Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

to jest właśnie żaba :evil_lol:
Ten voila będzie mi wyświetlać plik najdłużej przez pół roku :( A ja chcę żeby był cały czas :(
No nic, pomęczę się chyba na imageshack

edit. wypróbowuję wszystko jak leci :lol:
Imageshack też mnie nie lubi ;)

Sabanek

Edited by Talucha
Posted

Kto korzysta z picasy i chce mi pomóc? :loveu:
Wrzucam sobie na tą stronkę zdjątka i nie wiem gdzie ten pieprzony link do wstawiania na forum :p

Posted

[quote name='Talucha']Kto korzysta z picasy i chce mi pomóc? :loveu:
Wrzucam sobie na tą stronkę zdjątka i nie wiem gdzie ten pieprzony link do wstawiania na forum :p

ja wstawiam przez picasa :)

włącz zdjęcie kliknij prawym przyskiem myszy i kopiuj adres obrazka :) potem wrzuć go poprzez ten rysunek tu w poście :evil_lol: lub między jak nie rozumiesz, to pisz na PW ;)

Posted

Działa! :multi: Chociaż miałam nadzieję, że da się to robić poprzez mniejszą ilość kliknięć xD Bo ja jestem straaasznie leniwa. Na photobuckecie wystarczyło kliknąć na okienko z adresem i już było skopiowane, tutaj tylko wklejałam. Ehhh :P
Ale ok, ogarniam picasę to będą fotki :P

Dziękuję za pomoc :loveu:

Posted

Tylko Aleksandra o nas pamięta :razz:

Tak, Sabanek jest urokliwy :) To młody psiak, ale ma za sobą nieciekawe przeżycia :/
Został odebrany 'właścicielowi', który się nad nim znęcał. Po tym jak go skopał Sabanek miał uszkodzoną dolną część kręgosłupa i nie kontroluje czynności fizjologicznych. Przez to nie bardzo jest psem do domu, najlepszy był by dla niego dom z ogrodem. Chociaż lekarz nie wykluczył, że u Sabanka nerwy mogą się zregenerować (to młody psiak) i to schorzenie z czasem minie.

A tu kolejny psiak, niestety nie wiem jak ma na imię