Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='whiteterrier']Miny Lastiego wymiatają :loveu:
Ładna pogoda? Daj trochę słoneczka! :D

Nie oddam :)

[quote name='Naklejka']Lasti ma fajny ogonek :D Jetsan też miał nędzny ogonek, gdy był szczylem :eviltong:
nie mogę z jego min :lol:

Szczeniaki w ogóle mają super etapy, są takie nieproporcjonalne, to futro taki puszek i nędzne ogony :evil_lol: A potem jakie psiska wyrastają :cool3:

[quote name='dOgLoV']piękne te domowe fotki , ładne kolorki :loveu:

Szkoda tylko, że takie ciemne :P

Dzisiejsze. Słońce na spacerze nam się schowało, ale i tak było przyjemnie :)

Posted

[quote name='whiteterrier']E Słońce uciekło Tobie bo się podzielić nie chciałaś :diabloti:
Ale ja tez go nie miałam ;c
Weekend zlecial masakrycznie szybko ech..

Byle do piątku... ;)

Mam dzisiaj tylko 3 zdjęcia grzybków :lol:

Spadam się pouczyć jeszcze trochę na niemiecki i chemię : x

Posted

[quote name='Mada95']chodzisz z nim jesienią?
Dla mnie to takie niezwykłe bo moje zwierzaki zawsze chodziły do weta w okresie letnim:p

[URL]http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/jsn042.jpg[/URL] Jak ja kocham te oczy:loveu:[/QUOTE]

Byliśmy na kotroli, bo Lasti miał problemy z uchem ;)
Jest już dużo lepiej, ale dzisiaj znowu dostał maść i musimy się pokazać za 10 dni.

Pies mi się rozrósł i chyba będę musiała sprzedać nasze activdogowe szelki, chociaż mi się one bardzo podobają :( Ale co z tego, skoro wbijają mu się w pachy...

Posted

[quote name='omry']Lasti mężnieje :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:
Obrasta w tłuszczyk po tych rzeczach, którymi karmi go mój tata :loveu: :angryy:

[quote name='Mada95']Szkoda że moja Lejdi jest taką kluchą , bo bym odkupiła:roll:[/QUOTE]

No na Lejdi na bank będą za małe ;)

Zaraz zrobię mu zdjęcia w tych szelkach.

Posted

ta obroża bardzo mu pasuje :loveu: :loveu:
[url]http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/jesie2012021.jpg[/url]

fajnego futra na zimę dostał :loveu: z Mayki ostatnimi tygodniami strasznie sie sypało, wszyscy mieli tego serdecznie dość :shake:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ta obroża bardzo mu pasuje :loveu: :loveu:

fajnego futra na zimę dostał :loveu: z Mayki ostatnimi tygodniami strasznie sie sypało, wszyscy mieli tego serdecznie dość :shake:[/QUOTE]

Ja go bardzo lubię w tej obroży :)
A futro w ogóle ma teraz fajniejsze niż kiedyś. Okres gubienia sierści u haszczaków jest okropny :roll:

Posted

Wreszcie znaleźliśmy karmę, która mu odpowiada. Miał już różne, ale po każdej wyłaziła mu sierść. Nasz stary wet mówił, że pewnie ma alergię na kurczaka. Dostawał karmę bez kurczaka i było to samo. Okazało się, że ma alergię ale na zboża. Teraz dostaje 1st Choice bezzbożówkę i sierść jest o niebo lepsza. Nie wypada tak i z wyglądu o wiele lepiej.
Wcześniej ostawał na sierść Omegan, teraz nie dostaje nic.

Posted

Mayka w sumie cały czas praktycznie na bricie jest więc może trzeba karmę zmienić. Ostatnio zastanawiałam się nad zmianą do tej pory wszystkie były na bricie , ale coraz mniej zaczyna mi się podobać ta karma, Mayka wiecznie głodna, Maylok zamiast przytyć schudł, a Ares ostatnio jadł prawie 2 miesiące josere i było wszystko ok, sierść piękna, pies najedzony, a po powrocie do brita zaczął się rzucać na jedzenie, sępić itp gdzie on nigdy tego nie robił.

Posted

[quote name='Marta_Ares']Mayka w sumie cały czas praktycznie na bricie jest więc może trzeba karmę zmienić. Ostatnio zastanawiałam się nad zmianą do tej pory wszystkie były na bricie , ale coraz mniej zaczyna mi się podobać ta karma, Mayka wiecznie głodna, Maylok zamiast przytyć schudł, a Ares ostatnio jadł prawie 2 miesiące josere i było wszystko ok, sierść piękna, pies najedzony, a po powrocie do brita zaczął się rzucać na jedzenie, sępić itp gdzie on nigdy tego nie robił.[/QUOTE]

No to faktycznie coś nie tak. Pewnie w składzie coś pozmieniali i są jaja.
Mój też jadł jakiś czas Joserę, ale była masakra jak na każdej innej, którą próbowaliśmy, oprócz właśnie 1st Choice.

[quote name='monika15']Chętnie bym odkupiła te szelki tylko jakie one mają wymiary? nie wiem czy na mojego klucha się zmieszczą:evil_lol:[/QUOTE]

Wyślę wymiary na PW :)

Byłam z Lastim na spacerze. Strasznie u nas mokro i błotniście, więc Lasti jak najbardziej zadowolony :)
Słuchał się fajnie, nie przyszedł tylko raz na zawołanie-bo zaczął kopać. A on już tak ma, że kopanie jest najbardziej extra i nic innego go wtedy nie interesuje. Pobiegał sobie po kałużach, porył w ziemii, pobiegał po 'lesie'. W domu się pobawiliśmy szarpakiem i teraz Lastecki odpoczywa.

Posted

Hej ;) mu tu chyba pierwszy raz
Uwielbiam psy z niebieskimi oczami :loveu:
Jak przeczytałam ostatnie posty to widzę , że wy znaleźliście swoją karmę.
Ja mam niestety problem , bo moja mała i nie zje dużego worka karmy.
Testujemy różne ,ale muszę co jakiś czas jej zmieniać ,bo mojej po jakimś czasie się nudzi ;/