Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']Dobra to czekam na informacje :D[/QUOTE]

Nie zapytałam wczoraj, bo nie było kiedy tak na prawdę. Ale jutro jestem w pracy trochę dłużej to na pewno zapytam i jak tylko się czegoś dowiem, dam Ci znać.

Siedzę właśnie w domu i zdycham, brzuch mnie strasznie boli. Powinnam siedzieć w szkole do 16, ale nie podoba mi się wizja omdlewania w szkole.
Lastecki był na spacerze z moją mamą, teraz sobie śpi. Jak dam radę, wezmę go na dłuższy spacer wieczorem. A teraz idę się opieprzać i grać na PS2 :lol: :loveu:
Zdjęć nie ma :grins: i nie przewidziano w najbliższym czasie :p

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']to wspolczuje z powodu brzucha ;) oby szybko przeszło!

to spokojnie poczekamy na fotki- poświąteczne :)[/QUOTE]

Przechodzi w raz z końcem okresu :eviltong:

[quote name='Sonka95']Widzę , że i ty dziś się źle czułaś :-( Ja w szkole musiałam z temperaturą siedzieć , bo miałam do pozaliczania przedmioty :shake:[/QUOTE]

Taaak, teraz się zaczyna zaliczanie wszystkiego na koniec semestru :/

[quote name='maryg22']Hej :) I jak się czujesz ;)
Wiesz już coś o tym whippecie? ;)[/QUOTE]

Już w porządku :)
Tak, miałam Ci pisać ;) Pytałam czy whippet nadal aktualny, informacja poszła dalej, bo tam trzeba było do kogoś zadzwonić. Jak dostanę informację zwrotną to napiszę.

[quote name='whiteterrier']ej ja tu wracam a ty zdjęć nie chcesz dać, bu :-([/QUOTE]

Nie mam czasu na zdjęcia chwilowo :P Ale w święta pewnie uda się coś pstryknąć

Posted

[quote name='Ty$ka']Hej :) Co tam słychać? :D[/QUOTE]

Nie lubię tego pytania :grin:
Hmmm, zakupy, sprzątanie, wielkie przygotowania do świąt. Nie lubię.

[quote name='daguerrotype']Jest jeszcze w Ciapkowie pies o imieniu Fenek?[/QUOTE]

Nie, tego psiaka już nie ma.

Posted

Dzień dobry ;)
Dzięki wszystkim za życzenia :)

Czuć magię świąt-wszyscy się na wszystkich drą o byle co :loveu: jak ja tego nienawidzę :loveu:
Teraz mam gości to chwila spokoju.
Ziiiimno dzisiaj u nas strasznie! Wczoraj na spacerze się wywaliłam i obiłam sobie dość mocno lewe kolano. Dzisiaj poszłam na spacer i wywaliłam się drugi raz w tym samym miejscu i obiłam sobie prawe kolano :p Bolało jak cholera, w dodatku jak się podniosłam, to tak słabo mi się zrobiło, że myślałam, że zaraz zemdleję, już przez chwilę chciałam usiąść na tym lodzie,bo myślałam, że nie pójdę dalej, no ale poszłam i przeżyłam :p Lasti przynajmniej miał trochę wolności, biegał spuszczony.

Posted

[quote name='omry']Ty to masz talent :evil_lol:[/QUOTE]

Aaa nic nie mów, ja to w ogóle niezdarna jestem, co chwilę się o coś potykam (o własne nogi również) i się wywalam :p zimą to już w ogóle jest tragedia :evil_lol:

Posted

[quote name='Talucha']Aaa nic nie mów, ja to w ogóle niezdarna jestem, co chwilę się o coś potykam (o własne nogi również) i się wywalam :p zimą to już w ogóle jest tragedia :evil_lol:[/QUOTE]

Ja ostatnio jakoś nie, ale też od zawsze gamoń nr. jeden :evil_lol: Także znam to.

Posted

Przynajmniej wiesz, że grawitacja nadal działa jak powinna :evil_lol:

Życzymy Ci mimo wszystko wesołych i spokojnych świąt. I żebyś się podczas świąt nie zabiła na lodzie i śniegu :evil_lol:

Posted

Talucha napisał(a):
Aaa nic nie mów, ja to w ogóle niezdarna jestem, co chwilę się o coś potykam (o własne nogi również) i się wywalam :p zimą to już w ogóle jest tragedia :evil_lol:

Ale to nie Ty rozwalasz sobie brodę na spacerze jak w domu nikogo nie ma i nie jedziesz z zakrwawioną brodą autobusem na pogotowie :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Ja ostatnio jakoś nie, ale też od zawsze gamoń nr. jeden :evil_lol: Także znam to.

Ja od pewnego czasu też już miałam z tym spokój, ale znowu się zaczęło :lol:

[quote name='Ty$ka']Przynajmniej wiesz, że grawitacja nadal działa jak powinna :evil_lol:

Życzymy Ci mimo wszystko wesołych i spokojnych świąt. I żebyś się podczas świąt nie zabiła na lodzie i śniegu :evil_lol:

:evil_lol: Dzięki :)

[quote name='Sonka95']Ja też często się wywalam :evil_lol: Nie tylko ty jesteś taka zdolna :p
Życzymy wam Wesołych Świąt :D

Niezdary :lol:
Dziękuję i również życzę wesołych :)

[quote name='Aleksandra95']ah, biedne kolana.. ja sobie kiedyś tak mocno zbiłam, porażka :/

Teraz nie mogę klękać :placz:

[quote name='maryg22']Ale to nie Ty rozwalasz sobie brodę na spacerze jak w domu nikogo nie ma i nie jedziesz z zakrwawioną brodą autobusem na pogotowie :evil_lol:

Całe szczęście! :diabloti:

Mada95
Dzięki ;)

Pada śnieżek u mnie i jest pięknie :loveu: :D
Mieliśmy dzisiaj gości z 2 małych dzieci. Lasti trochę był spięty, nie jest zbyt pewny do dzieci (dzięki dzieciom mojej ciotki :p). Jedna dziewczynka miała swoją maskotkę i Lastecki jej zabrał :evil_lol: Zapewne chciał jej odgryźć oczy i nos, jak wszystkim maskotkom w domu :lol: W ten sposób chciał się wyżyć :lol: Jak pojechali, Lastecki wyraźnie się odprężył :)