Ty$ka Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Talucha'] Mam zdjęcia :D[/QUOTE] Jak ja kocham te zdanie :loveu: Quote
Talucha Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='Ty$ka']Jak ja kocham te zdanie :loveu: :razz: [quote name='Aleksandra95']to dawaj :) Już :) [quote name='Sonka95']Hejo :loveu: Bry :hand: Wróciłam niedawno z pracy. Robiłam dzisiaj tabliczki na kojce dla Ciapkowa :razz: jutro im zawożę :) Jak dobrze mieć pro zwierzęcą pracę :D:D Dziewczyny, któraś wie coś czy ktoś ma bordera na DT? Albo widziałyście ogłoszenia o borderach? Bardzo bym prosiła o jakieś linki jak coś widziałyście o borderach do adopcji :) Fundację już mam jakby co ;) No to kilka zdjęć :) Quote
Talucha Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 nie licz na to, że je dostaniesz po tym jak groziłaś mi śmiercią :lol: Quote
phase Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Czemu mój Pulpet nie może tak pięknie pozować. :loveu: Quote
angineuuka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 nie groziłam ci, że cię zabiję tylko że cię zbiję! :D Quote
Ty$ka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Czyżbyś chciała powiększyć stado? :P Lasti :loveu: Brak słów na tego pięknisia :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/t004_zps95d007a6.jpg - Ale masz modela :loveu: Quote
Talucha Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='phase']Czemu mój Pulpet nie może tak pięknie pozować. :loveu:[/QUOTE] Mój też nie ma do tego wielkiej cierpliwości :P [quote name='Angi']nie groziłam ci, że cię zabiję tylko że cię zbiję! :D[/QUOTE] To co mi się ubdurało z tym zabiciem? :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Czyżbyś chciała powiększyć stado? :P Lasti :loveu: Brak słów na tego pięknisia :loveu:[/QUOTE] Chciałabym, ale na pewno nie o bordera ;) Osobiście nie przepadam za rasą ;) Ale pomagam komuś szukać pieska :) [quote name='Sonka95'] - Ale masz modela :loveu:[/QUOTE] Czasem mu się uda zapozować :lol: Mam kilka zdjęć z Ciapkowa ale nie zgrane jeszcze. Iiiiii myślałam, że dzisiaj bez psa nie wyjdę... Mianowicie mamy w schronisku Berneńskiego Psa Pasterskiego :placz::placz::placz: Moje największe psie marzenie! I jest jeszcze jeden piękny, cudowny, brązowy husky. Nie chcę nigdy więcej huskiego, ale odkąd mam Lastiego, nie mogę patrzeć na te bidy w schroniskach :( A pies na prawdę piękny! Quote
angineuuka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 w szkole czytać nie nauczyli? :evil_lol: a ten psiak może się komuś zgubił? :o Quote
Ty$ka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Tak właśnie zdziwiłam się, że chcesz bołdeła... :P Bo coś kiedyś mówiłaś podajże o niufku :P. Cóż, doskonale wiem co czujesz. Ja wczoraj widziałam cudną boksereczkę, którą miałam ochotę wziąć do domu. Myślałam, że bez niej nie wrócę. Kurde, strasznie boli ta bezsilność... no, ale cóż zrobić. Hehe, "Kto raz kupi husky nigdy więcej nie popełni tego błędu albo będzie mieć całą gromadkę" - widzę, że należysz do tej pierwszej grupy :lol: Trzymam kciuki, by Twoje marzenie o powiększeniu stada jak najszybciej się spełniło ;P Quote
Baton Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Cześć :) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/h017-1.jpg :loveu: [quote name='Talucha']Mam kilka zdjęć z Ciapkowa ale nie zgrane jeszcze. Iiiiii myślałam, że dzisiaj bez psa nie wyjdę... Mianowicie mamy w schronisku Berneńskiego Psa Pasterskiego :placz::placz::placz: Moje największe psie marzenie! I jest jeszcze jeden piękny, cudowny, brązowy husky. Nie chcę nigdy więcej huskiego, ale odkąd mam Lastiego, nie mogę patrzeć na te bidy w schroniskach :( A pies na prawdę piękny! Co Ty mówisz?! :crazyeye: Wogóle u nas coś często przewijają się rasowce...:roll: Quote
Talucha Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Angi']w szkole czytać nie nauczyli? :evil_lol: a ten psiak może się komuś zgubił? :o Akurat z czytaniem nigdy problemu nie miałam :diabloti: Nie wiadomo, póki co nikt go nie szukał. [quote name='Ty$ka']Tak właśnie zdziwiłam się, że chcesz bołdeła... :P Bo coś kiedyś mówiłaś podajże o niufku :P. Cóż, doskonale wiem co czujesz. Ja wczoraj widziałam cudną boksereczkę, którą miałam ochotę wziąć do domu. Myślałam, że bez niej nie wrócę. Kurde, strasznie boli ta bezsilność... no, ale cóż zrobić. Hehe, "Kto raz kupi husky nigdy więcej nie popełni tego błędu albo będzie mieć całą gromadkę" - widzę, że należysz do tej pierwszej grupy :lol: Trzymam kciuki, by Twoje marzenie o powiększeniu stada jak najszybciej się spełniło ;P Niufki lubię, ale chcę Berneńczyka :) To moja rasa marzenie :) Dlatego tak mi ciężko z myślą, że teraz taki jest w schronisku :placz: Husky to nie rasa dla mnie :lol: Mają mnóstwo zalet, ale to nie to co mnie kręci :lol: [quote name='maryg22']Cześć :) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/h017-1.jpg :loveu: Co Ty mówisz?! :crazyeye: Wogóle u nas coś często przewijają się rasowce...:roll: Cześć :) A no, są chyba 3 cockery, rottki, pełno TTB, dzisiaj przewinęły mi się jakieś 2-3 ONki, Berneńczyk (:angryy::placz:), kilka husky, jamnik, coś ala pudel duży, tydzień temu był malutki pudel, dzisiaj go nie widziałam. Na pewno jeszcze jakieś ale nie jestem w stanie teraz wszystkich wymienić. Zaraz zabieram się za zmniejszanie zdjęć Quote
phase Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Pokaż, pokaż foteczki.. Moja miłość to TTB a u nas nie ma nigdy dnia bez tych okazów. :( Quote
Talucha Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='phase']Pokaż, pokaż foteczki.. Moja miłość to TTB a u nas nie ma nigdy dnia bez tych okazów. :( U nas też TTB są cały czas :( W 2 wersjach, bo nie wiem, która lepsza :lol: Schroniskowe się ładują na photobucket. Quote
phase Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/t014_zps60b5788a.jpg o ta. :) Lasti jak zwykle piękny. :) Quote
Talucha Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='phase']o ta. :) Lasti jak zwykle piękny. :) Gdzie on piękny, lis taki :eviltong: Tooo lecimy ze schroniskowymi. Od razu uprzedzam, że ani jedno z dzisiejszych zdjęć się do niczego nie nadaje :roll: Era Janek Quote
Ty$ka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/t013_zpsdeb8dc26.jpg jak z filmu "Przygoda na Antarktydzie" :D O rany, kocham berny. :loveu: Tylko gdyby nie ich chorowitość i krótkie życie to pewnie by,m się zdecydowała ;) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Ciapkowo151212r017_zps7e34679d.jpg o mamo :( Możesz coś powiedzieć o nim czy na kwarantannie jeszcze siedzi? Quote
angineuuka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 w Psitulu też jest pełno psów w typie jakieś rasy... Husky, cockery, ttb, dobermanka, labradorka... terierowate, nawet pies z typie collie :( masakra... Quote
Baton Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='phase']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/t014_zps60b5788a.jpg o ta. :) Lasti jak zwykle piękny. :) Zgadzam się :D I to w obu kwestiach :lol: Berneńczyk-cudo :loveu: Oby szybko znalazł dom :D A powiedz mi, ze schroniskowymi da się jakoś wyjść w miarę narmalnie na spacer na tym śniegu... Czy raczej lepiej się przyszykować na ekstremalne przeżycia? :evil_lol: Jutro się chyba wybieram to chcę wiedzieć czy muszę się przyszykować psychicznie :lol: Quote
Talucha Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Ty$ka']jak z filmu "Przygoda na Antarktydzie" :D O rany, kocham berny. :loveu: Tylko gdyby nie ich chorowitość i krótkie życie to pewnie by,m się zdecydowała ;) o mamo :( Możesz coś powiedzieć o nim czy na kwarantannie jeszcze siedzi?[/QUOTE] Jeszcze jest na kwarantannie. Ja jestem pewna, że kiedyś berna będę miała :) [quote name='Angi']w Psitulu też jest pełno psów w typie jakieś rasy... Husky, cockery, ttb, dobermanka, labradorka... terierowate, nawet pies z typie collie :( masakra...[/QUOTE] Ooo collie też mieliśmy, dobermana mamy. Jest tego trochę A ktoś może jest zainteresowany whippetem? 7 miesięcy, rodowodowy do oddania :p Quote
Recommended Posts