Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='phase']Jakby miał soczewki. :cool3:

:lol:

[quote name='Kaaasia']Jaki nochal :loveu:

:):)

[quote name='Ty$ka'] "O raaany, a ta dalej z tym aparatem...." :lol:

lepiej bym się z nim pobawiła niż fotki cykała, no nie ;)

Lecimy na wieczorny spacer :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
:lol: :lol: :lol: Boski jest ;D

czasem mu się uda :diabloti:

magdabroy napisał(a):
dwie świnki :diabloti:

prawda :evil_lol:

Sonka95 napisał(a):
Ale on ma miny :D

:D:D

Lastecki mnie dzisiaj wkurzył tak, że teraz dopiero skur**elek zobaczy co znaczy dyscyplina :angryy: łańcuszek wraca do łask, a na spacerze będzie łaził przy nodze aż się nauczy, że się nie odwala głupich akcji :mad:

Posted

[quote name='Talucha']
Lastecki mnie dzisiaj wkurzył tak, że teraz dopiero skur**elek zobaczy co znaczy dyscyplina :angryy: łańcuszek wraca do łask, a na spacerze będzie łaził przy nodze aż się nauczy, że się nie odwala głupich akcji :mad:
Widzę, że Lasti dzisiaj już na prawde przegiął.
https://lh3.googleusercontent.com/-7qmWSsZ8_qg/UQ5tEJHUPkI/AAAAAAAAA6Q/iupmtKnfGgA/s512/ld%20018.JPG
Co, jak co, ale Lasti robi najlepsze miny :lol:

Posted

Najpierw na spacerze mu się odwidziało wracanie na zawołanie, ściągnął sobie kaganiec i stwierdził, że kopanie w gnojówie jest ciekawsze. Musiałam po niego iść.
A na drugim spacerze znowu zaczął mi się rzucać do psów a tego absolutnie tolerować nie będę :angryy: A już mieliśmy to wypracowane!
Normalnie czasem czuję, że to wszystko nie ma sensu, że to gówno daje i to taka syzyfowa praca :angryy:

Posted

U mnie Azie też kiedyś zdarza się taka krzywa akcja na spacerze, a na drugi dzień kiedy chciałam z nią nad tym popracować było już wszystko okey. Może u Lastiego też było to tylko chwilowe

Posted

No nic, Lasti ma teraz rygor w domu i na spacerze i dajemy radę. Wybijamy pieskowi złe rzeczy z główki ;)

Magda, nie dam rady, w weekend chciałam jechać do Ciapkowa ale to też pod znakiem zapytania. Wraca moja siostra zza granicy, więc weekend na pewno nie. Ale może któregoś razu w ferie i było by fajnie gdyby więcej osób się zgadało.

Kilka zaległych fotek