Talucha Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Ty$ka']Taki malitki sceniacek Zabawecką się bawi No przecież dopiero 4 latka w marcu będzie miał :loveu::evil_lol: [quote name='whiteterrier']Jak to dobrze mieć ferie Ja mam od 11 lutego :placz: [quote name='Sonka95']Oj tak Jaką fajną ma zabaweczkę ... Sonii by się spodobała Fajna bo piszcząca :evil_lol: [quote name='understandme']Uuu dawno nie byliśmy u Was matko jakie spojrzenie Witamy znowu ;) [quote name='Klaudia&Aza'] długo u ciebie taka zabawka wytrzymuje? Tą już mamy jakiś czas, z tym, że Lasti nie ma do niej ciągle dostępu i bawi się pod nadzorem :D ale nie ma na niej śladów użytkowania [quote name='Aleksandra95']no a ja zrobiłam dzisiaj zaprzęg A ja nie mam do tego zapału ostatnio... Zerwałam się ze szkoły, nie chciało mi się tam siedzieć. Ale mieszają nam ze studniówką, jesooooo :roll: Zaraz i tak muszę się zabrać za robienie referatu na historię, uczyć się na matmę i chemię, moje 'ukochane' przedmioty :placz: A Lastiego to myślałam, że dzisiaj zamorduję :p Wieczorem nie chciało mi się z nim iść to go wystawiłam tylko, żeby się odlał :eviltong: I odgrzałam sobie dewolaja (nie mam pojęcia jak to się pisze) :loveu: i idąc do góry, oczywiście dewolaj spadł mi z talerza :p Ahhh ciotą być! No to co, wzięłam go podniosłam, a że był cały w paprochach i sierści (norma) to podziabałam go żeby trochę wystygł i dałam psu :lol: to ten o 22 mi zaczął piszczeć, już wiedziałam co się szykuje :evil_lol: znowu poszedł na podwórko i do domu. Potem poszłam spać i po 3 słyszę jak ten się wierci, piszczy i drapie mamie w drzwi :roll: Mama się na niego rozdarła raz, drugi. W końcu się wkurzyła i go przyczepiła na smyczy do balustrady żeby jej nie drapał xD ale ten dalej piiiisk. Wkurzyłam się, wstałam i wciągnęłam pierwsze lepsze spodnie, narzuciłam tylko szalik i płaszcz, wciągnęłam glany, nawet mi się ich wiązać nie chciało i taki nie ogar poszłam na spacer. Wychodzę a policja sobie stoi pod moją chatą, gapią się na mnie jak na widmo, no ale co. Idziemy dalej. Łaziłam z nim z 20 minut a ten szczur się nie załatwił. Wróciłam do domu i poszłam spać. Rano się dowiedziałam, że zrobił niespodziankę w domu :loveu: jakby już nie mógł się wysrać na spacerze o 4 rano jak specjalnie wstawałam :angryy: Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 A może ta niespodzianka była już wcześniej ;) I jak poszłaś z nim na spacer, to już mu się nie chciało kooopki :D A z czym ten dewolaj miałaś? :loveu: Quote
YxNinaxY Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 witam się chyba po raz pierwszy ;) Zaglądałam już wcześniej ale nie mam pewności czy się odzywałam:roll: ciekawą urodę ma ten Twój psychopata aa i charakterek uroczy :evil_lol: Quote
Talucha Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']A może ta niespodzianka była już wcześniej ;) I jak poszłaś z nim na spacer, to już mu się nie chciało kooopki :D A z czym ten dewolaj miałaś? :loveu: No właśnie nie miał jej jak zrobić przed spacerem :P Zrobił to na złość! :evil_lol: Z masłem i pietruszką :lol: [quote name='YxNinaxY']witam się chyba po raz pierwszy ;) Zaglądałam już wcześniej ale nie mam pewności czy się odzywałam:roll: ciekawą urodę ma ten Twój psychopata aa i charakterek uroczy :evil_lol: Witamy :multi: Tak tak :evil_lol: Pokażę wam niuńka z mojej pracy :) Viva la Tia GREAT SENSATION "Yeti" :D http://www.vivalatia.pl/ Quote
betty_labrador Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 czesc :D https://lh4.googleusercontent.com/-phaTjGIBpf4/UQQgnP_bXgI/AAAAAAAAA2A/05qfoq5lPDk/s640/x 012.JPG tu ma minę jak prawdziwy psychopata :evil_lol: Z Twojego opowiadania sie uśmiałam do łez :roflt: Jaki bezczel z niego :eviltong: i niech mi kto powie że to nie jest złośliwość zwierzaka :D Tosca dzis przed praca-wyszłam z nią żeby sie załatwiła-sama 8godz siedzi. Wyprowadziłam ja, idę specjalnie tam gdzie sie załatwia... ide.. kurde myśle zaraz sie spóźnię do pracy... i nagle o szykuje sie! i nagle.....! ktoś zatrzasnął drzwi od samochodu :splat: to zwróciło jej taką uwagę że sie juz nie załatwiła-odechciało jej sie :pissed: :vamp: i co? i siedzi w mieszkaniu :P Quote
Sonka95 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Z Sonią kiedyś też miałam podobną historie był spacerek na , którym tylko siusiu ,a rano kupka w moim pokoju :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ty się ciesz, że taką historię masz raz. Ja niestety kilka razy na dzień z moją Milką... :/ Quote
Dzikie nieporadne Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Ty$ka']Ty się ciesz, że taką historię masz raz. Ja niestety kilka razy na dzień z moją Milką... :/[/QUOTE] Bo to kot , a koty trudniejsze w wychowaniu:diabloti: Natalia jak uczyłaś Lastiego jak był szczenirem "czystości" ? Quote
Ty$ka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Mada95']Bo to kot , a koty trudniejsze w wychowaniu:diabloti: Natalia jak uczyłaś Lastiego jak był szczenirem "czystości" ?[/QUOTE] Nie zauważyłam akurat :P Jednak Milka jest dureń i tyle 8) Pewnie nie pamięta :lol: Quote
Talucha Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='betty_labrador']czesc :D tu ma minę jak prawdziwy psychopata :evil_lol: Z Twojego opowiadania sie uśmiałam do łez :roflt: Jaki bezczel z niego :eviltong: i niech mi kto powie że to nie jest złośliwość zwierzaka :D Tosca dzis przed praca-wyszłam z nią żeby sie załatwiła-sama 8godz siedzi. Wyprowadziłam ja, idę specjalnie tam gdzie sie załatwia... ide.. kurde myśle zaraz sie spóźnię do pracy... i nagle o szykuje sie! i nagle.....! ktoś zatrzasnął drzwi od samochodu :splat: to zwróciło jej taką uwagę że sie juz nie załatwiła-odechciało jej sie :pissed: :vamp: i co? i siedzi w mieszkaniu :P On jest prawdziwym psychopatą :evil_lol: Cieszę się, że moja nędzna historia kogoś rozbawiła :lol: Oooo tak rozpraszacze przy załatwianiu też przerabiałam :lol: [quote name='Sonka95']Z Sonią kiedyś też miałam podobną historie był spacerek na , którym tylko siusiu ,a rano kupka w moim pokoju :diabloti: Do zabicia! :lol: [quote name='Ty$ka']Ty się ciesz, że taką historię masz raz. Ja niestety kilka razy na dzień z moją Milką... :/ Łee, nie zazdroszczę :/ [quote name='Mada95']Bo to kot , a koty trudniejsze w wychowaniu:diabloti: Natalia jak uczyłaś Lastiego jak był szczenirem "czystości" ? Eeeeee, nie uczyłam :megagrin: Tzn. ja z nim po prostu co jakiś czas wychodziłam na podwórko czy to się przejść i jakoś tak sam zrozumiał, że trzeba się załatwiać na zewnątrz. Co więcej-aktualnie nie zrobi koopy na podwórku, musi wyjść poza bramkę :razz: Czemu pytasz? [quote name='Ty$ka']Nie zauważyłam akurat :P Jednak Milka jest dureń i tyle 8) Pewnie nie pamięta :lol: Może się jeszcze nauczy, młoda jest :P Foteeeckiiiii :loveu: (teraz nastąpi masa takich samych zdjęć :evil_lol:) Quote
Klaudia&Aza Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Talucha']Tą już mamy jakiś czas, z tym, że Lasti nie ma do niej ciągle dostępu i bawi się pod nadzorem :D ale nie ma na niej śladów użytkowania[/QUOTE] Właśnie się tak zastanawiałam, że może Lastacki tak szanuje swoje zabawki :evil_lol: bo u mnie to raczej też zabawki krótki żywot mają :lol: Ha ha a z nocnej historii się uśmiałam :D Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Czy Lasti ma czerwoną obrożę? Jak nie, to mu kup, bo suuuuuuuuper mu w czerwonym :loveu: Quote
Kaaasia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-hRQk8GYZk10/UQQgrwbU2wI/AAAAAAAAA3M/RzUusF-qzyE/s512/x%20023.JPG Piesek sobie grzecznie śpi a tu mu pstrykają :evil_lol: Oli jakoś zabawek nie niszczy. Dzisiaj po śniadanku jakoś zniknął i mówłam że jest podejrzanie cicho, a moja mama stwierdziła że pewnie śpi. Ja patrzę a on sobie z piłeczki konfetti zrobił :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 o, zdjęcia z serii "Znajdź 10 szczegółów" :D Quote
Sonka95 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Piękne on ma te oczy :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-6RvKAV1kS2o/UQQguWFR51I/AAAAAAAAA30/JnE2hZMOdVY/s640/x%20028.JPG Pasuje do niego kolor czerwony :cool3: Quote
roadtonowhere Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-6RvKAV1kS2o/UQQguWFR51I/AAAAAAAAA30/JnE2hZMOdVY/s640/x%20028.JPG Oczęta :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Taaa... nauczy :diabloti: Im starsza, tym bardziej durna - za malucha ładnie załatwiała się do kuwety, teraz cyrki odstawia :mad: Coś Ty Lastiemu zrobiła, że on taki ledwo żywy? :evil_lol::mad: Quote
Talucha Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Właśnie się tak zastanawiałam, że może Lastacki tak szanuje swoje zabawki :evil_lol: bo u mnie to raczej też zabawki krótki żywot mają :lol: Ha ha a z nocnej historii się uśmiałam :D[/QUOTE] Śmiejcie się, śmiejcie :diabloti: [quote name='magdabroy']Czy Lasti ma czerwoną obrożę? Jak nie, to mu kup, bo suuuuuuuuper mu w czerwonym :loveu:[/QUOTE] Nie ma :lol: Nie namawiaj mnie do złego! :evil_lol: Ma czerwone szelki :D A następna na mojej liście z obroży jest obroża z ćwiekami :) [quote name='Kaaasia'] Piesek sobie grzecznie śpi a tu mu pstrykają :evil_lol: Oli jakoś zabawek nie niszczy. Dzisiaj po śniadanku jakoś zniknął i mówłam że jest podejrzanie cicho, a moja mama stwierdziła że pewnie śpi. Ja patrzę a on sobie z piłeczki konfetti zrobił :evil_lol:[/QUOTE] Mój w sumie zależy jakie zabawki, bo niektóre niszczy szybko, inne nie :) Znalazł sobie rozrywkę :evil_lol: [quote name='betty_labrador']o, zdjęcia z serii "Znajdź 10 szczegółów" :D[/QUOTE] A no mówiłam, że będzie masa takich samych :diabloti: [quote name='Sonka95']Piękne on ma te oczy :loveu: Pasuje do niego kolor czerwony :cool3:[/QUOTE] :D:D [quote name='roadtonowhere'] Oczęta :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Ty$ka']Taaa... nauczy :diabloti: Im starsza, tym bardziej durna - za malucha ładnie załatwiała się do kuwety, teraz cyrki odstawia :mad: Coś Ty Lastiemu zrobiła, że on taki ledwo żywy? :evil_lol::mad:[/QUOTE] :evil_lol: Po spacerku i po zabawie był :D Quote
Baton Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Cześć :D Ale wiesz, że może być czerwona obroża z ćwiekami? :cool3: Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='maryg22']Ale wiesz, że może być czerwona obroża z ćwiekami? :cool3:[/QUOTE] Właśnie właśnie :cool3: Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='maryg22']Cześć :D Ale wiesz, że może być czerwona obroża z ćwiekami? :cool3:[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Właśnie właśnie :cool3:[/QUOTE] Dokładnie tak :grins: Quote
Recommended Posts