Sonka95 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Szeleczki fajowe ... genialny pomysł miałaś :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-aksavVhyg9k/URVOyfHiVeI/AAAAAAAAA8A/ZU9mHTCoAME/s640/szelki%20001.JPG Quote
Talucha Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Ty$ka']Też mam taki kolor oczu :D :P Świetnie ten napis się prezentuje :) :loveu: Ja zawsze marzyłam o czekoladowych oczach :placz: A moich nie lubię bardziej ze względu na wadę, nie na kolor ;) A też mi się podoba :D [quote name='whiteterrier']A ja zamówie z Manufaktury MiauHau :D Mam wstępnie wybrany wzór, ale na pewno mi się zmieni :D Zrób sobie koszulkę z napisem Lasti i jego pysiaczkiem :loveu: Ja się staram nie kupować obroży :lol: ale z manufaktury też mi się podobają :) Super mają to, że w szelkach norweskich jest regulowany przód. A co planujesz? :> Haha zastanowię się :D [quote name='Aga*Lis']Szeleczki super :loveu: Dzięki :) [quote name='masdamerka']Fajny pomysł z tymi szelkami :) A pomysł mi dał kto inny :) ja wykonałam :D [quote name='betty_labrador']o to może zajmij sie produkcja tego typu rzeczy dla psów :evil_lol: Jasne :diabloti: [quote name='Sonka95']Szeleczki fajowe ... genialny pomysł miałaś :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-aksavVhyg9k/URVOyfHiVeI/AAAAAAAAA8A/ZU9mHTCoAME/s640/szelki 001.JPG :):) Byliśmy dzisiaj z Laseckim na fajnym spacerku, mam kilka fotek ale pokażę później :) Quote
whiteterrier Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 No właśnie też mi się to podoba, ale mam już szelki norweskie i na drugie rodzice na razie się nie zgodzą, łee :placz: Chciałam małpki :D Quote
Talucha Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 O, małpki są super :) Ja teraz czekam niecierpliwie na tą z ćwiekami i póki co nic nie zamawiam, chyba, że smycz ale to mi mama ma kasę dać :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Talucha napisał(a):O, małpki są super :) Ja teraz czekam niecierpliwie na tą z ćwiekami i póki co nic nie zamawiam, chyba, że smycz ale to mi mama ma kasę dać :evil_lol: Też tak myślę, ale pewnie zanim zamówię znów mi coś odpali :D Też chciałam Amoorowi ćwiekową obrożę kupić to by go z suczką nie mylili :evil_lol: A obroże to mamy slitaśną, fleksiastą, ale się psuję cosik xd Quote
roadtonowhere Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Hej. Jeśli chcesz bannerek podeślij mi na PW dwa wyraźne zdjęcia Lastiego... Najlepiej portrety, lub zdjęcia z profilu pyska psa. :) Jak chcesz możesz powysyłać więcej zdjęć :) Fajnie by było gdybyś w wiadomości napisała jaka interesuje się kolorystyka, rozmiar itp. :D Quote
Ty$ka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Hejka. A mi się marzą od zawsze oczy takie błękitne, ale mocno mocno, a nie przeplatane z zielonym.... Czekam na fotki :) Quote
Talucha Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='whiteterrier']Też tak myślę, ale pewnie zanim zamówię znów mi coś odpali :D Też chciałam Amoorowi ćwiekową obrożę kupić to by go z suczką nie mylili :evil_lol: A obroże to mamy slitaśną, fleksiastą, ale się psuję cosik xd Mojego też często mylą z suką, ale to nawet jak nosił zwykłą czarną obrożę także zdążyłam przywyknąć :lol: [quote name='magdabroy']To gdzie te foty?? Już :D [quote name='roadtonowhere']Hej. Jeśli chcesz bannerek podeślij mi na PW dwa wyraźne zdjęcia Lastiego... Najlepiej portrety, lub zdjęcia z profilu pyska psa. :) Jak chcesz możesz powysyłać więcej zdjęć :) Fajnie by było gdybyś w wiadomości napisała jaka interesuje się kolorystyka, rozmiar itp. :D Załatwione ;) [quote name='Ty$ka']Hejka. A mi się marzą od zawsze oczy takie błękitne, ale mocno mocno, a nie przeplatane z zielonym.... Czekam na fotki :) Już wstawiam :) Wpadłam poczęstować was kilkoma gniotami ;) Quote
kalyna Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-Kve3roFTON8/URgRgM273cI/AAAAAAAAA9k/qfn1sQZaENk/s640/IMG_8042.JPG on poluje :hmmmm: ale macie fajowskie tereny spacerowe, a takie zaśnieżone to dopiero się super prezentują :loveu: Quote
łamAga Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Lasti uczy się chodzić po lodzie zamiast po wodzie :diabloti::loveu: Quote
Ty$ka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/--xUWykxPGcU/URgRONScibI/AAAAAAAAA9M/ijUeRu9t38w/s640/IMG_8037.JPG gwiazdy tańczą po lodzie :evil_lol: Fantastycznie ogląda się Lastusiowe fotki, mają fajny klimat :loveu: Quote
monika15 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-HzLxKqmZAv0/URgRvbIN3OI/AAAAAAAAA98/JHGfW1XkG0c/s640/IMG_8086.JPG co robi ta dziewczyna na zdjęciu?:evil_lol: podejrzanie to wygląda:diabloti:;) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Co powiecie na spacer jutro ,tak w godzinach ranno-popołudniowych ?:) Quote
Talucha Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 kalyna napisał(a): on poluje :hmmmm: ale macie fajowskie tereny spacerowe, a takie zaśnieżone to dopiero się super prezentują :loveu: Szedł po parówkę :evil_lol: Jak on chce co upolować to się tak nie skrada tylko od razu biegnie :lol: Na te tereny ze zdjęć teraz akurat musimy podjechać z 2 czy 3 przystanki i kawałek podejść ale nie narzekam :D dOgLoV napisał(a):Lasti uczy się chodzić po lodzie zamiast po wodzie :diabloti::loveu: :lol: Ty$ka napisał(a): gwiazdy tańczą po lodzie :evil_lol: Fantastycznie ogląda się Lastusiowe fotki, mają fajny klimat :loveu: :evil_lol: Te są beznadziejne :P monika15 napisał(a): co robi ta dziewczyna na zdjęciu?:evil_lol: podejrzanie to wygląda:diabloti:;) Ta dziewczyna to ja :evil_lol: Huśtałam się na takiej suuuper huśtawce :lol: i wołałam Lasteckiego :) Quote
Talucha Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Mada95 napisał(a):Co powiecie na spacer jutro ,tak w godzinach ranno-popołudniowych ?:) Jutro pracuję ;) Rano ulotki, na 15 do biura :( I pewnie skończę ok. 17-18 Quote
Sonka95 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Lasti myśli jak wyjąc kijek z lodowiska :evil_lol: :D https://lh6.googleusercontent.com/-7W1DWmFkgQQ/URgRf8r2s8I/AAAAAAAAA9c/SuND_G-7lRk/s640/IMG_8041.JPG Quote
phase Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Jakby zaraz miał kichnąć. https://lh5.googleusercontent.com/-p-jYjohhdFA/URgRE-45vyI/AAAAAAAAA84/jMIJGm0VwAY/s640/IMG_8032.JPG :loveu: Quote
Talucha Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Sonka95 napisał(a):Lasti myśli jak wyjąc kijek z lodowiska :evil_lol: :D Coś mu nie poszło :diabloti: phase napisał(a):Jakby zaraz miał kichnąć. :loveu: :evil_lol: Zamarzył mi się plecak dla Lasteckiego. Nie stać mnie :mdleje: Quote
Ty$ka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Przepraszam, ale ja nie w temacie - jaki plecak? :hmmmm: Quote
Sonka95 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 a masz jakiś konkretnie model upatrzony plecaka ? Quote
Talucha Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Ty$ka, normalny plecak/sakwy dla psa do noszenia rzeczy :D Jest taki najsłabszy trixie, coś ok. 50zł. Jest Manmata-169 zł (taki by był fajny) i RuffWear-335 zł (na promocji :grins:) Ehhhhh. Quote
Recommended Posts