bym wiedziała że on jest pod szafą :shake:

chyba kupie taki preparat.. ale ja mam taras w pokoju otwarty, jak jest ładna pogoda, więc nie wiem czy coś to pomoże ?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
chyba kupie taki preparat.. ale ja mam taras w pokoju otwarty, jak jest ładna pogoda, więc nie wiem czy coś to pomoże ?

teoretycznie powinno pomóc bo na opakowaniu jest napisane że ten preparat tworzy barierę której pająk nie przekroczy ale ile w tym prawdy :niewiem:

Posted

dOgLoV napisał(a):
teoretycznie powinno pomóc bo na opakowaniu jest napisane że ten preparat tworzy barierę której pająk nie przekroczy ale ile w tym prawdy :niewiem:

w sumie mam tez jakiś preparat w domu, bo mama mówiła, ale trzeba go użyć, a nie w szafce stoi ;p

Posted

Co wy macie do tych pająków? Czy tylko ja je lubię? :evil_lol:
Wszyscy mnie zawsze wykorzystują, jak po nich jakiś pająk czy owad łazi. W sumie mogłabym od nich kase brać za zdjęcie takiego pajączka :evil_lol:

Posted

[quote name='Becia23']Dobrze przynajmniej, że się na Ciebie nie rzuciły, że masz psa-mordercę :evil_lol: Ach, jak ja tęsknię za normalnym polskim podejściem, gdzie się rozumie, że pies może nie tolerować pewnych przedstawicieli własnego gatunku! :roll:

Spróbowałyby tylko :diabloti: Już miałam taką sytuację, że baba do mnie z mordą wyleciała wielce oburzona, czy mogę zabrać psa, bo jej bez smyczy podbiegł do nas i Lasti w zabawie sobie powarkiwał i pacał go łapami :evil_lol: Taaaak, na drzewo miałam wejść? Zaraz, drzewa też tam nie było ;) To jej pies był bez smyczy no ale cóż... :lol:

[quote name='Aleksandra95']Też miałam taką akcje z pająkiem w nocy z czwartku na piątek... był jeszcze większy :O

Fuuuj pająki są obrzydliwe!

[quote name='dOgLoV']o fujjjjjj jaki pająk ://///// ja mama cały dom spryskany Substralem na pająki brrrrrr , w życiu bym nie zasnęła jak bym wiedziała że on jest pod szafą :shake:

Ooo nawet nie wiedziałam, że jest taki środek na pająki :razz: Chyba czas zainwestować :roll:

[quote name='Sonka95']Pająk o fuj :diabloti: jak ja ich nie lubię

Ja też :shake:

[quote name='maryg22']Co wy macie do tych pająków? Czy tylko ja je lubię? :evil_lol:
Wszyscy mnie zawsze wykorzystują, jak po nich jakiś pająk czy owad łazi. W sumie mogłabym od nich kase brać za zdjęcie takiego pajączka :evil_lol:

Ja się brzydzę wszelkich takich stworzonek :eviltong:

Zabrałam Lasteckiego na spacerek do centrum, a potem zaliczyliśmy Babie Doły, spuściłam go na chwilę na plaży to oczywiście poleciał do wody, poskakał uradowany :loveu: Chyba mu podpasował dzisiejszy spacer :D

Nie ma to jak wciskanie mi się pod nogi :eviltong:

Posted

A właśnie, że Was zgłoszę. Obie! I Lastiego! Ot, co :D

Jaki śliczny pająk :loveu: Uwielbiam owady :P

Skoro sobie poskakał to pewnie mu się spodobał, hyhy :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
A właśnie, że Was zgłoszę. Obie! I Lastiego! Ot, co :D

Jaki śliczny pająk :loveu: Uwielbiam owady :P

Skoro sobie poskakał to pewnie mu się spodobał, hyhy :)

To kiedy TOZ z policją do nas zapukają? :evil_lol:
Tak! :multi: Nie jestem jedyna :lol:

Posted

maryg22 napisał(a):
To kiedy TOZ z policją do nas zapukają? :evil_lol:
Tak! :multi: Nie jestem jedyna :lol:

Ja się tak nie bawię... powiedzieli, że jaja se robię. :( Ot co, cała Polska :( A tymczasem psy katują....
Ani ja :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ja się tak nie bawię... powiedzieli, że jaja se robię. :( Ot co, cała Polska :( A tymczasem psy katują....
Ani ja :lol:

To w OTOZie jeszcze spróbuj :evil_lol:

Posted

:diabloti: No, mi psa już dawno powinni zabrać.

Ale pięęęęękną pogodę mamy :loveu: Trzeba to wykorzystać i ruszyć się z domu :) Bez piesecka :eviltong: Z pieseczkiem zastanawiam się czy jutro nie jechać na festyn Pies w Wielkim Mieście :hmmmm:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja bym pojechała na twom miejscu :)

A ja chyba jednak zrezygnuję. Wolę jechać z nim gdzieś na plażę czy coś :D Zobaczymy też jaka będzie pogoda.

Ale się dzisiaj nachodziłam. Najpierw byłam z przyjaciółką w Gdyni, obeszłyśmy centrum wzdłuż i wszerz. Było mega gorąco, zaszłyśmy na chwilę na plażę. Woda ciepluśka, nic tylko się kąpać. Szkoda, że nie miałam stroju. Po powrocie wypadałoby wybrać się z psem, a mi plaża spokoju nie dawała to zaciągnęłam kumpelę ze mną i z Lasteckim na plażę. Wyszłyśmy na przystanek, okazało się, że autobusy nam pouciekały i następny za 50 minut :roll: No to nie czekamy, idziemy na pieszo. Lastiemu było strasznie gorąco. Chciałyśmy dojść do któregoś tam przystanku i wtedy sobie podjechać, a w efekcie przeszłyśmy całą trasę pieszo, a to kilka km jest. Na plaży tylko garstka osób, idealnie :D Posiedzieliśmy na plaży chyba z 2 godziny, zaciągałam Lasteckiego do wody ale jeszcze trochę się cyka całkiem się oderwać łapami. Aczkolwiek tak swobodnie biegać po wodzie to on kocha :) Był prze szczęśliwy bo wreszcie dałam mu trochę wolności, spuściłam ze smyczy, w dodatku plaża, ahhh :D Ochłodził się i wyszalał, pobiegaliśmy sobie. Chciałam się wykąpać, nawet wzięłam strój ale pełno jakiegoś syfu pływało, który mnie obrzydzał :evil_lol: Wszystko pięknie i nagle usłyszałam jakby grzmot, ale zignorowałam to, bo mogło mi się wydawać :eviltong: Ale za chwilę znowu zagrzmiało i zaczęło kropić, zupełnie z zaskoczenia, niebo było czyściutkie. Nagle zerwał się wiatr itd, więc idziemy szybko na autobus. Lunęło i to tak konkretnie. Na pętli autobusowej okazało się, że ostatni autobus już daaaawno sobie pojechał :loveu: Także trzeba było pieszo przejść kawał drogi do innego połączenia autobusowego. My dwie w krótkich spodenkach i krótkich rękawkach, całe przemoknięte, sprawdzamy autobus już na innym przystanku-za 40 minut :loveu: A jeszcze burzyczka się rozkręciła :loveu: No nic, trzeba było się ratować i zadzwoniłam do koleżanki czy nas nie przetrzyma :evil_lol: i jakoś daliśmy radę. Mam tylko nadzieję, że się przez to bardziej nie rozchoruję, bo już i tak miałam gardło wcześniej zawalone i katar :diabloti:
Mam jakieś zdjęcia ale muszę je pozmniejszać.