Talucha Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Sonka95']Jemu aż z wrażenia się spać zachciało :evil_lol: [/QUOTE] A chwilę wcześniej jak piszczał, że na spacer chce :p [quote name='Ty$ka']Wiesz, głodnemu chleb na myśli :lol: :siara: Lasti coś nie zachwycony tym spacerem, leży niczym trup :lol:[/QUOTE] Tytyty! :eviltong: To jest dziwny pies... [quote name='phase']Widzę, że nie tylko moja Żaba jest taka szczęśliwa, że musi ruszyć tyłek. :evil_lol:[/QUOTE] Wiesz, ja się czasem zastanawiam czy ja aby na pewno mam psa w typie husky? :niedowia::confused: Idę z nim biegać-on spowalnia. Idę z nim na rolki-ja ciągnę go, zamiast on mnie. Bikejoring, ciągnięcie sanek-nieee to nie dla niego :eviltong: Mam psa kanapowego :P Quote
Aleksa. Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Fajnie szykujecie się na spacer :diabloti: u mnie to wygląda znacznie inaczej :D jak pies widzi,że się ubieram już dostaje szału. :D a jak widzi smycz w ręku to kręci się w kółko, biega.. wychodzenie za furtkę, to jedne wielkie ciągnięcie... powrót do domu jest jedynie spokojniejszy :D bo spowalnia :D Quote
Talucha Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Oooo nie, chyba bym gnojka zabiła gdyby mi takie jazdy odwalał przed wyjściem :lol: On może ewentualnie sobie popiszczeć, jak zaczyna się wiercić to wysyłam go na schody żeby sobie posiedział grzecznie :D Akurat na schody, bo on tam uwielbia czekać, właściwie już sam najczęściej się tam kieruje jak widzi, że się ubieram :) A ja się właśnie szykuję i zaraz zabieram psa do Gdyni. Ładna pogoda to skorzystamy. Może będą fotki? ;) Quote
wedara Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Aleksandra95']Chcemy fotki :):):)[/QUOTE] Ja również podpinam się pod prośbę :) :) Quote
Talucha Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Co prawda w Gdyni nie chciało mi się cykać fotek :P ale mam kilka podwórkowych ;) Piękna pogoda u nas była, 19 stopni, słoneczko :loveu: A teraz pada deszcz ;) Quote
Sonka95 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Wyścigi :cool3: https://lh3.googleusercontent.com/-CcBZF2ZVpow/UWlgSHT5TrI/AAAAAAAABYs/d34O2OwKaDU/s640/IMG_8824.JPG U nas to dzisiaj na przemian słońce deszcz słońce deszcz i teraz jest słońce ;) Quote
phase Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Tak nie chce chłopak na dwór a proszę jaki szczęśliwy! :) Quote
Aleksa. Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 OOO ale miał fajne towarzystwo do gonitw :D Quote
Talucha Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='Sonka95']Wyścigi :cool3: U nas to dzisiaj na przemian słońce deszcz słońce deszcz i teraz jest słońce ;)[/QUOTE] Lubią się tak czasem powydurniać ;) [quote name='phase']Tak nie chce chłopak na dwór a proszę jaki szczęśliwy! :)[/QUOTE] Ten typ tak ma :lol: [quote name='Ty$ka']Ale debil biega :lol: :evil_lol:[/QUOTE] Ja Ci dam debil :-x :eviltong: [quote name='Aleksandra95']OOO ale miał fajne towarzystwo do gonitw :D[/QUOTE] Brata i kuzyna :D wioooosnaaa [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-7oNxaJNf2Dg/UWlgTdbty3I/AAAAAAAABZc/ryVwX5q7Tq8/s512/IMG_8831.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-XmFECtKEGyA/UWlgY_dT31I/AAAAAAAABZ0/GwYwP5zgGk4/s512/IMG_8834.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-78vUqizUwKw/UWlgTgyHx9I/AAAAAAAABZg/P5ckyskop94/s640/IMG_8832.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-cWKy5e3kPMc/UWlgYxRzmEI/AAAAAAAABZ4/6xs8kab-_F4/s512/IMG_8839.JPG[/IMG] Quote
Ty$ka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Kwiatuszki :loveu: Lasti Ci nie pomaga w pracach ogrodowych? 8) Quote
Talucha Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Lasti w ogrodzie przebywa tylko i wyłącznie pod kontrolą, więc nie :evil_lol: Ale mi wczoraj numer odwalił :/ Uciekł mi z obroży, obok ruchliwej ulicy, w porze kiedy wszyscy wychodzą na spacer z psami. Omal nie zeszłam na zawał! Podbiegł do kilku ludzi z psami, ale byłam wściekła! Przepraszałam ich po kolei i mówiłam, że wylazł mi z obroży :/ jeszcze nie chciał wrócić. Masakra! A dzisiaj zrobiliśmy sobie spacerek, miał być taki zwykły, krótki spacerek na siku. Nooo i przeszliśmy z 12 km :lol: Quote
Ty$ka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Dobrze, że nic się tak naprawdę nie stało. Ani Tobie, ani Lastiemu ;) 12km? Toż to normalny spacer na siku :lol: Quote
Sonka95 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Dobrze , ze wczoraj nic nikomu się nie stało ... Quote
Talucha Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Ty$ka napisał(a):Dobrze, że nic się tak naprawdę nie stało. Ani Tobie, ani Lastiemu ;) 12km? Toż to normalny spacer na siku :lol: Nieee, ostatni spacer to tylko taki króciutki parę metrów, na ostatnie siku i do spania :eviltong: Sonka95 napisał(a):Dobrze , ze wczoraj nic nikomu się nie stało ... Ehh myślałam, że zatłukę drania :shake: Quote
Talucha Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 (edited) Byłam dzisiaj roznosić ostatnią turę ulotek, wzięłam jak zwykle psa ze sobą i w sumie zeszło nam ok. 3 godzin. Po powrocie zapakowałam sprzęt (smaki, furminatory, grzebienie itp.) i poszłam na podwórko, spuściłam Lasteckiego żeby jeszcze sobie poszalał po ogrodzie i poszłam po Łatka. Chciałam go wreszcie doprowadzić do porządku po zimie. Tak więc Łatek wyczesany i trochę obcięty (jak zwykle dla jego wygody, podcięta sierść na łapach, udach, uszach i ogonie. Tam mu się zawsze jakieś patyki wplątują itp.) Jaaaaki był szczęśliwy, że ktoś go głaszcze i się nim zajmuje :loveu: Podziwiam tego psa za cierpliwość, robiłam przy nim i robiłam a on siedział grzecznie i znosił wszelkie niewygody. Czuł się tylko odrobinę niepewnie przy ogarnianiu mu zadka. Ale i tak już jest z tym super, bo kiedyś w ogóle nie dałby się tam dotknąć. Lasti nie jest tak cierpliwy przy czesaniu :lol: A Lasteckiego też pomęczyłam, bo już wyglądał nieelegancko :eviltong: Wyczuwam wysyp kleszczy, ostatnio po spacerze zauważyłam jednego siedzącego Lasteckiemu nad okiem, jeszcze nie wbity, a innym razem łaził mu jakiś po grzbiecie :/ Także dzisiaj oba psy zostały potraktowane spray'em fiprexem, bo miałam go jeszcze w domu, ale i tak zamawiam Lastiemu obrożę tą co w zeszłym roku, bo fiprex za dobry nie jest. No i zamawiam właśnie psu karmę. Tym razem szybko zjadł cały worek :eviltong: A i chyba szykuje mi się nowy wydatek-obroża dla Łatka, bo ta którą ma teraz już jest cała rozwalona, ledwo się trzyma, a babcia mu nowej nie kupi :roll: No i dobra nowina: mam foty :lol: Zaraz będą ;) edit. Kogo chcecie najpierw? Mojego głupiego czterolatka, czy 15 letniego pana psa? :razz: Edited April 20, 2013 by Talucha Quote
Talucha Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Może i nie wygląda, ale niestety wiek swoje robi, bo maluch już głuchy i ślepawy :( Za to cały czas radosny :loveu: Quote
Recommended Posts