Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj nie wiem czy dobrze zrobiłaś... nie chwal dnia przed zachodem :siara:

Cieszę się, że Lasti dzisiaj sprawiał Ci samą radość :D Oby tak dalej.

Jak dobrze, że podbiegaczami nie muszę się użerać, bo mam możliwość codziennie iść na bezludzie :D

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maryg22']To Lasti się dzisiaj spisał :D
Byle tylko mu nie odwaliło na tym późniejszym spacerze :evil_lol:[/QUOTE]

Miał dobry dzień :lol:

[quote name='Sonka95']Lasti miał dzisiaj bardzo udany dzień :D[/QUOTE]

:)
[quote name='Ty$ka']Oj nie wiem czy dobrze zrobiłaś... nie chwal dnia przed zachodem :siara:

Cieszę się, że Lasti dzisiaj sprawiał Ci samą radość :D Oby tak dalej.

Jak dobrze, że podbiegaczami nie muszę się użerać, bo mam możliwość codziennie iść na bezludzie :D[/QUOTE]

Grzeczniuni był do końca :diabloti: Oboje mieliśmy w czwartek super dzień :loveu: :loveu:
No ja idąc na bezludzie mijam osiedle :/ A jeszcze mi teraz moje bezludzie przekopują :angryy:

Byłam z Lasteckim u weta na kontroli. Wszystko w porządeczku :)

• 2 weeks later...
Posted

Lasti przed kastracją, dawno, dawno temu :eviltong:

Nie mam żadnych nowych fotek ;)
Mamy piękną pogodę!
Chciałam iść z psem na jakąś fajną dłuższą wycieczkę ale po 1. jestem tak poobijana po sobotnim feście, że nawet wnętrzności mnie bolą :lol: i ledwo się ruszam, po 2. nie ma już przejścia na pola, na które zawsze chodziliśmy :angryy: przekopują, robią coś tam i jest zastawione :angryy: po 3. przeziębiłam się :/ po 4. mam masę rzeczy do zrobienia do szkoły :roll: także jakieś ewentualne zdjęcia pewnie po niedzieli będą, bo może mi się uda w niedzielę wybyć gdzieś dalej z psem. Liczę, że pogoda też będzie taka jak teraz albo jeszcze lepsza :D

Posted

[quote name='magdabroy']Ale masz wymówkę, żeby nie iść na spacer z psem :eviltong:
My byliśmy już na 2 długich spacerkach :multi: A wieczorem jeszcze idziemy z Torką pobiegać :)[/QUOTE]

To nie wymówka, uwierz, że nie sprawia mi siedzenie w domu kiedy taka pogoda za oknem :)

[quote name='Sonka95']Mi to lepiej się wychodzi jak jest teraz taka piękna pogoda :)[/QUOTE]

Prawda, aż chce się wychodzić na dłużej :)

[quote name='Aleksandra95']Ja tez mam katar lekki :/ ale na spacerek wyruszyłam- wyjątkowo się zmobilizowałam :)[/QUOTE]

U mnie w okolicy teraz właśnie wszyscy chorują :/

[quote name='Ty$ka']Też nie mam czasu i też jestem chora, a właśnie dlatego polazłam z psem na spacer :lol: Ale rozumiemy i cierpliwie czekamy na fotki ;)[/QUOTE]

I fotki będą dzisiaj :)
Mam dzisiaj wolne, bo święto szkoły, lekcji nie ma tylko jakieś przedstawienia i takie tam, więc bez sensu gdybym miała tam iść :diabloti: Zabrałam psa na plażę i mam fotki, nawet zgrane, czekają na zmniejszenie :) Ale najpierw idę na zakupy, więc wstawię później :D

Posted

ja też mam obecnie luzik w szkole, a dokladnie to mam rekolekcje takze wychodze z domu i po 2h jestem juz w domu:loveu:
a z psem na spacer i tak mi sie nie chce wyjsc:diabloti:

czekam na foty :)

Posted

[quote name='Sonka95']Ja tez dzisiaj miałam luźny dzień bez lekcji :) to czekamy na fotki :loveu:

Już wstawiam :)

[quote name='monika15']ja też mam obecnie luzik w szkole, a dokladnie to mam rekolekcje takze wychodze z domu i po 2h jestem juz w domu:loveu:
a z psem na spacer i tak mi sie nie chce wyjsc:diabloti:

czekam na foty :)

Ja dzisiaj miałam tylko luz, bo tak to codziennie sprawdziany :roll: A rekolekcje mam chyba dopiero 20/21 marca czy jakoś tak

Na razie tylko te wgrałam na picasę, zaraz będzie reszta :)

Posted

Ale macie dobrze z tym morzem :obrazic:
ahh takie spacerek, brzegiem morza, jak nie jest jeszcze tak gorąco :loveu:

Lasti pewnie nie zauważył, że w ogóle wyszłaś z domu :evil_lol:

Posted

[quote name='TTB']zazdroszczę tego morza!!!

:cool3:
Witamy w galerii :)

[quote name='kalyna']Ale macie dobrze z tym morzem :obrazic:
ahh takie spacerek, brzegiem morza, jak nie jest jeszcze tak gorąco :loveu:

Lasti pewnie nie zauważył, że w ogóle wyszłaś z domu :evil_lol:

Zapewne nie zauważył :evil_lol: