Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
oczyyyy:loveu:

:loveu:

Ewa&Duffel napisał(a):
Oczy Lastiego są naprawdę niesamowite...jednocześnie piękne i straszne ;)

Przez te oczy jest Lastim Psychopatą :diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='Collie']http://i56.tinypic.com/2j4x6vt.jpg :grin::roflt:

:lol:

[quote name='papillonek']http://i52.tinypic.com/311sykx.jpg
Ehhhh :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='westie_justa']Cudowne oczy!!:loveu: i ten rudy kolorek:D
a swoją drogą taka zieleń jaką ma szelki bardzo mu pasuje no po prostu miodzio!

:loveu: Mi tam się marzą jeszcze jakieś ze wzorkiem ;)

[quote name='Pusiakowa']Poznam go w te wakacje i nie ma innej opcji :D:D

Jestem za! :D

[quote name='daguerrotype']Pozdrawiam moją krajankę :) Też jestem z Gdyni, może na Was wpadnę, gdy znów będę nad morzem :)

Hej :) Dzięki, też pozdrawiam ;)
Byłoby fajnie :D

Wreszcie mogłam iść z psem na szczepienia. Sprawnie to wetowi poszło, Lasti ledwo zdążył warknąć :lol: i już po wszystkim. Kupiłam też tabletki na odrobaczanie. No i nagaduję mamę na kaganiec fizjologiczny, prawie się zgodziła :razz:
Wstawię kilka starych fot. Dzisiaj taki dzień, że nic się nie chce, więc i fot nowych nie ma.

A to zdjęcie było robione w Klimontowie u mojej babci (to jest niedaleko Krakowa, mam tam i w okolicy pełno rodziny :P) i był to pierwszy wielki wypad Lastiego :) W tym roku na 99% też tam jedziemy i to już niedługo. Super :D

Posted

Collie napisał(a):
jaki maluch :)
ale jemu wygodnie :D

Aleksandra95 napisał(a):
ale potężny :)

:)

daguerrotype napisał(a):
to już chyba widziałam w wątku o psich pozycjach do spania, ale jest rewelacyjne za każdym razem :)

Tak, było na tym wątku :)

papillonek napisał(a):
Śmieszny ma tu nos :lol:
Ślicznie wyszedł na tym ostatnim :loveu: :loveu: :loveu:

hah ;)

Rano poszliśmy na trening BJ (no, pojechaliśmy :P). Mżawka była ciągle ale stwierdziłam, że nic mi się od mżawki nie stanie. Problem w tym, że jak zajechaliśmy całkiem daleko rozpadało się tak konkretnie :diabloti: Także wróciłam cała mokra :p Pies lepiej to zniósł :eviltong: Oczywiście, zaraz po powrocie cały mokry wpakował mi się do łóżka :p :mad:
Plusy były takie, że spał cały dzień :loveu: i musiałam go wyciągać na spacer o 17 siłą. Przed chwilą wróciliśmy z wieczornego, ostatniego spaceru, na który już sam miał chęć ;)

Posted

:cool1:

Z aportowania pluszaka w domu :P
Maskotki to zdecydowanie jego ulubione zabawki. A jeszcze jak mają oczy albo nosy to obgryzania to już bajka :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ja chce żeby Dorka miała takie oczyyy :loveu:

Ona też ma śliczne :)

Pinesk@ napisał(a):
Tak, tak, pluszaki z oczami i z nosami do obgryzania to jest to co pieski kochają najbardziej :D

:evil_lol:

Collie napisał(a):
te oczy :)

;)

Misia&Ruby napisał(a):
Świetne zdjęcie :D A jaki zainteresowany, pewnie jego ulubiony serial :lol:

Akurat leciał Beethoven :lol: I jak to oglądał to na ekranie śmigały małe bernardynki, szczekały i piszczały to się zainteresował :lol:

papillonek napisał(a):
On strasznie fajne minki strzela do zdjęć :evil_lol:

On w ogóle wali śmieszne miny, szkoda, że czasem nie mam przy sobie aparatu żeby to uchwycić :)

Ha! Kaganiec fizjologiczny będziemy mieli ^^ Mam nadzieję, że tym razem będzie idealny. Zobaczymy. Jutro idę wpłacić kaskę na konto i robię przelew. Nawet nie wiem jaki to model, pan 'maszer' sam na dobierał :P
Pogoda jest już lepsza. Poszliśmy na spacerek i zrobiłam jakieś zdjęcia nawet. Nie za specjalne jakościowo. Część tylko robiłam na manualu, reszty mi się nie chciało i robiłam na jakiś dziwnych trybach.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
hahahhaha. :D:D

papillonek napisał(a):
Fajne zdjęcie Lasti wygląda na zadowolonego z życia ... :)

:)

Dzisiaj byliśmy na spacerze w centrum Gdyni ale aparatu nie chciało mi się taszczyć i dodam wczorajsze zdjęcia ;)
Jeśli jutro będzie ładna pogoda to być może pojadę z Lastim na plażę :)
Miałam ochotę się dzisiaj wykąpać w morzu ale nie było jak :P