Talucha Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 No i skończyły się fotki. Ale jutro jadę do schroniska to znowu będzie zapas na tydzień :razz: Doszła nasza obroża DS to też się pochwalę fotką na Lasteckim jutro pewnie :) Quote
Baton Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Doszła nasza obroża DS to też się pochwalę fotką na Lasteckim jutro pewnie :)[/QUOTE] A dlaczego nie dzisiaj? :diabloti: Quote
Talucha Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 maryg22 napisał(a): A dlaczego nie dzisiaj? :diabloti: Bo jest już ciemno i zdjęcia wyjdą gówniane :eviltong: A co, aż tak ciekawość Cię zżera? :cool3: Ja jestem ciekawa waszych nowości :D Quote
Baton Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Talucha napisał(a):Bo jest już ciemno i zdjęcia wyjdą gówniane :eviltong: A co, aż tak ciekawość Cię zżera? :cool3: Ja jestem ciekawa waszych nowości :D Ale mogą też być domowe :D Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ooo ja też chce zobaczyć obrożę jak najszybciej! :D Quote
Talucha Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 maryg22 napisał(a):Ale mogą też być domowe :D Nieeee, nie wyjdą :diabloti: whiteterrier napisał(a):Ooo ja też chce zobaczyć obrożę jak najszybciej! :D Jutro pokażę, jak uda mi się zrobić zdjęcie :D Quote
Baton Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Talucha napisał(a):Jutro pokażę, jak uda mi się zrobić zdjęcie :D A wiesz, że 'jutro' jest już dzisiaj? :D Tylko nie pisz, że nie będzie, bo zdjęcia nie wyjdą przez taką pogodę :evil_lol: Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Zdjęcia nie wyjdą przez tą pogodę :diabloti: Nie no, zamierzam ruszyć się niedługo na spacer z Lastim to zrobię jakieś badziewne fotki. Ciapkowo dzisiaj nie wyszło, bo pogoda u nas beznadziejna, dodatkowo mnie boli gardło (to tam jeszcze nic, przeżyłabym i z bólem gardła :P) ale koleżanka też się pochorowała. No nic, pojedziemy następnym razem ;) Quote
Baton Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Talucha napisał(a):Zdjęcia nie wyjdą przez tą pogodę :diabloti: Nie no, zamierzam ruszyć się niedługo na spacer z Lastim to zrobię jakieś badziewne fotki. Ciapkowo dzisiaj nie wyszło, bo pogoda u nas beznadziejna, dodatkowo mnie boli gardło (to tam jeszcze nic, przeżyłabym i z bólem gardła :P) ale koleżanka też się pochorowała. No nic, pojedziemy następnym razem ;) Tylko nie zapomnij wziąć tej nowej obroży i aparatu :D Pójdziemy innym razem, ale to chyba nie za tydzień, a za dwa ;) Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 maryg22 napisał(a):Tylko nie zapomnij wziąć tej nowej obroży i aparatu :D Pójdziemy innym razem, ale to chyba nie za tydzień, a za dwa ;) Obroży nie zapomnę (chociaż trochę mi jej szkoda w taką pogodę :eviltong:) ale z aparatem może być gorzej :lol: A czemu za tydzień nie? :( Quote
Baton Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Talucha napisał(a):Obroży nie zapomnę (chociaż trochę mi jej szkoda w taką pogodę :eviltong:) ale z aparatem może być gorzej :lol: A czemu za tydzień nie? :( To weź drugą na zmianę :D A jak aparatu nie weżmiesz [:mad:] to w ostateczności mogą być jeszcze z komórki :eviltong: Bo kuzynki chcą mnie gdzieś wyciągnąć :D Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Chyba tak zrobię, bo szkoda, żeby nową obrożę zniszczyć przy pierwszym użyciu :eviltong: Dobra, dobra, przez Ciebie nie zapomnę aparatu :lol: Aaaaa ok, ok :) Quote
Baton Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Talucha napisał(a):Chyba tak zrobię, bo szkoda, żeby nową obrożę zniszczyć przy pierwszym użyciu :eviltong: Dobra, dobra, przez Ciebie nie zapomnę aparatu :lol: Aaaaa ok, ok :) No ja mam nadzieję, że nie zapomnisz ;) Quote
betty_labrador Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 czesc :D przyszłam Was popodglądać i pooglądać :D bardzo fajnego masz wilczastego :loveu: a psiaki schroniskowe naprawde biedne :( sa takie cudne, wszystkim chcialoby sie pomóc. Eh. Quote
whiteterrier Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dziś jest dziś, więc czekam na zdjęcia Lastiego i nowej obróżki :loveu: Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 betty_labrador napisał(a):czesc :D przyszłam Was popodglądać i pooglądać :D bardzo fajnego masz wilczastego :loveu: a psiaki schroniskowe naprawde biedne :( sa takie cudne, wszystkim chcialoby sie pomóc. Eh. Witamy :multi: whiteterrier napisał(a):Dziś jest dziś, więc czekam na zdjęcia Lastiego i nowej obróżki :loveu: Zdjęcia mam, muszę tylko wrzucić na photobucket i pokazuję :) Angi napisał(a):cześć Talucha :) Cześć :hand: Wrzucę zdjęcia na photobucket i potem wstawię tutaj. Kurcze, mam dzisiaj straszną ochotę na babeczki z jagodami i drugie z nutellą :splat: Aż chyba zaraz sobie upiekę :lol: zaraz edytuję i wstawię fotki :) Quote
Baton Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Talucha napisał(a): Kurcze, mam dzisiaj straszną ochotę na babeczki z jagodami i drugie z nutellą :splat: Aż chyba zaraz sobie upiekę :lol: Jak je zrobisz i prześlesz pocztą (ew. doniesiesz do domu:lol:), to podaruję Ci te bułki :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 To czekam na foteczki :D Weź, narobiłaś ochoty człowieki na diecie apfe! Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Angi']też bym zjadła :D Zapraszam do mnie :cool3: [quote name='maryg22']Jak je zrobisz i prześlesz pocztą (ew. doniesiesz do domu:lol:), to podaruję Ci te bułki :evil_lol: :evil_lol: Wpadnij z Joy, poczęstuje Cię :D [quote name='whiteterrier']To czekam na foteczki :D Weź, narobiłaś ochoty człowieki na diecie apfe! A daj spokój z dietą, też miałam mieć :lol: Właśnie sobie jem babeczki :p Strasznie szybko się je robi. I powiem Wam, że wyszły przepyszne :diabloti: Ale nie mam z nutellą bo mi brat zjadł -,- zrobiłam za to z jakąś dziwną pastą kokosową i nawet wyszło ok :lol: Ale z jagodami najlepsze :loveu: Dobra, to teraz fotki :D Nasza nowa obróżka :loveu: Quote
Aleksa. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ooo ale Lasti też już ma ładne futro.:lol: Quote
whiteterrier Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Kurde uwielbiam jagody, to moja miłość normalnie! A obroża świetna :D Zauważyłam, że Amoor lepiej chodzi na dławikowych, więc mu chyba zamówię pod choinkę a na urodziny dostanie frisbee :D Quote
Recommended Posts