Sonka95 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Talucha']Coraz bardziej świątecznie się robi. Powiesiłam sobie lampki w pokoju, lubię siedzieć przy zgaszonym świetle, mieć włączone tylko te lampki i patrzeć jak śnieg pada za oknem jak teraz :D Czuję się trochę lepiej niż rano, w czwartek chyba pójdę już do szkoły. Mogłabym iść już pewnie w środę ale w środy mam od 8 do 16 to po co :diabloti: Bawiłam się przed chwilą aparatem, usiłowałam uzyskać fajny bokeh, nie do końca mi wyszło tak jak chciałam :P Lastecki się na zdjęcia nie załapał bo zalega gdzieś na dole :p[/QUOTE] To masz dobrze ... wolne od szkoły ;) Quote
Talucha Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='betty_labrador']jejku, jakie cudne pieski :loveu: dlaczego muszą siedzieć w schronisku :( Niestety... :( [quote name='Sonka95']To masz dobrze ... wolne od szkoły ;) Wolałabym być zdrowa :eviltong: :razz: Wyszłam już dzisiaj na dwór :D Quote
Sonka95 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/zima004.jpg Ale dzisiaj mieliście pogodę ...u nas pochmurno ;) A dlaczego Lasti chodzi w kagańcu ? :p Quote
whiteterrier Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Zimowy Lasti, ah pięknota :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 dwa ostatnie zdjęcia - znajdź 10 szczegółów :D dlaczego kaganiec- własnie? ;) zjada wszystko? Quote
Talucha Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Sonka95'] Ale dzisiaj mieliście pogodę ...u nas pochmurno ;) A dlaczego Lasti chodzi w kagańcu ? :p Noo pogodę dzisiaj mieliśmy super :D W kagańcu bo to śmieciarz :p [quote name='whiteterrier']Zimowy Lasti, ah pięknota :loveu: :):):) [quote name='betty_labrador']dwa ostatnie zdjęcia - znajdź 10 szczegółów :D dlaczego kaganiec- własnie? ;) zjada wszystko? :evil_lol: Tak, zbiera śmieci. Poza tym w kagańcu jest jakiś grzeczniejszy :grin: Quote
betty_labrador Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/zima008.jpg oh jaka radość husczaka :D :loveu: i tak dobrze ze luzem moze biegac. Nie ma nic gorszego nic husky na smyczy.. Quote
Ty$ka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Lasti w śniegu wygląda super :loveu: Pewnie poczuł się jak w raju, gdy spadł śnieg :D [quote name='betty_labrador']Nie ma nic gorszego nic husky na smyczy..[/QUOTE] Tym razem się z Tobą nie zgodzę ;). Bo nie ma nic gorszego niż beztroscy właściciele spuszczający nieprzywoływalnego haszczaka i pozwalający mu gonić sarenki... A potem płacz, że husky zaginął/ukradziony/zastrzelony. Oczywiście kocham jak ludzie spuszczają północniaki, ale te wychowane i mają je pod kontrolą psychiczną... tzn. przywołane przez właściciela, piesie szybko znajdują się przy nim. Quote
Talucha Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='betty_labrador'] oh jaka radość husczaka :D :loveu: i tak dobrze ze luzem moze biegac. Nie ma nic gorszego nic husky na smyczy.. Jego ukochana pora roku, to szczęśliwy ;) Z tą smyczą to różnie, jak pies nie odwoływalny zupełnie to bym nie spuszczała. Czasem lepiej jak jest na smyczy, przecież można go wybiegać też w inny sposób, np. treningami :) [quote name='Ty$ka']Lasti w śniegu wygląda super :loveu: Pewnie poczuł się jak w raju, gdy spadł śnieg :D Tym razem się z Tobą nie zgodzę ;). Bo nie ma nic gorszego niż beztroscy właściciele spuszczający nieprzywoływalnego haszczaka i pozwalający mu gonić sarenki... A potem płacz, że husky zaginął/ukradziony/zastrzelony. Oczywiście kocham jak ludzie spuszczają północniaki, ale te wychowane i mają je pod kontrolą psychiczną... tzn. przywołane przez właściciela, piesie szybko znajdują się przy nim. Otóż to. Jest jeszcze linka, jak chce się psa spuścić, a z przywołaniem różnie :) Jak śnieg się utrzyma, a ja dojdę do siebie, to wezmę czubka na trening Quote
Naklejka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 śnieg! :D Ja się zabieram na sanki z psami od zeszłego weekendu... :P Quote
angineuuka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Naklejka']śnieg! :D Ja się zabieram na sanki z psami od zeszłego weekendu... :P[/QUOTE] to się spiesz, śnieg się topi :D Quote
Naklejka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Angi']to się spiesz, śnieg się topi :D[/QUOTE] Nie mam czasu, a śnieg się trzyma, nawet go przybywa :P Potrzebuję kogoś do pomocy, bo Jetsan nie umie ciągnąć ;) Quote
angineuuka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 To będzie tak wyglądało? : :evil_lol: :evil_lol: Quote
Talucha Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Kocham to zdjęcie, zawsze mnie ono bawi :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Myślę, że tak to się skończy :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/zima020.jpg piękne :) Quote
Talucha Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Aleksandra95']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/zima020.jpg piękne :) Dzięki :):) Quote
Onomato-Peja Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Hej, fajnie byłoby ustawić się na przyszły weekend na spacer, hmn? A potem można by podjechać z tą pracą. :) Quote
Talucha Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Chętnie ;) Brakowało mi spacerów! A nikomu się zimą nie chce ruszać :razz: Quote
Onomato-Peja Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 No to super. :) Jak my już się gdzieś wybieraliśmy to na TTB. Ostatnio i czasu i zdrowia mało, niestety. Ale wolne się zaczyna więc można sobie pozwolić. A i przyszły weekend tzn nie ten a dopiero 22-23, żebyśmy się dobrze zrozumiały. :lol: Quote
Talucha Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 U mnie tak samo ostatnio i zdrowia i czasu brak :mdleje: Tak, tak, o ten 22-23 mi chodzi :lol: W ten jadę do Ciapkowa ;) Quote
phase Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Jakie szaleniec z niego. :loveu: Piękne te zimowe fotki!! Nawet nie wiem, które zacytować, więcej, więcej. :loveu: Quote
Talucha Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Dzięki :) Więcej póki co nie mam :lol: Postaram się coś porobić jak pójdziemy na spacer ;) Quote
Recommended Posts