kalyna Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Wsiego najlepszego :loveu: aaa jak nas suuuuper zasypało :loveu: niestety sporo już stopniało :( A ja tak kocham zimę :) Lepsza linka, niż to co ja wczoraj wymyśliłam.. związałam dwa psy razem i puściłam.. parę razy mnie tak podcięły, że myślałam, ze noga mi uleci :evil_lol: ale nie leżałam... Aaaa ja też wybieram się nad morze :multi: ale czy pojadę :roll: Quote
Klaudia&Aza Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ode mnie też spóźnione Wszystkiego Najlepszego:BIG: Quote
Talucha Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Naklejka napisał(a):Najlepszego dla Lastiego! :D śnieg? :crazyeye: ja już chcę wiosnę, żeby było po te 15 stopni, brak błota... Dzięki :) Tak, dzisiaj też chwilami sypie śnieg :/ Korenia napisał(a):Wioooosnę, kocham zimę, taką prawdziwą, białą, ale w zaistniałej sytuacji wioooosnę proszę ;) Ja też lubię zimę ale już mi się znudziła, wiosnę please :D betty_labrador napisał(a):100lat dla 4latka :) :loveu: O tak, spacerek na plaży to jest to :D I Huski na lince TO JEST TO! :yes: Masz racje, i Tizzy moja tez bedzie chodzic na lince przynajmniej przy wsi... znow upolowala ostatnio kure poraz drugi, i olewa najczęściej moje wołania :D A Twoj tez cie olewa czy predzej z powodu śmieci ma linke? (zamiennik kagańca? ) :D Ostatnio mieliśmy kryzys i nie słuchał znowu, stąd też linka :) kalyna napisał(a):Wsiego najlepszego :loveu: aaa jak nas suuuuper zasypało :loveu: niestety sporo już stopniało :( A ja tak kocham zimę :) Lepsza linka, niż to co ja wczoraj wymyśliłam.. związałam dwa psy razem i puściłam.. parę razy mnie tak podcięły, że myślałam, ze noga mi uleci :evil_lol: ale nie leżałam... Aaaa ja też wybieram się nad morze :multi: ale czy pojadę :roll: Dzięki :D Dość już zimy :eviltong: To jak się tak wszyscy zbieracie, to weźcie w jednym terminie i robimy zbiorowy spacer :evil_lol: Klaudia&Aza napisał(a):Ode mnie też spóźnione Wszystkiego Najlepszego:BIG: Dzięki :) Quote
Ty$ka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ciesz się, że tylko pada chwilami ;) Bo u nas od trzech dob nieprzerwanie. Stąd też zaspy są OGROMNE :siara: :P Quote
Talucha Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Co to się dzieje ja się pytam?! GDZIE WIOSNA?! Śnieży i śnieży! Ja już się cieszyłam piękną pogodą! :shake: Z Lasteckim wszystko w porządku. Nie mam zdjęć bo mi się nie chce robić, ostatnio w ogóle jakoś mniej się udzielam tu w galerii. Czasem brak czasu, czasem brak chęci... Quote
Ty$ka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Ode mnie też można wziąć. I lód też chętnie oddam :lol: Quote
Talucha Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Nooo to kto chętny? :diabloti: Patrzcie co mam! :D Lasti pomagał mi jak roznosiłam ulotki-trzymał mi rękawiczkę :lol: Quote
Ty$ka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 On żyje ! :D https://lh3.googleusercontent.com/-s2wo4IaM27Q/UUxu34qrHmI/AAAAAAAABLg/dAzfx4_UTxQ/s512/IMG578.jpg "ale wypłata jest moja!" :lol: Hehehe, widzę że z taką samą jak mój kundel pasją i uwielbieniem trzyma rękawiczkę :D Quote
Sonka95 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Takiego pomocnika to każdy by chciał :) https://lh6.googleusercontent.com/-4_TGDcj3ivU/UUxu30U6PVI/AAAAAAAABLc/omuQ07GCDPM/s512/IMG579.jpg Quote
Talucha Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Ty$ka napisał(a):On żyje ! :D "ale wypłata jest moja!" :lol: Hehehe, widzę że z taką samą jak mój kundel pasją i uwielbieniem trzyma rękawiczkę :D Psikus co? :evil_lol: Zrobiłam mu 3 marne zdjęcia z myślą o dogo, doceń mą dobroć :diabloti: Rękawiczki taaaaak, szał :loveu: Sonka95 napisał(a):Takiego pomocnika to każdy by chciał :) Było by fajniej gdyby wrzucał ulotki do skrzynek :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-s2wo4IaM27Q/UUxu34qrHmI/AAAAAAAABLg/dAzfx4_UTxQ/s512/IMG578.jpg ale pracuś z Lastiego :lol: Każdy by chciał taką pomoc :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 o widzisz jakiego masz dzielnego psa? :D:D A po używaniu linki(jak długo?) jego stan słuchu sie poprawia?(bez linki) ? i na jak długo? Czy na lince jest bardziej słyszący czy musisz go zachęcać? :) Quote
Karro Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Cześć :hand: Lasti z rękawiczką strasznie przypomina mi mojego Cesara-złodziejaszka :D Pozdrawiamy i życzymy wesołych :) Quote
Talucha Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='magdabroy']Z czerwoną rękawiczką też mu do pyska :)[/QUOTE] ;) [quote name='Klaudia&Aza'][URL="https://lh3.googleusercontent.com/-s2wo4IaM27Q/UUxu34qrHmI/AAAAAAAABLg/dAzfx4_UTxQ/s512/IMG578.jpg"]g[/URL] ale pracuś z Lastiego :lol: Każdy by chciał taką pomoc :evil_lol:[/QUOTE] Tak, tak :lol: [quote name='betty_labrador']o widzisz jakiego masz dzielnego psa? :D:D A po używaniu linki(jak długo?) jego stan słuchu sie poprawia?(bez linki) ? i na jak długo? Czy na lince jest bardziej słyszący czy musisz go zachęcać? :)[/QUOTE] Różnie to bywa ;) Czasem wystarczą 2 dni na lince do powrotu do normalności, czasem miesiąc :P Nie da się określić, na jaki czas się poprawia. Widzisz, ostatnio chyba z 3 miesiące był idealnym pieseczkiem :D No i jak wracamy do linki to wiadomo, muszę go zachęcić do powrotu, pokazać, że to opłacalne :D [quote name='understandme']Cześć :hand: Lasti z rękawiczką strasznie przypomina mi mojego Cesara-złodziejaszka :D Pozdrawiamy i życzymy wesołych :)[/QUOTE] Hej :) Dzięki i również wesołych :) Muszę wyczesać Lasteckiego i zamierzam ogarnąć Łatka. Z nim coraz gorzej, ale co się dziwić, chłopak ma już 15 lat Quote
Sonka95 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Lasti jakie śmieszne miny robi :) https://lh6.googleusercontent.com/-3Yb3MXaG6h0/UVcnRngcIKI/AAAAAAAABNA/5HTljEH9_AA/s512/psikut%20006.JPG Quote
betty_labrador Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Wesołych i spokojnych Świąt :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-iH1gVMgxLkk/UVcnR-HDpkI/AAAAAAAABNI/8U80t4OeLwA/s512/psikut%20007.JPG ale on tutaj uroczo wyszedł :loveu: No tak z linka ciezka rzecz. Tizzy moja jak ja wzięliśmy ze schroniska byla tylko na lince przez 1,5roku zanim ja odpięłam. Do tego czasu ciagle cwiczylam przywolanie. Po odpieciu biegala tylko luzem i byla idealnie odwolywalnym huskim. Do czasu kiedy na jesien rodzicom przestało sie chciec chodzic z nia na spacery :eviltong: zaczęli ja puszczac luzem za furtkę, na poczatku biegala i wracała-po 10-20minutach. Później z wybiegu robiło sie 40min, godzina.. a na koniec 4-5godz. W końcu upolowala kurę :P przyniosla na podworko, i od tego czasu na spacerach niby biegala za nami, ale głucha jak pień :roll: szczegolnie gdy mamy wyjsc z lasu ona juz na wsi. Wiec znow zapinam ja na dluugo przed wyjsciem z lasu, i wiecej ćwiczę-a na wiosne znów linka. Oh te nasze huski :P Quote
Ty$ka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Śmiesznie wyszedł na zdjęciach - taki krótki i o dużym łbie :lol: Ale uroczy :loveu: Zdrowych, spokojny i mokrych świąt :D Quote
Naklejka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Jakie on robi śmieszne miny! :lol: A z tą linką to Was rozumiem, mam podobnie, raz jest fajnie, czasem coś psu odwali i znowu trzeba do linki wracać... Quote
Recommended Posts