Korenia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/jesie2012030.jpg On umie otwierać oczy :D? Quote
kalyna Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/jesie2012032.jpg ooo co to za przygotowania? do pyska Lastiemu w jesiennych kolorach :loveu: Quote
whiteterrier Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Fajnie macie szelki, choć kojarzą mi się z baleronem :evil_lol: Choć jak jestem na diecie wszystko mi się z żarciem kojarzy :shake: A jesienne kolorki Lastusia superowe :loveu: Quote
Talucha Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='Korenia'] On umie otwierać oczy :D? Umie i wtedy wygląda jak psychopata :lol::evil_lol: [quote name='kalyna'] ooo co to za przygotowania? do pyska Lastiemu w jesiennych kolorach :loveu: Do treningu :) Też go lubię w tych barwach :) A ostatnio nie mam okazji porobić fajnych zdjęć jesiennych, ciągle brak czasu, albo za szybko jest ciemno :( [quote name='whiteterrier']Fajnie macie szelki, choć kojarzą mi się z baleronem :evil_lol: Choć jak jestem na diecie wszystko mi się z żarciem kojarzy :shake: A jesienne kolorki Lastusia superowe :loveu: Haha :lol: Szelki specjalne do treningów, na zwykłe spacery jak dla mnie się nie nadają ;) Taaa, ja zawsze mam dietę od jutra :D No i się potwierdziło, Lasti ma zapalenie ucha. Byłam z nim dzisiaj u weta. Pobierał mu próbkę wydzieliny z ucha i Lasti oczywiście dał koncert... Dostał krople i zastrzyk, jutro idziemy na czyszczenie ucha, coś czuję, że to dopiero będzie masakra w porównaniu z tym co było dzisiaj. Miałam mu kupić tą obrożę z ćwiekami, ale trzeba to przełożyć, bo kasa idzie na weta. Wstawiam kilka marnych fotek z telefonu, z jakiegoś tam spaceru. Muchomorki :lol: Quote
Talucha Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 I Lasti oddający się jednemu ze swoich ulubionych zajęć ;) Quote
Talucha Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 (edited) Dzisiaj była kolejna wizyta u weta, ucho było czyszczone, Lasti dostał krople. Kolejna wizyta w sobotę, trzeba jeszcze trochę ucho wyczyścić, bo z Lastim za jednym razem się nie da. No i dostanie zastrzyk. Nieźle ma zababrane to ucho. Pseudohodowla w trójmieście, potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/forum/thread...ta!-DT-na-CITO Edited October 25, 2012 by Talucha Quote
Talucha Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 omry napisał(a):To trzymamy kciuki za uszka :) Dziękujemy, już jest jakaś poprawa :) Kolejna wizyta zaliczona. Strasznie dużo ludzi dzisiaj było, trochę musieliśmy poczekać. Tylko jeden raz słyszałam jak kot miauczał w gabinecie, reszta zwierzaków była raczej cicho. Weszłam z Lastim do gabinetu i się zaczęło :diabloti: Żeby wet mógł mu zajrzeć do ucha musiałam siedzieć na Lastiego tyłku, trzymając mu przednie łapy, i trzymając zakagańczony łeb a i tak było ciężko :p Wył okropnie, aż mnie ściskało w środku. Tragedia. Krople i zastrzyk dostał. Jak wyszliśmy z gabinetu to wszyscy patrzeli przerażeni co temu psu się tam działo :lol: Czeka nas jeszcze jedna, prawdopodobnie ostatnia wizyta we wtorek. Przynajmniej już poprawę widać. Quote
whiteterrier Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Super, że jest poprawa ! :) Oj jak Amoor ma mieć zastrzyk to.. ostatnio 3 osoby go musiały trzymać i wtedy jakoś weterynarz sobie poradził :shake: Już łatwiej Bryze ( ON-ka ) trzymać :diabloti: Quote
Talucha Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='whiteterrier']Już łatwiej Bryze ( ON-ka ) trzymać :diabloti: :evil_lol: Z uchem już wszystko w porządku, we wtorek tylko idziemy na kontrolę. Nawet nie zapłaciłam tak dużo, jak myślałam, że będę musiała zapłacić. Quote
whiteterrier Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Pozy to on ma zarypiste! :D A co on tam wyniuchał? ;> Quote
Talucha Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='vege*']O Lasti bez linki :-) Czasem biega bez linki :) [quote name='whiteterrier']Pozy to on ma zarypiste! :D A co on tam wyniuchał? ;> On coś zawsze wywącha i wtedy kopie :D Ale wtedy muszę go siłą odciągać od tego jakże ciekawego zajęcia :diabloti: Mała niespodzianka, na spacerze był też z nami: Łatek :D Moje kochane maleństwo :loveu: Wzięłam ich na spacer, wyczesałam trochę. Po spacerze wrzuciłam Łatulowi słomy do budy, bo zimno na dworze a on całą słomę, którą wrzuciłam mu wcześniej już wymiótł. Oczywiście nikt inny się tym nie zainteresował, dopiero ja zauważyłam, że na dechach i cienkiej gąbeczce śpi :angryy: A jak mu już wyścieliłam budę jaki był szczęśliwy! Tak mu się oczka radosne robią, pysk się cieszy :loveu: Od razu wskoczył do budy, za chwilę z niej wyszedł i się nastawiał do głaskania tak jakby chciał podziękować, że teraz będzie miał cieplej... Niesamowity jest ten pies Quote
omry Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Łatek jest świetny :) Bardzo mi się podoba :) Quote
PannaAnna Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jaka jest historia Łatka? Śliczny psiak. http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/jsn022.jpg :lol:. Ale lisia doopka. Jaki on ma ogon bujny! :crazyeye: Quote
Talucha Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 (edited) [quote name='Aleksandra95']Widzę że i wy macie fajne spacery :) Ostatnio właśnie trochę słabo, sami chodzimy, jakoś nie możemy się zgadać z resztą żeby iść na jakiś fajny dogo spacer [quote name='Korenia']A Łatek to czyj psiak? Mojej babci [quote name='omry']Łatek jest świetny :) Bardzo mi się podoba :) Mi też, uwielbiam go i strasznie żałuję, że nie mogę go wziąć do domu, bo naprawdę jest genialny edit PannaAnna Łatek to pies mojej babci. Teraz ma jakieś 13-14 lat. Staruszek. Niestety, całe życie przy budzie ale robię co mogę, żeby miał dobrze i urozmaicam mu życie spacerami jak tylko mam czas. A Lasti tak, teraz ma fajny ogon, ale jak był szczeniakiem, to miał taki cienki sznurek :evil_lol: Edited November 3, 2012 by Talucha Quote
Korenia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/jsn011.jpg Uroczy przeogromnie! :loveu: Biedulek :( że żyje w takich warunkach :( Dobrze, że chociaż Ty o niego zadbasz! Quote
whiteterrier Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Fajny Łatuś, uwielbiam kundelki :loveu: Mój też jak złapie trop i coś wyniucha to ech.. :shake: Quote
Talucha Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Korenia'] Uroczy przeogromnie! :loveu: Biedulek :( że żyje w takich warunkach :( Dobrze, że chociaż Ty o niego zadbasz! Staram się jak mogę. Jestem tylko zła na babcię, bo ciągle jej mówię, żeby zrobili mu kojec (tym bardziej, że mam na miejscu 2 stolarzy w rodzinie -,-). Już mówiła, że tak, że zrobią... Kojca jak nie było tak nie ma. [quote name='whiteterrier']Fajny Łatuś, uwielbiam kundelki :loveu: Mój też jak złapie trop i coś wyniucha to ech.. :shake: Tropiciel ;) Kilka wczorajszych-domowych. Dzisiaj piękna pogoda u nas, więc chcę to wykorzystać i może porobię jakieś fotki na spacerze :) Quote
whiteterrier Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Miny Lastiego wymiatają :loveu: Ładna pogoda? Daj trochę słoneczka! :D Quote
Recommended Posts