Naklejka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ja się biorę od 17 za biologię, aż jeden raz przeczytałam cały dział, sukces! :evil_lol: Pouczę się rano.... :grins: Quote
angineuuka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Naklejka napisał(a):Ja się biorę od 17 za biologię, aż jeden raz przeczytałam cały dział, sukces! :evil_lol: Pouczę się rano.... 10 minut przed lekcją :grins: Quote
Talucha Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 :evil_lol: Ja też się za to zabiorę... później :p Quote
angineuuka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Talucha napisał(a)::evil_lol: Ja też się za to zabiorę... później :p a ja mam piwo i mam wszystko gdzieś :lol: Quote
Naklejka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Angi napisał(a):10 minut przed lekcją :grins: Prawie... pójdę na busa i będę jakieś 30min przed lekcją w szkole :P To tylko układ krwionośny, nic wielkiego. Quote
Talucha Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Angi napisał(a):a ja mam piwo i mam wszystko gdzieś :lol: Ja miałam wczoraj :lol: Lech shandy :loveu: :evil_lol: Naklejka napisał(a):Prawie... pójdę na busa i będę jakieś 30min przed lekcją w szkole :P To tylko układ krwionośny, nic wielkiego. No właśnie co tam :lol: Moje słówka też proste :D Quote
omry Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Aaaaa ja już nie mam biologii :D Żegnaj biologio, fizyko i geografio :) Quote
Naklejka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 A ja mam rozszerzenie :loveu: W przyszłym roku kończę fizykę, geografię, historię i kilka innych durnych przedmiotów :D Quote
Baton Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Hej. ;) Widzę, że tak samo się bierzemy za naukę :lol: Ja właśnie mam siąść przed fizyką, ale mi się nie chce... :D A o angielskim proszę przy mnie nie mówić :P Fizyka to zło ! :diabloti: No ja się zawsze biorę za nauke, ale odciąga mnie od niej dogo i pare innych rzeczy ('Joy, masz może ochotę na spacerek?':evil_lol:) Talucha napisał(a):Do roboty, ale już!!! :diabloti: Sama się rusz, idź do kuchni i rób dla nas babeczki, rogaliki i inne takie :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Hej ;) Sprawdzian z angielskiego zwaliłam , ale dzięki tobie zajrzałam do zeszytu i zobaczyłam , że jest praca domowa i dostałam z niej 5 ;) dzięki Quote
whiteterrier Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 A ja za rok nie będę miała chemii, biologii, fizyki, geografii a zamiast tego przyrodę :D Quote
Klaudia&Aza Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 whiteterrier napisał(a):A ja za rok nie będę miała chemii, biologii, fizyki, geografii a zamiast tego przyrodę :D Ja też za rok nie będę miała chemii, biologii, fizyki, geografii, ale w zamian będę mieć 5 matematyk w tygodniu (teraz mam 2) - normalnie żyć nie umierać :flaming: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 eee tam, się przejmujecie :evil_lol: przecież 21.12 koniec świata :evil_lol: Quote
Baton Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Angi napisał(a):eee tam, się przejmujecie :evil_lol: przecież 21.12 koniec świata :evil_lol: A no właśnie ;) To po co ja nowe szelki zamówiłam jak ich wykorzystać nie zdążymy...? :evil_lol: Quote
vege* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Angi napisał(a):eee tam, się przejmujecie :evil_lol: przecież 21.12 koniec świata :evil_lol: A nie 12.12? :hmmmm::hmmmm: whiteterrier napisał(a):A ja za rok nie będę miała chemii, biologii, fizyki, geografii a zamiast tego przyrodę :D Ja teraz w 3 liceum nie mam fizyki, geografii, francuskiego, pp, po, woku (woku to już nie miałam w 2 kl), a w drugim półroczu jeszcze odejdzie mi chemia, bo jej nie zdaję na maturze :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Angi napisał(a):eee tam, się przejmujecie :evil_lol: przecież 21.12 koniec świata :evil_lol: Hahahah :roflt::roflt: No w sumie racja, nie ma się co przejmować :lol: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 widzicie, dwa razy będzie koniec świaata! to już wo gule nie ma co się przejmować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Baton Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 vege* napisał(a):A nie 12.12? :hmmmm::hmmmm: Pewnie, że nie ! Ale też gdzieś słyszałam, że 12 :roll: Może chcą przyspieszyć ten koniec świata...:hmmmm: Quote
vege* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 O matko nie zdążę się moim świeżo odebranym prawkiem nacieszyć :placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 vege* napisał(a):O matko nie zdążę się moim świeżo odebranym prawkiem nacieszyć :placz::placz::placz: :evil_lol: truuuuuudno :evil_lol: Quote
Baton Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ej, a czy przypadkowo w tym roku nie było już jakiegoś końca świata? :hmmmm: Jakiś dziadek zapowiadał, że miało być kiedyś tam, a jak ten dzień minął to powiedział, że się pomylił i przełożył jakoś na początek 2013 roku... :evil_lol: Quote
vege* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Angi napisał(a):truuuuuudno :evil_lol: Jesteś okropna :cry: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 vege* napisał(a):Jesteś okropna :cry: wiem :evil_lol: Quote
Talucha Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Wszędzie ten koniec świata! :lol: Reklamy wszystkie też robią związane z końcem świata :eviltong: 21.12 ma być podobno :D vege* nie martw się, ja nawet nie zdążę się na to prawko zapisać :evil_lol: (nie ważne, że miałam zapisywać się w czerwcu :p) Mi odpada teraz niemiecki, fizyka, chemia, geografia, biologia... I chwała za to! NIENAWIDZĘ niemieckiego. Mam z niego obecnie gorsze oceny niż z matematyki, a z matmy jestem strasznie słaba :p Lubiłam niemiecki w zeszłym roku jak miałam z kochanym panem Tadziem, który wstawiał na sprawdzianie 2 za to, że się podpisało :placz: Ja miałam u niego 5, bo wystarczyło zrobić wszystkie zadania, nie ważne czy były dobrze, czy źle, czy związane z tematem, czy nie, jak coś było napisane to było 5 :lol: :loveu: Moja koleżanka miała u niego same 4, nadszedł koniec roku i wystawianie ocen, pan Tadzio mówi koleżance, że wystawia jej 4 na koniec. Na to ona: a czemu nie 5? :( On się zapytał: A chcesz? No dobra, masz 5. Najlepszy nauczyciel :lol: maryg22 no właśnie co z szelkami?! Chcę zobaczyć jakie zacne połączenie wymyśliłam :lol: sonka95 nie ma sprawy, polecam się na przyszłość :eviltong: Nooo ale mamy straszną pogodę :angryy: Leje i leje. Z psem dzisiaj w ogóle nie byłam. Mama z nim była. Wychodzę dzisiaj z pokoju a tu niespodzianka: wymiociny pod drzwiami :loveu: Mama mówiła, że na dole na korytarzu też były wymiociny i szczochy :angryy: Co Lasteckiemu znowu jest to ja nie wiem :roll: A ja znowu zrobiłam błąd włączając laptopa bo teraz nie mogę się oderwać od dogo a miałam się uczyć tych cholernych słówek :p Aaa i jeszcze chciałam się zapytać. Dziewczyny, kupujecie swoim psom końskie płuca i takie tam różne bajery? Jak tak to skąd? Quote
Baton Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Talucha napisał(a):Wszędzie ten koniec świata! :lol: Reklamy wszystkie też robią związane z końcem świata :eviltong: 21.12 ma być podobno :D vege* nie martw się, ja nawet nie zdążę się na to prawko zapisać :evil_lol: (nie ważne, że miałam zapisywać się w czerwcu :p) Mi odpada teraz niemiecki, fizyka, chemia, geografia, biologia... I chwała za to! NIENAWIDZĘ niemieckiego. Mam z niego obecnie gorsze oceny niż z matematyki, a z matmy jestem strasznie słaba :p Lubiłam niemiecki w zeszłym roku jak miałam z kochanym panem Tadziem, który wstawiał na sprawdzianie 2 za to, że się podpisało :placz: Ja miałam u niego 5, bo wystarczyło zrobić wszystkie zadania, nie ważne czy były dobrze, czy źle, czy związane z tematem, czy nie, jak coś było napisane to było 5 :lol: :loveu: Moja koleżanka miała u niego same 4, nadszedł koniec roku i wystawianie ocen, pan Tadzio mówi koleżance, że wystawia jej 4 na koniec. Na to ona: a czemu nie 5? :( On się zapytał: A chcesz? No dobra, masz 5. Najlepszy nauczyciel :lol: maryg22 no właśnie co z szelkami?! Chcę zobaczyć jakie zacne połączenie wymyśliłam :lol: sonka95 nie ma sprawy, polecam się na przyszłość :eviltong: Nooo ale mamy straszną pogodę :angryy: Leje i leje. Z psem dzisiaj w ogóle nie byłam. Mama z nim była. Wychodzę dzisiaj z pokoju a tu niespodzianka: wymiociny pod drzwiami :loveu: Mama mówiła, że na dole na korytarzu też były wymiociny i szczochy :angryy: Co Lasteckiemu znowu jest to ja nie wiem :roll: A ja znowu zrobiłam błąd włączając laptopa bo teraz nie mogę się oderwać od dogo a miałam się uczyć tych cholernych słówek :p Aaa i jeszcze chciałam się zapytać. Dziewczyny, kupujecie swoim psom końskie płuca i takie tam różne bajery? Jak tak to skąd? Ja też chcę takiego nauczyciela od niemieckiego ! A nie to co teraz- był sprawdzian a na nim większość rzeczy której nawet nie mieliśmy więc wszędzie strzelałam (a że je strzelać nie potrafie...) A jeśli chodzi o szeleki to faktycznie Ci nic nie mówiłam ;) Pani ze sklepu w zeszłym tygodniu, jak miała robić szelki, napisała mi, że w tym tygodniu (a dokładnie dzisiaj) mieli mieć dostawę taśm w tych samych kolorach, ale bardziej miękkich. I spytała się czy chcę robić z tamtymi, grubszymi taśmami, czy z tymi co teraz dostali, miękkimi. To jej odpisałam, że zaczekam, aż dojdą te miększe ;) Także jutro szelki powinny być gotowe :) Pogodę to faktycznie mamy teraz ciekawą...:mad: A może Lasti coś zjadł czy coś...? Quote
Recommended Posts