Dzikie nieporadne Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Hej ,widziałyśmy was dzisiaj!:p Quote
Talucha Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Niufciak']Ale u Was śniegu ;) U nas też trochę dowaliło :D Najgorsza będzie potem ta chlapa :/ [quote name='Marta_Ares'] wariat :diabloti: :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Lasti chyba nie umie usiedzieć na jednym miejscu :lol: boooskie :loveu: Ojj tak, jak mu każę siedzieć i się nie ruszać to ciężko mu wytrzymać :P [quote name='Niufciak']https://lh5.googleusercontent.com/-4FK16tViE_I/UPFyjAJHAEI/AAAAAAAAAmo/_ULMdusUmjQ/s640/y 003.JPG nieźle się sztachnął :P hahahaha :P :diabloti: [quote name='Mada95']Hej ,widziałyśmy was dzisiaj!:p Gdzie? ;) Quote
KT Arts Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 nie no, najgorsze to będą te niespodzianki :diabloti: Quote
Talucha Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Prawda! Ja nie wiem, u nas miasto sponsoruje torebki na psie odchody, a to jeszcze ludzi nie przekonuje do sprzątania po psach :/ Planuję zabrać jutro Psychopatę na plażę, mam nadzieję, że pójdzie po mojej myśli :P Już dzisiaj mieliśmy gdzieś dalej pojechać ale byłam trochę dłużej w pracy a potem mi się nie chciało. Quote
Baton Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Hej :) Wiesz, że Szuwarek dalej w schronisku? :shake: Quote
Sonka95 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Niufciak']jak ja bym chciała na plażę :loveu:[/QUOTE] Ja też marze o spacerach z psem po plaży :loveu: Chciałabym mieszkać blisko morza ;) Quote
Talucha Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='maryg22']Hej :) Wiesz, że Szuwarek dalej w schronisku? :shake:[/QUOTE] Tak właśnie myślałam... Chciałam to sprawdzić sama ale właśnie nie jechałam teraz do schroniska, dzięki za info. Spodziewałam się tego, bo mieli się ze mną skontaktować po zabraniu Szuwarka ze schroniska, a nie dostałam od nikogo żadnej informacji. Sama się też potem pytałam na wydarzeniu i w ogóle i cisza, dlatego spodziewałam się, że nie poszedł do nowego domu :placz: [quote name='Sonka95']Ja też marze o spacerach z psem po plaży :loveu: Chciałabym mieszkać blisko morza ;)[/QUOTE] A to bardzo fajna sprawa :) Moje morze :loveu: :D Byliśmy z Lasteckim na plaży ale zimno strasznie, więc nie za długo :) Aczkolwiek pies zdążył się trochę wyszaleć. Nie mam zdjęć, chociaż miałam ze sobą aparat :lol: Nie chciało mi się cykać, brak weny, brak pogody. Quote
KT Arts Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 łooo, za ten aparat to masz wpierdziel :diabloti: ja tu czekam na plażowe fotki a ty z takimi wieściami :shake: Quote
Talucha Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 No nieeee z dzisiejszych nic nie wyszło :lol: Nie mam ostatnio weny, z resztą fotki by były taki brzydkie szaro bure :shake: Ale fakt, przydałyby się jakieś fotki wreszcie wstawić tu :P Quote
KT Arts Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Talucha']No nieeee z dzisiejszych nic nie wyszło :lol: Nie mam ostatnio weny, z resztą fotki by były taki brzydkie szaro bure :shake: Ale fakt, przydałyby się jakieś fotki wreszcie wstawić tu :P Tak, tak, tak, właśnie ;) Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Wywaliło mi Was z subskrypcji :placz: A ja się zastanawiałam czemu u Was tak cicho :hmmmm: Teraz już się wszystko wyjaśniło ;) Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Skoro masz fotograficznego lenia to pożycz mi swój aparat :P Quote
Talucha Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='magdabroy']Wywaliło mi Was z subskrypcji :placz: A ja się zastanawiałam czemu u Was tak cicho :hmmmm: Teraz już się wszystko wyjaśniło ;)[/QUOTE] Uroki dogomanii :cool3: [quote name='Ty$ka']Skoro masz fotograficznego lenia to pożycz mi swój aparat :P[/QUOTE] Chodź, weź sobie :P Tylko zwróć potem :evil_lol: Mam kilka pstryków telefonem z dzisiejszego spaceru aleee nie chce mi się zgrywać :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Talucha']Uroki dogomanii :cool3: Mam kilka pstryków telefonem z dzisiejszego spaceru aleee nie chce mi się zgrywać :eviltong:[/QUOTE] Nigdy wcześniej mi się to nie przydarzyło :shake: To niech Ci się zachce :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 O, super - będę mieć czym pstrykać! Oczywiście, że oddam - chyba że mi się spodoba 8) :siara: Dawaj te foty, nie marudź ;P Quote
Talucha Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='magdabroy']Nigdy wcześniej mi się to nie przydarzyło :shake: To niech Ci się zachce :eviltong:[/QUOTE] Zacznij się przyzwyczajać, mi czasem coś zniknie z subskrypcji, problemy z logowaniem i takie tam :D Doooobra zastanawiam się nad tym xD [quote name='Ty$ka']O, super - będę mieć czym pstrykać! Oczywiście, że oddam - chyba że mi się spodoba 8) :siara: Dawaj te foty, nie marudź ;P[/QUOTE] Skoro nalegasz :P Zgryyyyywam Quote
Talucha Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Ale jakie gnioty :P Przyznaję bez bicia, że zrobiłam je totalnie na odwal :lol: Brak weny to brak weny. Na coś bardziej twórczego i ciekawego musicie jeszcze poczekać :P Ta mała plamka w oddali to Psychopata :p Quote
Talucha Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Nie narzekać mi tu :mad::evil_lol: Cieszyć się proszę, że jest cokolwiek :lol: Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Cieszę się :multi: Co nie zmienia faktu, że jest ich mało :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ależ Ci się chłopak oddala :P Ja bym na zawał chyba padła :lol: Quote
Recommended Posts