Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli Fenczi będzie w schronisku wtedy kiedy będę mogła mieć drugiego psa, trafi do mnie. Jestem w nim zakochana! Ale mam nadzieję, że znajdzie dom dużo, dużo szybciej!

Posted

Łobuz i Fenczi

No dobra, a teraz pytanie kto chce zobaczyć Raskala/Szuwarka, o którym tak piszę? :razz: (tak, tak, wiem, że część widziała na facebooku :diabloti:)

Posted

No to przedstawiam Wam psa, który skradł mi serce. Pomimo tego, że nigdy więcej nie chcę husky, przez tego psa miałam myśli żeby go adoptować i wizję spaceru z 2 brązowymi haszczunami :diabloti:
Mam nadzieję, że Raskal/Szuwarek trafi do nowego domu. W dalszym ciągu czekam na informacje co i jak.

Oto on.

cdn

Posted

Raaany ile fotek :loveu:
Mam nadzieję, że dzięki Twojemu zaangażowaniu psy szybko trafią do swoich właścicieli.
Ułanek jest boski, zakochałam się w nim :loveu:

A Raskal, przyznam szczerze, nie podoba mi się - nie mój typ husky prezentuje, ale bardzo mu kbicuję :) SOS Husky o nim wie? :)

Posted

Owszem, psy w typie mają większe szanse.

Mi się z kolei Raskal mega podoba, ale tu ma też wpływ to, że ja generalnie kocham duże, kudłate psy :diabloti:
Nie wiedzą, bo dzisiaj Raskal miał szansę trafić do nowego domu, nadal czekam na informacje czy trafił, czy nie.

;)

Posted

[CENTER][FONT=book antiqua]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

RASKAL/SZUWAREK W ŚRODĘ ALBO W CZWARTEK BĘDZIE W NOWYM DOMU!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT][/CENTER]