Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha']Coraz bardziej świątecznie się robi.
Powiesiłam sobie lampki w pokoju, lubię siedzieć przy zgaszonym świetle, mieć włączone tylko te lampki i patrzeć jak śnieg pada za oknem jak teraz :D
Czuję się trochę lepiej niż rano, w czwartek chyba pójdę już do szkoły. Mogłabym iść już pewnie w środę ale w środy mam od 8 do 16 to po co :diabloti:
Bawiłam się przed chwilą aparatem, usiłowałam uzyskać fajny bokeh, nie do końca mi wyszło tak jak chciałam :P
Lastecki się na zdjęcia nie załapał bo zalega gdzieś na dole :p[/QUOTE]

To masz dobrze ... wolne od szkoły ;)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']jejku, jakie cudne pieski :loveu: dlaczego muszą siedzieć w schronisku :(

Niestety... :(

[quote name='Sonka95']To masz dobrze ... wolne od szkoły ;)

Wolałabym być zdrowa :eviltong:

:razz:
Wyszłam już dzisiaj na dwór :D

Posted

[quote name='Sonka95'] Ale dzisiaj mieliście pogodę ...u nas pochmurno ;) A dlaczego Lasti chodzi w kagańcu ? :p

Noo pogodę dzisiaj mieliśmy super :D
W kagańcu bo to śmieciarz :p

[quote name='whiteterrier']Zimowy Lasti, ah pięknota :loveu:

:):):)

[quote name='betty_labrador']dwa ostatnie zdjęcia - znajdź 10 szczegółów :D

dlaczego kaganiec- własnie? ;) zjada wszystko?

:evil_lol:
Tak, zbiera śmieci. Poza tym w kagańcu jest jakiś grzeczniejszy :grin:

Posted

Lasti w śniegu wygląda super :loveu: Pewnie poczuł się jak w raju, gdy spadł śnieg :D

[quote name='betty_labrador']Nie ma nic gorszego nic husky na smyczy..[/QUOTE]
Tym razem się z Tobą nie zgodzę ;). Bo nie ma nic gorszego niż beztroscy właściciele spuszczający nieprzywoływalnego haszczaka i pozwalający mu gonić sarenki... A potem płacz, że husky zaginął/ukradziony/zastrzelony.
Oczywiście kocham jak ludzie spuszczają północniaki, ale te wychowane i mają je pod kontrolą psychiczną... tzn. przywołane przez właściciela, piesie szybko znajdują się przy nim.

Posted

[quote name='betty_labrador'] oh jaka radość husczaka :D :loveu:

i tak dobrze ze luzem moze biegac. Nie ma nic gorszego nic husky na smyczy..

Jego ukochana pora roku, to szczęśliwy ;)
Z tą smyczą to różnie, jak pies nie odwoływalny zupełnie to bym nie spuszczała.
Czasem lepiej jak jest na smyczy, przecież można go wybiegać też w inny sposób, np. treningami :)

[quote name='Ty$ka']Lasti w śniegu wygląda super :loveu: Pewnie poczuł się jak w raju, gdy spadł śnieg :D

Tym razem się z Tobą nie zgodzę ;). Bo nie ma nic gorszego niż beztroscy właściciele spuszczający nieprzywoływalnego haszczaka i pozwalający mu gonić sarenki... A potem płacz, że husky zaginął/ukradziony/zastrzelony.
Oczywiście kocham jak ludzie spuszczają północniaki, ale te wychowane i mają je pod kontrolą psychiczną... tzn. przywołane przez właściciela, piesie szybko znajdują się przy nim.

Otóż to. Jest jeszcze linka, jak chce się psa spuścić, a z przywołaniem różnie :)

Jak śnieg się utrzyma, a ja dojdę do siebie, to wezmę czubka na trening

Posted

[quote name='Angi']to się spiesz, śnieg się topi :D[/QUOTE]

Nie mam czasu, a śnieg się trzyma, nawet go przybywa :P Potrzebuję kogoś do pomocy, bo Jetsan nie umie ciągnąć ;)

Posted

No to super. :)
Jak my już się gdzieś wybieraliśmy to na TTB. Ostatnio i czasu i zdrowia mało, niestety.
Ale wolne się zaczyna więc można sobie pozwolić.

A i przyszły weekend tzn nie ten a dopiero 22-23, żebyśmy się dobrze zrozumiały. :lol: