Talucha Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='Ty$ka']To trzymamy kciuki za skuteczną naukę ;) łeee... Lasti chce mnie swym wzrokiem pożreć :placz: no coś Ty, po przyjeździe taty chodził przejedzony :diabloti: [quote name='Angi'] Lasti, pańcia wie, że ćpiesz? :D wie :evil_lol::diabloti: [quote name='betty_labrador']ale fajne naćpane zdjecia :D [quote name='Brunomania'] o nie ! zasypiam :P :lol: Mam nowy napis na szelki Lasteckiego, jutro pokażę :) Quote
Sonka95 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Zakochałam się w tych jego niebieskich oczach :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-sQy-6c1gXTE/UQ5tGr3ABXI/AAAAAAAAA7E/TmckRcoEUmw/s512/ld%20030.JPG Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 :lol: Aż poszedł spać :P Czekam na ten napis ^^ Quote
whiteterrier Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Zazdroszczę mu strasznie oczu! *_* Quote
Talucha Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Sonka95 napisał(a):Zakochałam się w tych jego niebieskich oczach :loveu: Też je uwielbiam :loveu: Ty$ka napisał(a)::lol: Aż poszedł spać :P Czekam na ten napis ^^ Zmęczony był po spacerze :diabloti: whiteterrier napisał(a):Zazdroszczę mu strasznie oczu! *_* Ja też :lol: Swoich nienawidzę :diabloti: Aga*Lis napisał(a):ja chcę napis :p Będzie jutro :D Sama go zrobiłam :p:evil_lol: Quote
whiteterrier Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Talucha napisał(a):Napisu? Zobaczysz :lol: Oczu! :eviltong: Quote
Talucha Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 haha, wybacz, ja dzisiaj trochę nie ogarniam :P Ja mam taki nijaki, niby niebieski (http://wd7.photoblog.pl/np4/201209/F3/133502446/2021.jpg) . Ale nie lubię ich tak ogólnie :eviltong: Quote
kalyna Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-sQy-6c1gXTE/UQ5tGr3ABXI/AAAAAAAAA7E/TmckRcoEUmw/s512/ld%20030.JPG woooow ale on ma te oczy :loveu: rewelacja :) Quote
Sonka95 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Talucha']haha, wybacz, ja dzisiaj trochę nie ogarniam :P Ja mam taki nijaki, niby niebieski (http://wd7.photoblog.pl/np4/201209/F3/133502446/2021.jpg) . Ale nie lubię ich tak ogólnie :eviltong: Na zdjęciu wyglądają jak ciemno niebieskie ... :loveu: Quote
Talucha Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']To ja też czekam na napis :cool3: Już pokazuję :) [quote name='kalyna'] woooow ale on ma te oczy :loveu: rewelacja :) :) [quote name='Sonka95']Na zdjęciu wyglądają jak ciemno niebieskie ... :loveu: One tak zależnie od światła :P No to pokazuję nasz napis ;) Gangster nam się cały zepsuł, poschodziło to z tego materiału... Wyglądało beznadziejnie :/ Także zdarłam napis całkowicie i zrobiłam nowy, odblaskowy :) Na zdjęciu widać jeszcze ślad po starym napisie ale to powinno za jakiś czas zejść. Z daleka w ogóle tego nie widać :) Szelki idą do prania, więc nie patrzcie na to, że są brudne :P Quote
whiteterrier Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Talucha']haha, wybacz, ja dzisiaj trochę nie ogarniam :P Ja mam taki nijaki, niby niebieski (http://wd7.photoblog.pl/np4/201209/F3/133502446/2021.jpg) . Ale nie lubię ich tak ogólnie :eviltong: EJ no ładne masz ! Się nie znasz :D Mi się kolor oczu często zmienia xd A napis fajny hahaha :D Ja chce zamówić białemu obroże z Amoorem :D Quote
Talucha Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 whiteterrier napisał(a):EJ no ładne masz ! Się nie znasz :D Mi się kolor oczu często zmienia xd A napis fajny hahaha :D Ja chce zamówić białemu obroże z Amoorem :D A obrożę z Lasteckim też chcę ale to od gadżeciaków :) Kiedyś zamówię, bo teraz... zamówiłam tą z ćwiekami :diabloti::diabloti::diabloti: A mam jeszcze identyczny napis jak na tych szelkach, więc go mogę jakoś wykorzystać albo na koszulkę albo coś. Ja bym zrobiła obrożę ale nie mam żadnej takiej szmatki 4cm żeby zrobić na niej napis :< Aleksandra95 napisał(a):Fajny nowy napis, jak zrobiłaś ? ;) W pracy sobie zrobiłam :) Mamy specjalne folie, z których się robi nadruki na koszulki itp. i tam sobie zrobiłam odblaskowy napis na szelki :) dOgLoV napisał(a):ładne szeleczki :loveu: Dziękować :) Quote
Talucha Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Fajnie, że miałaś taką możliwość :) Ahh lubię moją pracę :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Też mam taki kolor oczu :D :P Świetnie ten napis się prezentuje :) :loveu: Quote
whiteterrier Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 A ja zamówie z Manufaktury MiauHau :D Mam wstępnie wybrany wzór, ale na pewno mi się zmieni :D Zrób sobie koszulkę z napisem Lasti i jego pysiaczkiem :loveu: Quote
Aga*Lis Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Szeleczki super :loveu: Edited February 8, 2013 by Aga*Lis Quote
betty_labrador Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 o to może zajmij sie produkcja tego typu rzeczy dla psów :evil_lol: Quote
Recommended Posts