Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Mniam, ale się cukierkowo w galerii zrobiło przez Joy :loveu: :lol:

Prawda? :loveu:

[quote name='Brunomania']HAHA jaki piaszczysty :cool3:

Na plaży był to się nie dało inaczej :lol:

[quote name='vege*']koleżanka ma fajny kolor trampek :)

"Lasti kuźwa nie rusz!" :evil_lol:

Wiem, chciałam jej zabrać :evil_lol:
:diabloti:

[quote name='betty_labrador']haha wersja w kagańcu i bez :P znajdź 10 szczegółów :D

A bo ja zawsze robię tysiąc takich samych zdjęć :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Śliczne :loveu:

:)

[quote name='understandme'] pies haszczakowo-akitowy :D

Tak myślałam, że to będzie pitman, ale wolałam się upewnić ;)

:)

Komu kotka? Pilnie potrzebny dom stały dla jednej długowłosej kotki, wstawię jej zdjęcia jak tylko dostanę. No i drugiej, przeuroczej:

[FONT=Verdana]Ma-sza

DT: 21 kwietnia 2013
Data ur.listopad 2011
Sterylizacja: TAK
Odrobaczenie, odpchlenie: TAK[/FONT]
[FONT=Verdana]
Jej czarne futerko na skutek burzy hormomów i stresu zupełnie wyliniało. Jednak dzięki troskliwej opiece dochodzi do siebie, by zamienić się w piękną czarną księżniczkę. Jest gotowa do adopcji już dziś! Zamieszkuje obecnie w domku tymczasowym w Gdyni Dąbrowie, gdzie skrada serce domagając się o pieszczoty. Kotka doskonale wie, do czego służy kuweta, jak tępić pazurki na drapaku, a także nie boi się domowych odgłosów typu pralka czy suszarka do włosów. Ma-sza jest niewybredna, grzecznie wsuwa jedzonko zarówno suche jak i mokre. Uczy się przebywać z kotem i psem. W skrócie: idealny kociak do adopcji!
[/FONT]
[FONT=Verdana]
DT: Ela z Gdyni 518-112-399
[/FONT]

Posted

[quote name='Becia23']Cudowny hasiu :loveu:

Możesz zdradzić, jakiej sztuczki uczysz na tym zdjęciu?

Dziękuję :)
Dla jasności-na zdjęciu akurat jest koleżanka Kinga :D A w sztuczce po prostu chodzi o to żeby pies przełożył łepetynę pod rękę :D

[quote name='Ty$ka']Jaka fajna, uwielbiam czarnuchy :) Życzę jej wspaniałego domku :)

Trzeba małą trochę poogłaszać to może znajdzie się dla niej fajny domek :)

Posted

A mój szef otworzył sklep internetowy, tym razem sklep związany ze zwierzakami ;)
Konkretnie to księgarnia, wszelkie książki o tematyce weterynaryjnej, psie sporty, rasy psów, są także książki o kotach, gadżety takie jak maskotki, gry, książeczki dla dzieci. Z resztą sami możecie zobaczyć :) Sklep jest ciągle uzupełniany o nowe artykuły :)
http://www.epikur.com.pl/pl/c/Psy/18

Posted

[quote name='Talucha']

A mój szef otworzył sklep internetowy, tym razem sklep związany ze zwierzakami ;)
Konkretnie to księgarnia, wszelkie książki o tematyce weterynaryjnej, psie sporty, rasy psów, są także książki o kotach, gadżety takie jak maskotki, gry, książeczki dla dzieci. Z resztą sami możecie zobaczyć :) Sklep jest ciągle uzupełniany o nowe artykuły :)
http://www.epikur.com.pl/pl/c/Psy/18

Bardzo fajny pomysł z tą księgarnią ;), ciężko jest dostać dobre książki o psach w jednym miejscu... Swego czasu się naszukałam strasznie kilku książek... :roll:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Witamy się u mojego ulubieńca :loveu:

Dzień dobry :hand:

[quote name='Naklejka']Bardzo fajny pomysł z tą księgarnią ;), ciężko jest dostać dobre książki o psach w jednym miejscu... Swego czasu się naszukałam strasznie kilku książek... :roll:

[quote name='Berneska'] świetnie tu wyszedł :loveu::loveu:

bardzo fajny pomysł! ma się wszystko w jednym miejscu i nie trzeba szukać każdej osobnej pozycji ;)

[quote name='Sonka95']Fajny sklep internetowy :) Ja to o psach mam wiele ksiażek i ciągle dokupuje kolejne :cool3:

No właśnie dlatego też uważam, że super że otworzyli ten sklep, tym bardziej, że ja mam wszystko pod nosem i będę czegoś potrzebowała to mam od ręki :lol:

[quote name='Aleksandra95']podoba mi się ta obroża :D miałam ją kupić, ale szkoda było mi kasy :D

Raz na jakiś czas można zaszaleć :evil_lol:

Dostałam nowe fotki Maszy, tej kotki do adopcji :) I dobra wiadomość, długowłosa, ślepa kotka, której zdjęcia miałam wstawić, prawdopodobnie niedługo trafi do domu stałego :)

Ma-sza
http://www.bezbronnezwierzeta.pl/adopcje-kotow/246-ma-sza.html

Posted

[quote name='Becia23']Cudowne hasiu, nie mogę się napatrzeć :loveu:

Miło nam :loveu:

[quote name='Ty$ka']Pogratuluj pomysłu z księgarnią swojemu szefowi :)

Lasti :loveu:

Przekażę :D

No i macie małego frisbującego geniusza-Joy :lol: :loveu:

A ja mam teraz życiowy dylemat i nie wiem czy zrobić sobie najpierw kolczyk (industrial lub helix) czy kupić gramofon :evil_lol: O ile w ogóle mam kupować gramofon, nie wiem czy nie lepiej inwestować dalej w CD :???: Ale gramofon ma to coś! :lol: Przydałby mi się jeszcze ktoś kto się chociaż trochę na tym zna, żeby mi pomógł coś wybrać :eviltong:

Posted

KONIEC :D Na długi czas powinno wam starczyć :diabloti:
Przydałby nam się nowy banerek :hmmmm:

Aleksandra95
bo to dla sceniacka :razz: