omry Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Sonka95 napisał(a):U mojej to samo z pluszakami :diabloti: Zawsze wata wala się po całym domu :evil_lol: Nooo.. A najbardziej z tych pluszaków z Żabki, codziennie zbieram :evil_lol: Quote
Talucha Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Angi napisał(a):Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem niezdarą potykającą się o własne nogi :evil_lol: Ja mam do tego wielki talent, wczoraj znowu się wywaliłam :p:p Sonka95 napisał(a):U mojej to samo z pluszakami :diabloti: Zawsze wata wala się po całym domu :evil_lol: omry napisał(a):Nooo.. A najbardziej z tych pluszaków z Żabki, codziennie zbieram :evil_lol: Pluszaczki to najlepsze zabawki, tak fajnie się rozrywa :loveu: Chciałam nawet poczęstować was fotką ale photobucket odmawia współpracy :p Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 hmmm ze mną fotobucket normalnie współpracuję ... jak na razie :lol: Quote
Talucha Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 dOgLoV napisał(a):hmmm ze mną fotobucket normalnie współpracuję ... jak na razie :lol: Buuuu to czemu mi nie działa :( Ty$ka napisał(a):Wstaw na coś innego :P Przez inne nie lubię :shake: Quote
Talucha Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Zdjęć nie będzie, photobucket nadal mnie nie lubi :p Przez co jeszcze wrzucacie zdjęcia? Bo chyba się muszę przestawić na coś innego :mad: Quote
Klaudia&Aza Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Dzień dobry:) Talucha napisał(a):Zdjęć nie będzie, photobucket nadal mnie nie lubi :p Przez co jeszcze wrzucacie zdjęcia? Bo chyba się muszę przestawić na coś innego :mad: Ja wrzucam przez Picase i jak na razie to nie narzekam :) Quote
Korenia Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ja też przez Picase i nie narzekam ;) Quote
Talucha Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Nie wiem czy taki dzień dobry, bo się czuję jakbym miała być chora. ZNOWU :angryy: Pewnie z brata na mnie przeszło :mad: Mam nadzieję, że mi przejdzie. Picasa mi jakoś nie leży :lol: Chyba tego nie ogarniam :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 a ja nie ogarniam ani picasy ani photobucket :evil_lol: Quote
Baton Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Talucha napisał(a):Nie wiem czy taki dzień dobry, bo się czuję jakbym miała być chora. ZNOWU :angryy: Pewnie z brata na mnie przeszło :mad: Mam nadzieję, że mi przejdzie. Picasa mi jakoś nie leży :lol: Chyba tego nie ogarniam :evil_lol: To tam zdrowiej :D Angi napisał(a):a ja nie ogarniam ani picasy ani photobucket :evil_lol: Ja też nie :D Dlatego korzystam z imageshack'a :D Quote
Ty$ka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Cześć :D Jak wyżej - też wstawiam fotki przez żabkę :D Quote
roadtonowhere Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Talucha napisał(a):Zdjęć nie będzie, photobucket nadal mnie nie lubi :p Przez co jeszcze wrzucacie zdjęcia? Bo chyba się muszę przestawić na coś innego :mad: Ja wstawiam przez tynypic i nie ma jakiś większych problemów. :) Quote
łamAga Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Ja mam konto na picassa ale i tak wolę photobucketa Quote
Dzikie nieporadne Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 a mi się photobucket popsuł:-( A picassa też nie ogarniam:roll: Quote
Talucha Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 tragicznie, nie mam nawet siły pisać, ughh Dobra, coś będę musiała pokombinować i kiedyś tam wrzucę fotki ;) Quote
Baton Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Talucha napisał(a):tragicznie, nie mam nawet siły pisać, ughh Dobra, coś będę musiała pokombinować i kiedyś tam wrzucę fotki ;) A czy kiedyś tam znaczy zaraz? :razz: Quote
Talucha Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Uploaded with ImageShack.us Masz i się ciesz :diabloti: Psychopata oczywiście nie mógł położyć się normalnie, musiał odgarnąć koc :mad: Quote
łamAga Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Talucha napisał(a): Psychopata oczywiście nie mógł położyć się normalnie, musiał odgarnąć koc :mad: na pościeli wygodniej :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Sonia to wczoraj nie mogła się ułożyć , bo co chwile kopała w pościeli :diabloti: Quote
Baton Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 On po prostu chciał Ci pokazać, że kładzenie na wierzch koca nie ma sensu :D A rozumiem, że jutrzejsze ciapkowo też odpada? Quote
Speedymania Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Oj tam przecież pościel jest taka mięciutka i fajniutka. Quote
Jean Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Talucha napisał(a): Psychopata oczywiście nie mógł położyć się normalnie, musiał odgarnąć koc :mad: Pfff. odgarnianie koca to pikus. Moja teraz juz inaczej się nie położy niż jak POD KOC. ma fioła, jak widzi że ja np. od pasa w dół leże pod kocem, to tak długo bedzie łazic, drapać koc, aż ją wpuszczę. Wtedy nie ma psa ;) Quote
Recommended Posts