Ty$ka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Oj nie wiem czy dobrze zrobiłaś... nie chwal dnia przed zachodem :siara: Cieszę się, że Lasti dzisiaj sprawiał Ci samą radość :D Oby tak dalej. Jak dobrze, że podbiegaczami nie muszę się użerać, bo mam możliwość codziennie iść na bezludzie :D Quote
Talucha Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='maryg22']To Lasti się dzisiaj spisał :D Byle tylko mu nie odwaliło na tym późniejszym spacerze :evil_lol:[/QUOTE] Miał dobry dzień :lol: [quote name='Sonka95']Lasti miał dzisiaj bardzo udany dzień :D[/QUOTE] :) [quote name='Ty$ka']Oj nie wiem czy dobrze zrobiłaś... nie chwal dnia przed zachodem :siara: Cieszę się, że Lasti dzisiaj sprawiał Ci samą radość :D Oby tak dalej. Jak dobrze, że podbiegaczami nie muszę się użerać, bo mam możliwość codziennie iść na bezludzie :D[/QUOTE] Grzeczniuni był do końca :diabloti: Oboje mieliśmy w czwartek super dzień :loveu: :loveu: No ja idąc na bezludzie mijam osiedle :/ A jeszcze mi teraz moje bezludzie przekopują :angryy: Byłam z Lasteckim u weta na kontroli. Wszystko w porządeczku :) Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Talucha'] Byłam z Lasteckim u weta na kontroli. Wszystko w porządeczku :)[/QUOTE] super :loveu: Quote
whiteterrier Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Mój też czasem ma dni mądrości :loveu: Tylko, kurde jakoś nie moge ich na dłużej zatrzymać.. :evil_lol: Quote
Talucha Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Lasti przed kastracją, dawno, dawno temu :eviltong: Nie mam żadnych nowych fotek ;) Mamy piękną pogodę! Chciałam iść z psem na jakąś fajną dłuższą wycieczkę ale po 1. jestem tak poobijana po sobotnim feście, że nawet wnętrzności mnie bolą :lol: i ledwo się ruszam, po 2. nie ma już przejścia na pola, na które zawsze chodziliśmy :angryy: przekopują, robią coś tam i jest zastawione :angryy: po 3. przeziębiłam się :/ po 4. mam masę rzeczy do zrobienia do szkoły :roll: także jakieś ewentualne zdjęcia pewnie po niedzieli będą, bo może mi się uda w niedzielę wybyć gdzieś dalej z psem. Liczę, że pogoda też będzie taka jak teraz albo jeszcze lepsza :D Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ale masz wymówkę, żeby nie iść na spacer z psem :eviltong: My byliśmy już na 2 długich spacerkach :multi: A wieczorem jeszcze idziemy z Torką pobiegać :) Quote
Sonka95 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Mi to lepiej się wychodzi jak jest teraz taka piękna pogoda :) Quote
Aleksa. Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ja tez mam katar lekki :/ ale na spacerek wyruszyłam- wyjątkowo się zmobilizowałam :) Quote
Ty$ka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Też nie mam czasu i też jestem chora, a właśnie dlatego polazłam z psem na spacer :lol: Ale rozumiemy i cierpliwie czekamy na fotki ;) Quote
Talucha Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='magdabroy']Ale masz wymówkę, żeby nie iść na spacer z psem :eviltong: My byliśmy już na 2 długich spacerkach :multi: A wieczorem jeszcze idziemy z Torką pobiegać :)[/QUOTE] To nie wymówka, uwierz, że nie sprawia mi siedzenie w domu kiedy taka pogoda za oknem :) [quote name='Sonka95']Mi to lepiej się wychodzi jak jest teraz taka piękna pogoda :)[/QUOTE] Prawda, aż chce się wychodzić na dłużej :) [quote name='Aleksandra95']Ja tez mam katar lekki :/ ale na spacerek wyruszyłam- wyjątkowo się zmobilizowałam :)[/QUOTE] U mnie w okolicy teraz właśnie wszyscy chorują :/ [quote name='Ty$ka']Też nie mam czasu i też jestem chora, a właśnie dlatego polazłam z psem na spacer :lol: Ale rozumiemy i cierpliwie czekamy na fotki ;)[/QUOTE] I fotki będą dzisiaj :) Mam dzisiaj wolne, bo święto szkoły, lekcji nie ma tylko jakieś przedstawienia i takie tam, więc bez sensu gdybym miała tam iść :diabloti: Zabrałam psa na plażę i mam fotki, nawet zgrane, czekają na zmniejszenie :) Ale najpierw idę na zakupy, więc wstawię później :D Quote
Sonka95 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ja tez dzisiaj miałam luźny dzień bez lekcji :) to czekamy na fotki :loveu: Quote
monika15 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ja też mam obecnie luzik w szkole, a dokladnie to mam rekolekcje takze wychodze z domu i po 2h jestem juz w domu:loveu: a z psem na spacer i tak mi sie nie chce wyjsc:diabloti: czekam na foty :) Quote
Talucha Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Sonka95']Ja tez dzisiaj miałam luźny dzień bez lekcji :) to czekamy na fotki :loveu: Już wstawiam :) [quote name='monika15']ja też mam obecnie luzik w szkole, a dokladnie to mam rekolekcje takze wychodze z domu i po 2h jestem juz w domu:loveu: a z psem na spacer i tak mi sie nie chce wyjsc:diabloti: czekam na foty :) Ja dzisiaj miałam tylko luz, bo tak to codziennie sprawdziany :roll: A rekolekcje mam chyba dopiero 20/21 marca czy jakoś tak Na razie tylko te wgrałam na picasę, zaraz będzie reszta :) Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-XOHLIaz-eDw/UTeAc22_CVI/AAAAAAAABC8/ey0hkQLsxdA/s640/Rewa%206.03.13r%20002.JPG jaka mina :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-kRkAN58riiI/UTeEJ-etMlI/AAAAAAAABD0/7-pJK7gueEk/s640/Rewa%206.03.13r%20018.JPG pierwsza kąpiel w tym roku? To plaża dzika czy strzeżona w sezonie? Quote
Talucha Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Nie, jemu nawet zimą zdarza się wejść do wody :) Plaża strzeżona w sezonie Quote
phase Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Hej. :) Ale cudne fotki. :loveu: Aż samej mi się chce nad morze. https://lh3.googleusercontent.com/-31Z8ZP0q4dg/UTeEIk5xTAI/AAAAAAAABDo/4EhtE36MrlU/s512/Rewa%206.03.13r%20016.JPG :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Talucha Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 :) Lasti jest dobry. Jak wychodziłam z domu, spał u mnie na łóżku. Wracam ze szkoły, a ten dalej tam zalega! Quote
kalyna Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ale macie dobrze z tym morzem :obrazic: ahh takie spacerek, brzegiem morza, jak nie jest jeszcze tak gorąco :loveu: Lasti pewnie nie zauważył, że w ogóle wyszłaś z domu :evil_lol: Quote
Talucha Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='TTB']zazdroszczę tego morza!!! :cool3: Witamy w galerii :) [quote name='kalyna']Ale macie dobrze z tym morzem :obrazic: ahh takie spacerek, brzegiem morza, jak nie jest jeszcze tak gorąco :loveu: Lasti pewnie nie zauważył, że w ogóle wyszłaś z domu :evil_lol: Zapewne nie zauważył :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ja tez wam zazdroszczę , ze mieszkacie tak blisko morza ;) spacerki na plaże musza być świetne :loveu: Lasti wykąpany i schnie na słoneczku :) https://lh4.googleusercontent.com/-KxfAxL6044U/UTeERP9cYeI/AAAAAAAABFM/CPeuJDVLzfY/s512/Rewa%206.03.13r%20030.JPG Quote
Recommended Posts