*Magda* Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Czerwona wyglądałby lepiej :diabloti::eviltong: Quote
Talucha Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 magdabroy napisał(a):Czerwona wyglądałby lepiej :diabloti::eviltong: NIE :diabloti::evil_lol: Czerwone ma szelki! A obrożę też chcę mu kupić za jakiś czas czerwoną :) Ty$ka napisał(a):Fantastycznie w niej wygląda :loveu: Prawda? :D :loveu: W końcu coś bardziej męskiego i pasuje do mnie :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Talucha napisał(a):Prawda? :D :loveu: W końcu coś bardziej męskiego i pasuje do mnie :evil_lol: Oczywiście :P Przepraszam, ale... Ty jesteś męska? :diabloti: Quote
YxNinaxY Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 magdabroy napisał(a):Czerwona wyglądałby lepiej :diabloti::eviltong: też tak sądzę:evil_lol: Quote
Baton Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 A ja jednak dalej sądzę, że czerwona wyglądała by lepiej :evil_lol: Ale czarna też jest super :D Quote
Aleksa. Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Podoba mi się ta obroża :D ale fakt, mogła być czerwona :D Quote
Sonka95 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Fajna pasuje do Lastiego :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-JGmeBWahNSA/URvNKrWpSBI/AAAAAAAAA-4/md8H6eFnRfQ/s640/IMG_8154.JPG Quote
Talucha Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Spadać, czarna jest najlepsza :diabloti: Żeście się uczepili tego czerwonego :evil_lol: Chcecie to róbcie zrzutę, kupię czerwoną :evil_lol: Zabieram ostatnio psa do pracy, bo muszę poroznosić ulotki :evil_lol: i przy okazji Lastecki się nachodzi :p Zdjęć brak! Quote
angineuuka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Talucha']Spadać, czarna jest najlepsza :diabloti: Żeście się uczepili tego czerwonego :evil_lol: Chcecie to róbcie zrzutę, kupię czerwoną :evil_lol: Ja nie muszę? Przecież napisałam, że w czarnej lepiej :grins: Quote
Talucha Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Musisz bo tu zaglądasz :evil_lol: Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego! Lasti znowu chodził ze mną roznosić ulotki i wracaliśmy sobie autobusem. Nie zdążyłam założyć psu kagańca na przystanku, ale trzymałam go w ręce żeby założyć od razu po wejściu do autobusu. Przepisy mamy takie a nie inne, więc się do nich dostosowuję (nie to co ludzie z joleckami, którzy mogą wszystko :loveu:). Autobus się zatrzymał i nie otworzył środkowych drzwi. Okeeej, wsiadamy pierwszymi z przodu. Wsiadła jakaś kobita, moja kumpela i ja z psem na końcu. I ledwo jedną nogę postawiłam w autobusie a ten już do mnie, że mam psu kaganiec założyć. Usśiechnęłam się ładnie i mówię, że tak, wiem, zaraz zakładam :) A on, że nie ruszy dopóki psu nie założę kagańca. A ja, że taaaak, no przecież mu zakładam, chciałam tylko wejść żeby mnie drzwiami nie przytrzasnął :p A ten dalej, że takie są przepisy, bla bla bla :evil_lol: No co za człowiek! Już ta kobiecina, która wsiadła przede mną zniecierpliwiona mówi do tego dziada, że przecież trzymam kaganiec w ręce, to chyba psu założę :lol: No i on tych drzwi środkowych specjalnie nie otworzył, żebym tam nie wsiadła z psem bez kagańca :diabloti: Szukamy! Quote
Sonka95 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Sonia to jeździ bez kagańca , ale zawsze mam jakby co w torebce ;) Z takim czymś co wy my się jeszcze nie spotkaliśmy ... :diabloti: Quote
Baton Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Sonka95 napisał(a):Sonia to jeździ bez kagańca , ale zawsze mam jakby co w torebce ;) Z takim czymś co wy my się jeszcze nie spotkaliśmy ... :diabloti: Wiesz, u nas są ludzie dziwni :evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Kierowcy a nawet sm zazwyczaj nie znają przepisów i albo są okej i zachowują się jakby żadnych przepisów nie było a inni są kreatywni i tworzą swoje przepisy:roll: Quote
Talucha Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Angi napisał(a):to już tu nie będę zaglądać :lol: Masz zaglądać! :diabloti: magdabroy napisał(a):Znalazł to czego szukał? Oczywiście :) Sonka95 napisał(a):Sonia to jeździ bez kagańca , ale zawsze mam jakby co w torebce ;) Z takim czymś co wy my się jeszcze nie spotkaliśmy ... :diabloti: A ja strasznie nie lubię takiego czegoś u nas, że jak pies jest większy to musi być w kagańcu a już jolecki itp. nie :angryy: Chociaż raz się zdarzyło, że weszła kobieta z Goldenem i też bez kagańca. Uwagi jej nie zwrócono, bo przecież taka łagodna rasa :loveu: Skoro jest przepis, że pies w autobusie ma być i w kagańcu i na smyczy, to ma tak być każdy, nie zależnie od wzrostu/rasy itp. maryg22 napisał(a):Wiesz, u nas są ludzie dziwni :evil_lol: Prawda :evil_lol: Mada95 napisał(a):Kierowcy a nawet sm zazwyczaj nie znają przepisów i albo są okej i zachowują się jakby żadnych przepisów nie było a inni są kreatywni i tworzą swoje przepisy:roll: Tak też bywa :lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 A ja strasznie nie lubię takiego czegoś u nas, że jak pies jest większy to musi być w kagańcu a już jolecki itp. nie :angryy: Chociaż raz się zdarzyło, że weszła kobieta z Goldenem i też bez kagańca. Uwagi jej nie zwrócono, bo przecież taka łagodna rasa :loveu: Skoro jest przepis, że pies w autobusie ma być i w kagańcu i na smyczy, to ma tak być każdy, nie zależnie od wzrostu/rasy itp. Popieram to w 100%!!!Kiedyś Lejdi została uznana za bardzo agresywnego psa z powodu kagańca w autobusie:roll: Quote
Talucha Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Komentarze ludzi mnie zawsze bawią :lol: 'Taki agresywny, że w kagańcu musi?' 'Mamo, dlaczego ten pies ma klatkę na pysku?' -to bardzo często od dzieci słyszę :lol: 'Pani mu zdejmie ten kaganiec, on taki grzeczny!' I moje ulubione: 'Ten kaganiec jest za wielki!' -bo jak pies może otworzyć pysk, to za wielki. Tylko materiałowe tuby są słuszne :razz: Albo kiedyś się trafił dzieciak. Stałam już w autobusie, pies koło mnie siedzi. Wsiadł jakiś starszy pan z wnuczką i wnukiem. Dziewczynka na oko z 10 lat, chłopak może z 6-7 I ten mały podchodzi mi do psa i go głaszcze. Ok, przymknęłam na to oko. Za chwilę patrzę, a on mu paluchy do kagańca wkłada. Zwróciłam mu uwagę, żeby tego nie robił. Za chwilę on znowu. Dziadek zero reakcji :loveu: Ta mała mu uwagę zwróciła. Dzieciak pobiegł gdzieś dalej w autobusie. Iiiiii po chwili wraca aby znowu wkładać paluchy Lasteckiemu w pysk :loveu: Nosz kuuuur... Ile razy można uwagę zwracać?! Quote
Aleksa. Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Nic nie pobije, jak jechałam z Dorą i wsiada babka z dzieckiem ;) Na co dziecko krzyczy na cały autobus mamo tam jest lew ! cały autobus patrzy na Dore i śmiech :p a mama do dziecka tłumaczy że to pies :lol: Quote
Onomato-Peja Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ile wyciskasz na tych ulotkach? Mam szkołę przy świętojańskiej więc pomyślałam, żeby po lekcjach czasem na ulotki sie wybrać i tak sobie myślę nad tym i myślę i dupy ruszyć nie mogę, może mnie zachęcisz. :) Quote
Recommended Posts