Talucha Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='Sonka95']Lasti jakie śmieszne miny robi :) Najlepsze miny robi w biegu :D [quote name='betty_labrador']Wesołych i spokojnych Świąt :loveu: ale on tutaj uroczo wyszedł :loveu: No tak z linka ciezka rzecz. Tizzy moja jak ja wzięliśmy ze schroniska byla tylko na lince przez 1,5roku zanim ja odpięłam. Do tego czasu ciagle cwiczylam przywolanie. Po odpieciu biegala tylko luzem i byla idealnie odwolywalnym huskim. Do czasu kiedy na jesien rodzicom przestało sie chciec chodzic z nia na spacery :eviltong: zaczęli ja puszczac luzem za furtkę, na poczatku biegala i wracała-po 10-20minutach. Później z wybiegu robiło sie 40min, godzina.. a na koniec 4-5godz. W końcu upolowala kurę :P przyniosla na podworko, i od tego czasu na spacerach niby biegala za nami, ale głucha jak pień :roll: szczegolnie gdy mamy wyjsc z lasu ona juz na wsi. Wiec znow zapinam ja na dluugo przed wyjsciem z lasu, i wiecej ćwiczę-a na wiosne znów linka. Oh te nasze huski :P Poczuła zew wolności :P Ja jakoś szczególnie nie liczę na to, że kiedykolwiek nastanie dzień, że do linki nie trzeba będzie wracać. Dla Lastiego jest kilka ciekawszych rzeczy ode mnie, od których ciężko jest go odwołać i nie mam pomysłu jak mu pokazać, że wtedy ja jestem ciekawsza :/ [quote name='Ty$ka']Śmiesznie wyszedł na zdjęciach - taki krótki i o dużym łbie :lol: Ale uroczy :loveu: Zdrowych, spokojny i mokrych świąt :D Nie naśmiewaj się z niego :evil_lol: Dzięki i również mokrego dyngusa :D [quote name='Naklejka']Jakie on robi śmieszne miny! :lol: A z tą linką to Was rozumiem, mam podobnie, raz jest fajnie, czasem coś psu odwali i znowu trzeba do linki wracać... To jest uciążliwe z tą linką :roll: Brak psich zdjęć, wstawiam śmigusową kuzynkę :D Quote
Klaudia&Aza Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ja bym się bała w ogóle do niej podejść:D Quote
betty_labrador Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 od jakich rzeczy nie możesz go odwołać? :D fajne fotki :) Quote
Talucha Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='maryg22']A jakie groźne miny robi :D[/QUOTE] Bo jej kazałam :diabloti: [quote name='Klaudia&Aza']Ja bym się bała w ogóle do niej podejść:D[/QUOTE] Co nie? :D [quote name='betty_labrador']od jakich rzeczy nie możesz go odwołać? :D fajne fotki :)[/QUOTE] Czasem ciężko od innych psów, nie odwołuje się jak zacznie kopać :p albo za zwierzyną (instynkt :roll:). Próbowałam już go motywować i żarciem (nie byle jakim) i zabawkami i zabawą ze mną... Wciąż nie ma efektów. Właśnie wróciliśmy z 2,5h wyprawy :) Słoneczko świeci! :loveu::loveu: Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Zaglądamy i witamy się :) Będziemy wpadać tutaj :) Quote
betty_labrador Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 O, to nieżla wyprawa:) A warunkowanie od podstaw robiłaś? I warunkowanie na przywołanie w ruchu? :) Quote
Talucha Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Bolsbokser']Zaglądamy i witamy się :) Będziemy wpadać tutaj :) Zapraszamy! :D [quote name='betty_labrador']O, to nieżla wyprawa:) A warunkowanie od podstaw robiłaś? I warunkowanie na przywołanie w ruchu? :) Owszem, robiłam. Wchodzę sobie do pokoju na dole a tu taki widok :lol: : Quote
kalyna Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Min a Lastiego: "nosz kurce, przyłapała mnie, to teraz będzie gadać i gadać" :evil_lol: Wszystkie wyjadł, czy podzielił się z Pańcią? Quote
Klaudia&Aza Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-W7YtrIbyGw0/UWGGI7TJBdI/AAAAAAAABWU/Xnwx27dXkdY/s640/lejs%20002.JPG chipsy zjadł więc tylko wylizanie łapek mu pozostało :D Quote
Talucha Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Kaaasia']Przyłapany :evil_lol:[/QUOTE] Już ja mu pokażę, mieliśmy być na diecie :diabloti: [quote name='kalyna']Min a Lastiego: "nosz kurce, przyłapała mnie, to teraz będzie gadać i gadać" :evil_lol: Wszystkie wyjadł, czy podzielił się z Pańcią?[/QUOTE] Nie podzielił się :shake: [quote name='Klaudia&Aza'] chipsy zjadł więc tylko wylizanie łapek mu pozostało :D[/QUOTE] Okruszki :D :D Korzystając z jako takiej pogody uzbroiłam psa w odpowiedni sprzęt i poszliśmy na rolki. Zgadnijcie, kto kogo ciągnął. Pies mnie, czy ja psa? :cool3: Byłoby całkiem sympatycznie, tylko wkurzył mnie jeden gościu z psem. Zaczął się wtrącać co do moich metod wychowawczych. Nie znoszę takiego czegoś. No kurde, jest masa sposobów wychowywania psa i jak dla mnie metodę dobiera się do psa. Ja swojego psa znam i wiem co na niego zadziała, więc na cholerę ludzie widzący nas pierwszy raz na oczy się wtrącają? :roll: Oczywiście wszechwiedzący i zamknięci na wszelkie inne informacje :loveu: Quote
wedara Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-11qgwWRaApY/UWGGN2yFzpI/AAAAAAAABXc/eH9il4g0zgA/s640/lejs%20011.JPG Ale ma piękne oczy :loveu: Wie chłopak co dobre :) :) Quote
kalyna Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Talucha']Już ja mu pokażę, mieliśmy być na diecie :diabloti: Nie podzielił się :shake:[/QUOTE] noo bo Ty masz się odchudzać, a nie on :D i jak o Ciebie dba, cobyś nie przytyła :diabloti: Quote
Baton Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 No właśnie, powinnaś być mu wdzięczna. Poświęcił się chłopak dla Ciebie:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Jego mina mówi '' No co ja tylko ich pilnuje '' :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-azvUVAwSGvM/UWGGNGVSHHI/AAAAAAAABW8/uwu5FxqK3uk/s640/lejs%20007.JPG Quote
Talucha Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='wedara'] Ale ma piękne oczy :loveu: Wie chłopak co dobre :) :) Psychopatyczne :D Oj tak, lejsy prosto z pieca :loveu: i piwko do tego :lol: [quote name='kalyna']noo bo Ty masz się odchudzać, a nie on :D i jak o Ciebie dba, cobyś nie przytyła :diabloti: Tsaaa, taka wymówka, że dba o mnie :D Jak chce o mnie dbać to niech częściej chce mu się na dwór :evil_lol: Chytrus się nie chciał dzielić i tyle! [quote name='maryg22']No właśnie, powinnaś być mu wdzięczna. Poświęcił się chłopak dla Ciebie:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Sonka95']Jego mina mówi '' No co ja tylko ich pilnuje '' :evil_lol: Dokładnie tak było :diabloti: [quote name='Aleks89']Ryjówka:diabloti: Co wszyscy z tą ryjówką :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Nażarł się i leży jak naćpany :lol: :lol: Tobie od razu dragi w głowie :diabloti: My som grzeczni i nie bierom :loveu: Szykujemy się na spacer :P Quote
Sonka95 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Jemu aż z wrażenia się spać zachciało :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-qHvUf1YgPg4/UWcgVbiynMI/AAAAAAAABX4/cZzKPEaTz_Q/s512/IMG792.jpg Quote
Ty$ka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Wiesz, głodnemu chleb na myśli :lol: :siara: Lasti coś nie zachwycony tym spacerem, leży niczym trup :lol: Quote
phase Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Talucha'] Szykujemy się na spacer :P [/QUOTE] Widzę, że nie tylko moja Żaba jest taka szczęśliwa, że musi ruszyć tyłek. :evil_lol: Quote
Recommended Posts