Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Też mam taki kolor oczu :D :P

Świetnie ten napis się prezentuje :) :loveu:

Ja zawsze marzyłam o czekoladowych oczach :placz: A moich nie lubię bardziej ze względu na wadę, nie na kolor ;)
A też mi się podoba :D

[quote name='whiteterrier']A ja zamówie z Manufaktury MiauHau :D
Mam wstępnie wybrany wzór, ale na pewno mi się zmieni :D
Zrób sobie koszulkę z napisem Lasti i jego pysiaczkiem :loveu:

Ja się staram nie kupować obroży :lol: ale z manufaktury też mi się podobają :) Super mają to, że w szelkach norweskich jest regulowany przód.
A co planujesz? :>
Haha zastanowię się :D

[quote name='Aga*Lis']Szeleczki super :loveu:

Dzięki :)

[quote name='masdamerka']Fajny pomysł z tymi szelkami :)

A pomysł mi dał kto inny :) ja wykonałam :D

[quote name='betty_labrador']o to może zajmij sie produkcja tego typu rzeczy dla psów :evil_lol:

Jasne :diabloti:

[quote name='Sonka95']Szeleczki fajowe ... genialny pomysł miałaś :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-aksavVhyg9k/URVOyfHiVeI/AAAAAAAAA8A/ZU9mHTCoAME/s640/szelki 001.JPG

:):)

Byliśmy dzisiaj z Laseckim na fajnym spacerku, mam kilka fotek ale pokażę później :)

Posted

O, małpki są super :)
Ja teraz czekam niecierpliwie na tą z ćwiekami i póki co nic nie zamawiam, chyba, że smycz ale to mi mama ma kasę dać :evil_lol:

Posted

Talucha napisał(a):
O, małpki są super :)
Ja teraz czekam niecierpliwie na tą z ćwiekami i póki co nic nie zamawiam, chyba, że smycz ale to mi mama ma kasę dać :evil_lol:

Też tak myślę, ale pewnie zanim zamówię znów mi coś odpali :D
Też chciałam Amoorowi ćwiekową obrożę kupić to by go z suczką nie mylili :evil_lol:
A obroże to mamy slitaśną, fleksiastą, ale się psuję cosik xd

Posted

Hej. Jeśli chcesz bannerek podeślij mi na PW dwa wyraźne zdjęcia Lastiego... Najlepiej portrety, lub zdjęcia z profilu pyska psa. :) Jak chcesz możesz powysyłać więcej zdjęć :) Fajnie by było gdybyś w wiadomości napisała jaka interesuje się kolorystyka, rozmiar itp. :D

Posted

[quote name='whiteterrier']Też tak myślę, ale pewnie zanim zamówię znów mi coś odpali :D
Też chciałam Amoorowi ćwiekową obrożę kupić to by go z suczką nie mylili :evil_lol:
A obroże to mamy slitaśną, fleksiastą, ale się psuję cosik xd

Mojego też często mylą z suką, ale to nawet jak nosił zwykłą czarną obrożę także zdążyłam przywyknąć :lol:

[quote name='magdabroy']To gdzie te foty??

Już :D

[quote name='roadtonowhere']Hej. Jeśli chcesz bannerek podeślij mi na PW dwa wyraźne zdjęcia Lastiego... Najlepiej portrety, lub zdjęcia z profilu pyska psa. :) Jak chcesz możesz powysyłać więcej zdjęć :) Fajnie by było gdybyś w wiadomości napisała jaka interesuje się kolorystyka, rozmiar itp. :D

Załatwione ;)

[quote name='Ty$ka']Hejka.
A mi się marzą od zawsze oczy takie błękitne, ale mocno mocno, a nie przeplatane z zielonym....

Czekam na fotki :)

Już wstawiam :)

Wpadłam poczęstować was kilkoma gniotami ;)

Posted

kalyna napisał(a):
on poluje :hmmmm:

ale macie fajowskie tereny spacerowe, a takie zaśnieżone to dopiero się super prezentują :loveu:

Szedł po parówkę :evil_lol: Jak on chce co upolować to się tak nie skrada tylko od razu biegnie :lol:
Na te tereny ze zdjęć teraz akurat musimy podjechać z 2 czy 3 przystanki i kawałek podejść ale nie narzekam :D

dOgLoV napisał(a):
Lasti uczy się chodzić po lodzie zamiast po wodzie :diabloti::loveu:

:lol:

Ty$ka napisał(a):
gwiazdy tańczą po lodzie :evil_lol:

Fantastycznie ogląda się Lastusiowe fotki, mają fajny klimat :loveu:

:evil_lol:
Te są beznadziejne :P

monika15 napisał(a):
co robi ta dziewczyna na zdjęciu?:evil_lol: podejrzanie to wygląda:diabloti:;)

Ta dziewczyna to ja :evil_lol: Huśtałam się na takiej suuuper huśtawce :lol: i wołałam Lasteckiego :)

Posted

Mada95 napisał(a):
Co powiecie na spacer jutro ,tak w godzinach ranno-popołudniowych ?:)

Jutro pracuję ;) Rano ulotki, na 15 do biura :( I pewnie skończę ok. 17-18

Posted

Sonka95 napisał(a):
Lasti myśli jak wyjąc kijek z lodowiska :evil_lol: :D

Coś mu nie poszło :diabloti:

phase napisał(a):
Jakby zaraz miał kichnąć. :loveu:

:evil_lol:

Zamarzył mi się plecak dla Lasteckiego. Nie stać mnie :mdleje:

Posted

Ty$ka, normalny plecak/sakwy dla psa do noszenia rzeczy :D

Jest taki najsłabszy trixie, coś ok. 50zł. Jest Manmata-169 zł (taki by był fajny) i RuffWear-335 zł (na promocji :grins:)
Ehhhhh.