Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 To coś nowego :razz: zaraz sprawdzę Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 (edited) to jest właśnie żaba :evil_lol: Ten voila będzie mi wyświetlać plik najdłużej przez pół roku :( A ja chcę żeby był cały czas :( No nic, pomęczę się chyba na imageshack edit. wypróbowuję wszystko jak leci :lol: Imageshack też mnie nie lubi ;) Sabanek Edited January 5, 2013 by Talucha Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Kto korzysta z picasy i chce mi pomóc? :loveu: Wrzucam sobie na tą stronkę zdjątka i nie wiem gdzie ten pieprzony link do wstawiania na forum :p Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Talucha']Kto korzysta z picasy i chce mi pomóc? :loveu: Wrzucam sobie na tą stronkę zdjątka i nie wiem gdzie ten pieprzony link do wstawiania na forum :p ja wstawiam przez picasa :) włącz zdjęcie kliknij prawym przyskiem myszy i kopiuj adres obrazka :) potem wrzuć go poprzez ten rysunek tu w poście :evil_lol: lub między jak nie rozumiesz, to pisz na PW ;) Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Działa! :multi: Chociaż miałam nadzieję, że da się to robić poprzez mniejszą ilość kliknięć xD Bo ja jestem straaasznie leniwa. Na photobuckecie wystarczyło kliknąć na okienko z adresem i już było skopiowane, tutaj tylko wklejałam. Ehhh :P Ale ok, ogarniam picasę to będą fotki :P Dziękuję za pomoc :loveu: Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Ja, miszczu fotoskejpa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol: Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Sabanek ma dzisiaj dużo zdjęć, bo miał sesję dla fundacji ;) Quote
Baton Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Talucha napisał(a):Zadowoleni? :evil_lol:Tak, ale ja chcę resztę :diabloti: Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Tylko Aleksandra o nas pamięta :razz: Tak, Sabanek jest urokliwy :) To młody psiak, ale ma za sobą nieciekawe przeżycia :/ Został odebrany 'właścicielowi', który się nad nim znęcał. Po tym jak go skopał Sabanek miał uszkodzoną dolną część kręgosłupa i nie kontroluje czynności fizjologicznych. Przez to nie bardzo jest psem do domu, najlepszy był by dla niego dom z ogrodem. Chociaż lekarz nie wykluczył, że u Sabanka nerwy mogą się zregenerować (to młody psiak) i to schorzenie z czasem minie. A tu kolejny psiak, niestety nie wiem jak ma na imię Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='maryg22']Tak, ale ja chcę resztę :diabloti: Wszystkich nie dam rady wstawić dzisiaj :lol: Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Jutro Lasti będzie miał dzień dziecka, wybieramy się na dogo spacer :) I będą zdjęcia Lasteckiego :diabloti: Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Perkins Jak dla mnie, ten pies ma syndrom psa łańcuchowego, kręci się w kółko na smyczy. Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Nikt nas nie odwiedza :placz::placz: Quote
Recommended Posts