PannaAnna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-RveeHHA-TZA/UOmFFzJOdaI/AAAAAAAAAkE/fBa2Y-VREEE/s512/dogo%20spacer%206.01.13r%20028.JPG :loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ja za hasiora jeszcze potrzymam kciuki żeby nie zapeszyć:kciuki: :Lasti wodny wariat :D Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Ja też ciągle trzymam kciuki, tak na prawdę będę spokojna dopiero jak już będzie w domu :) Quote
Ty$ka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Genialne fotki, aż nie wiem, które zacytować :loveu: Lastiem to chyba żadne zimno nie straszne, a Lejdi jaka upaprana w piasku :evil_lol: Quote
PannaAnna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Iiiiile zdjęć :) Lasti tradycyjnie mnie rozbraja :loveu: :D. Quote
Sonka95 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Psiaki widać zadowolone ze wspólnego spacerku :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 o Huskus w kagańczyku, ale jaki zadowolony że nad woda :D Quote
masdamerka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Witam, Lasti jest genialny :loveu: Na pewno będę wpadać! :D Quote
Talucha Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Ty$ka napisał(a):Genialne fotki, aż nie wiem, które zacytować :loveu: Lastiem to chyba żadne zimno nie straszne, a Lejdi jaka upaprana w piasku :evil_lol: PannaAnna napisał(a):Iiiiile zdjęć :) Lasti tradycyjnie mnie rozbraja :loveu: :D. Kaaasia napisał(a):Super foteczki :loveu: Klaudia&Aza napisał(a):Lastacki jak zawsze świetny :loveu: Sonka95 napisał(a):Psiaki widać zadowolone ze wspólnego spacerku :loveu: betty_labrador napisał(a):o Huskus w kagańczyku, ale jaki zadowolony że nad woda :D masdamerka napisał(a):Witam, Lasti jest genialny :loveu: Na pewno będę wpadać! :D Dzięki :) Lasteckiemu nigdy nie jest zimno ;) On zdycha jak jest ciepło :eviltong: A u nas jak zaczął dzisiaj sypać śnieg! Pół dnia sypało tak mega i jest pięknie bielusieńko na dworze :D Lastuch bardzo zadowolony :D Wróciłam z pracy to poszliśmy na spacer żeby mógł poszaleć :) Teraz śpi. Quote
monika15 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 takim to dobrze, w lato morze i plaża i w zime morze i plaża:loveu: tez tak chce:eviltong: Quote
Talucha Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Klaudia&Aza napisał(a):Witamy się:) Hej :D monika15 napisał(a):takim to dobrze, w lato morze i plaża i w zime morze i plaża:loveu: tez tak chce:eviltong: Oj tak, polecam :D :D Jutro nie jadę do schroniska, zamierzam z Lasteckim wybrać się na dłuższy spacer i prawdopodobnie będą fotki, bo pogoda też fajna-ciągle sypie śnieg i jest pięknie :loveu::loveu: A w niedzielę chyba pojadę (psa też planuję zabrać) na WOŚP do Gdyni :) Quote
masdamerka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Nie mogę się doczekać zdjęć :D Lasti jest przepiękny :loveu: Uwielbiam husky, ale brązowe husky, to jest coś! :lol: Quote
Sonka95 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 My tez czekamy na foteczki :loveu:... bardzo lubię was oglądać :cool3: Quote
Ty$ka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 My też zbieramy na WOŚP, ale z doświadczenia paroletniego zbierania (jak to brzmi :P) wiem, że akurat wzięcie Morusa byłoby kiepskim pomysłem - przez większość czasu albo się stoi, albo chodzi po zasyfionych solą chodnikach. ;) Quote
Talucha Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 dOgLoV napisał(a):No to czekamy na zdjęcia :lol: masdamerka napisał(a):Nie mogę się doczekać zdjęć :D Lasti jest przepiękny :loveu: Uwielbiam husky, ale brązowe husky, to jest coś! :lol: Sonka95 napisał(a):My tez czekamy na foteczki :loveu:... bardzo lubię was oglądać :cool3: No mam nadzieję, że jakieś mi wyjdą :lol: Miło nam :loveu: Ty$ka napisał(a):My też zbieramy na WOŚP, ale z doświadczenia paroletniego zbierania (jak to brzmi :P) wiem, że akurat wzięcie Morusa byłoby kiepskim pomysłem - przez większość czasu albo się stoi, albo chodzi po zasyfionych solą chodnikach. ;) Ja nie zbieram, idę tak po prostu zobaczyć co się będzie działo :) Angi napisał(a):ja za rok będę zbierać :lol: Ja nie zamierzam wcale :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 A ja głupia myślałam, że będziesz zbierać :( Quote
Talucha Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Taa daaaamm! Zdjęcia szaro bure i ponure ALE SĄ. Mały psychopata taki zajarany dzisiaj na spacerze, że zaczęłam go podejrzewać o wciąganie czegoś. Ale to 'sołmaczkokain' (śnieg :D) tak na niego działa. Cały spacer biegał jak oszalały, tarzał się, biegał, biegał, tarzał się i znowu tarzanko, bieganie i tarzanko :lol: Quote
Recommended Posts