Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 :D Marika z Łobuzem. Łobuz jest śmieszny, zawsze wskakuje na człowieka i każe się głaskać :loveu: Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Jeśli Fenczi będzie w schronisku wtedy kiedy będę mogła mieć drugiego psa, trafi do mnie. Jestem w nim zakochana! Ale mam nadzieję, że znajdzie dom dużo, dużo szybciej! Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Łobuz i Fenczi No dobra, a teraz pytanie kto chce zobaczyć Raskala/Szuwarka, o którym tak piszę? :razz: (tak, tak, wiem, że część widziała na facebooku :diabloti:) Quote
PannaAnna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ja! Bo na fejsie mi się nie otworzył :shake:. Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 No to przedstawiam Wam psa, który skradł mi serce. Pomimo tego, że nigdy więcej nie chcę husky, przez tego psa miałam myśli żeby go adoptować i wizję spaceru z 2 brązowymi haszczunami :diabloti: Mam nadzieję, że Raskal/Szuwarek trafi do nowego domu. W dalszym ciągu czekam na informacje co i jak. Oto on. cdn Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Na prawdę nie wiem co ten pies ze mną zrobił, ciągle o nim myślę! :shake: Quote
PannaAnna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ale cudny! :loveu: I jaką kitę i portki ma niesamowite :razz: Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='PannaAnna']Ale cudny! :loveu: I jaką kitę i portki ma niesamowite :razz: Cały jest niesamowity! :D cdn Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Koniec ;) Następny w kolejce jest Tost, czyli pies, który patyki kocha ponad wszystko :P Quote
Naklejka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Psy w typie ras szybko znajdują domu, troszkę gorzej jest, jeśli nie są normalne, ale nie ma rzeczy niemożliwych ;) Nasz brązowy haszczak nadal siedzi.... Quote
Ty$ka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Raaany ile fotek :loveu: Mam nadzieję, że dzięki Twojemu zaangażowaniu psy szybko trafią do swoich właścicieli. Ułanek jest boski, zakochałam się w nim :loveu: A Raskal, przyznam szczerze, nie podoba mi się - nie mój typ husky prezentuje, ale bardzo mu kbicuję :) SOS Husky o nim wie? :) Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Owszem, psy w typie mają większe szanse. Mi się z kolei Raskal mega podoba, ale tu ma też wpływ to, że ja generalnie kocham duże, kudłate psy :diabloti: Nie wiedzą, bo dzisiaj Raskal miał szansę trafić do nowego domu, nadal czekam na informacje czy trafił, czy nie. ;) Quote
Ty$ka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 W takim razie czekam na informacje razem z Tobą i trzymam kciuki ;) Quote
Ty$ka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Laaasti :loveu::loveu::loveu: Co takiego zobaczył? Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [CENTER][FONT=book antiqua]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: RASKAL/SZUWAREK W ŚRODĘ ALBO W CZWARTEK BĘDZIE W NOWYM DOMU!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT][/CENTER] Quote
Ty$ka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 :multi::multi::multi::multi: Skaczę pod sam sufit :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts