monika15 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Stooo lat! Stooo lat!:BIG: Tylko się nie uchlaj za bardzo:diabloti::drinking: Quote
Baton Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 :BIG:Wszystkiego najlepszego! :new-bday: Quote
Talucha Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='magdabroy']Ale to dziś jeszcze bezalkoholowo, bo nie możesz :eviltong: Jakbym jutro nie miała czasu albo zapomniała, to już dziś Wszystkiego Najlepszego :BIG: Ciiii :evil_lol: Dziękuję :loveu: [quote name='Naklejka']Wszystkiego najlepszego! :) Dzięki :D [quote name='omry']Sto laaaaat :drink1: dziękuję :popcorn: [quote name='kalyna']łoooo to sto lat, wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń :drink1: u nas zadziwiająco szybko poszło z Gandim nauczenie go do klatki :evil_lol: Dziękuję :) :chlup: U nas był taki problem, że Lasti za pierwszym podejściem poślizgnął się na tej tacy co jest w klatce, narobił hałasu i się przestraszył :lol: I to musieliśmy naprawić [quote name='Patik']STOOO LAT I WIĘCEJ TEŻ MOŻE BYĆ:evil_lol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :D Dziękuję :D [quote name='monika15']Stooo lat! Stooo lat!:BIG: Tylko się nie uchlaj za bardzo:diabloti::drinking: Dzięki :evil_lol: [quote name='maryg22']:BIG:Wszystkiego najlepszego! :new-bday: Dziękuję :D Mam dla was torta :lol: Kolory miały być żywsze, trochę nie wyszło bo był problem z barwnikami. Kremu trochę za mało, dlatego boki wyglądają jak wyglądają. W ogóle z tym tortem były jaja :P Ale jest w miarę zjadliwy :lol: A później będą fotki z wakacji, wzięłam się za zmniejszanie :lol: Quote
*Magda* Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 A czemu on taki niebieski w środku? :crazyeye: Quote
Baton Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 A zostało coś z tego tortu? Bo jak tak to chętnie do Ciebie wpadnę :evil_lol: Quote
aganela Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 piękny torcik:)Widzę,że lubisz niebieski? Bo widziałam takie torty np.zielono-żółto-pomarańczowo-niebiesko-czerwone:) I ode mnie Sto lat,Wszystkiego Najlepszego jeszcze:) Quote
Aleksa. Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 wygląda bardzo smacznie.:) jak urodziny, udane ? :) Quote
monika15 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Jak Ci jeszcze coś zostało to weź mi wyślij kawałek pocztą,ok:diabloti: Świetny wyszedł, tak tęęęczowy :D Quote
Naklejka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Świetny tort! Kocham torty, a Ty mnie tak katujesz zdjęciami :eviltong: Quote
Talucha Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='magdabroy']A czemu on taki niebieski w środku? :crazyeye:[/QUOTE] Bo to rainbow cake-tęczowe ciasto :D [quote name='maryg22']A zostało coś z tego tortu? Bo jak tak to chętnie do Ciebie wpadnę :evil_lol:[/QUOTE] Wbijaj :diabloti: mam jeszcze kawałek tortu orzechowego i deserki z galaretki :D [quote name='aganela']piękny torcik:)Widzę,że lubisz niebieski? Bo widziałam takie torty np.zielono-żółto-pomarańczowo-niebiesko-czerwone:) I ode mnie Sto lat,Wszystkiego Najlepszego jeszcze:)[/QUOTE] Lubię :D Ale tort właśnie miał być bardziej kolorowy (właśnie tak jak napisałaś) ale był mały problem z barwnikami :< Dziękuję :) [quote name='Aleksandra95']wygląda bardzo smacznie.:) jak urodziny, udane ? :)[/QUOTE] Tak, udane ale świętowania jeszcze nie koniec, będzie powtórka za tydzień, a potem jak siostra przyjedzie i tata :) [quote name='monika15']Jak Ci jeszcze coś zostało to weź mi wyślij kawałek pocztą,ok:diabloti: Świetny wyszedł, tak tęęęczowy :D[/QUOTE] Zostało, ale obawiam się, że zanim dojdzie pocztą to... może już nie być zbyt pyszny :lol: Chociaż jak kto lubi... Znam kolesia, który zjadł resztkę skisłej zupy ogórkowej zachwycając się, że moja siostra gotuje lepiej niż jego babcia :diabloti::evil_lol: [quote name='Naklejka']Świetny tort! Kocham torty, a Ty mnie tak katujesz zdjęciami :eviltong:[/QUOTE] Ja w ogóle kocham ciasta, ale torty to najbardziej truskawkowe i jagodowe :D :loveu: Jutro wstawię fotki jak znajdę czas :) Quote
kalyna Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 am o Waszych zmaganiach wtedy z ta klatką.. mój stuknięty szczyl zdawał się nie słyszeć hałasu.. nawet jak na drugi bok sie przekręcał :angryy: Quote
Kaaasia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Spóźnione :oops: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tort: Quote
PannaAnna Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Witam po raz pierwszy :) Przyznam, że Lastiego śledzę od dawien dawna i na pewno dalej będę tu zaglądać, boski jest :loveu:. Ode mnie również spóźnione sto lat! Tort genialny :) Ps. No i nieśmiało zapraszam do galerii Etny ;)). Quote
Talucha Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='kalyna']am o Waszych zmaganiach wtedy z ta klatką.. mój stuknięty szczyl zdawał się nie słyszeć hałasu.. nawet jak na drugi bok sie przekręcał :angryy: To dobrze, że się nie boi :evil_lol: [quote name='Kaaasia']Spóźnione :oops: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tort: Dziękuję :):) [quote name='PannaAnna']Witam po raz pierwszy :) Przyznam, że Lastiego śledzę od dawien dawna i na pewno dalej będę tu zaglądać, boski jest :loveu:. Ode mnie również spóźnione sto lat! Tort genialny :) Ps. No i nieśmiało zapraszam do galerii Etny ;)). Dziękuję :loveu: Zajrzę do was :) Zdjęcia z samolotu (robione komórką) :) Quote
Talucha Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 A ja właśnie (uwaga, uwaga!) zamówiłam Lastiemu karmę! Kurde, a już myślałam, że 15kg od stycznia starczy nam do grudnia :diabloti: A zeszła tak szybko bo jak mnie nie było to mój tata polewał psu karmę np. sosem z gulaszu... No i tak jakoś wtedy karma szybciej znikała :eviltong: i dlatego Lasti taki był gruby jak wróciłam :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 15kg karmy na rok :crazyeye: Co on żyje powietrzem :evil_lol: Widok z samolotu :loveu: Też mam takie foty :) Quote
Talucha Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='magdabroy']15kg karmy na rok :crazyeye: Co on żyje powietrzem :evil_lol: Widok z samolotu :loveu: Też mam takie foty :) Chyba tak :lol: Na szczęście karma jutro już będzie :) Widok z samolotu jest świetny :D A mi się tak fajnie trafiło, że i w jedną i w drugą stronę wszystko było pięknie widać :) Kaczuchy mojej babci Niestety z tych małych ani jedna nie przeżyła... Jedną wykończył Lasti :shake: A tu Niedzica :) Quote
aganela Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ooo byłam w tym zamku miesiąc temu:) a pływałaś Białą Damą? To jaka to karma i ciekawi mnie ile jej dostaje dziennie(pewnie nie waży dużo)? Bo u mnie Vikka mix z husky ma już 31-32kg,zdziwiłam się, że aż tyle może ważyć:crazyeye: Quote
Baton Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 15 kg?! Jesteś co do tego całkowicie pewna? :crazyeye: Toż to moja (specjalnie na tą okazję liczyłam ile ona zjada w ciągu roku) je trochę mniej niż 11 kg (dokładnie wychodzi że 10kg 950g), a i tak je mniej niż jest napisane na oapkowaniu :-o Quote
Talucha Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='aganela']Ooo byłam w tym zamku miesiąc temu:) a pływałaś Białą Damą? To jaka to karma i ciekawi mnie ile jej dostaje dziennie(pewnie nie waży dużo)? Bo u mnie Vikka mix z husky ma już 31-32kg,zdziwiłam się, że aż tyle może ważyć:crazyeye:[/QUOTE] W tym roku nie pływałam, ale byłam tam kiedyś na kolonii i jakimś statkiem pływaliśmy, ale nie wiem czy to była Biała Dama, to było dawno temu :lol: 1st choice bez zbożowy, Lasti ma zawsze pełną miskę, je kiedy mu się chce, czasem nie rusza tego przez 3 dni. Waży teraz chyba ok. 19kg [quote name='maryg22']15 kg?! Jesteś co do tego całkowicie pewna? :crazyeye: Toż to moja (specjalnie na tą okazję liczyłam ile ona zjada w ciągu roku) je trochę mniej niż 11 kg (dokładnie wychodzi że 10kg 950g), a i tak je mniej niż jest napisane na oapkowaniu :-o[/QUOTE] Owszem ;) Mowa oczywiście tylko o karmie, bo Lastiemu zdarza się raz na jakiś czas zwędzić coś z szafki. W Gdyni znowu będzie p. Zofia Mrzewińska, będą wykłady na temat wychowywania szczeniąt. Zastanawiam się czy jechać. Tylko muszę się szybko zastanawiać, bo trzeba się zarejestrować wcześniej. Quote
aganela Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 No to myślałam,że z 25kg Lasti waży, tzn. wygląda tak na zdjęciach...ja jakbym miała możliwość zapisałabym się na takie wykłady...bo pewnie jeszcze szczeniaków parę zamierzam mieć w życiu:oops: Quote
Kaaasia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Na takie wykłady to i ja chętnie bym się wybrała :smile: Lasti wygląda na więcej niż 19kg. Quote
Talucha Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='aganela']No to myślałam,że z 25kg Lasti waży, tzn. wygląda tak na zdjęciach...ja jakbym miała możliwość zapisałabym się na takie wykłady...bo pewnie jeszcze szczeniaków parę zamierzam mieć w życiu:oops: Teraz i tak waży dużo, bo normalna jego waga to 17kg :lol: Bo on jest malutki tak naprawdę :) Ja też zamierzam mieć szczeniaka i dlatego zapisałam się dzisiaj na wykłady, mam nadzieję, że starczy dla mnie miejsca :lol: [quote name='Kaaasia']Na takie wykłady to i ja chętnie bym się wybrała :smile: Lasti wygląda na więcej niż 19kg. Zapisałam się na wykłady ;) Na zdjęciach to on w ogóle inaczej wygląda :P Przydałoby się w końcu mu zrobić nowe fotki ;) Quote
Talucha Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Mam coś dla was :) Dzisiejszy leniuch Quote
*Magda* Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastino001.jpg śpioszek :evil_lol: Quote
Recommended Posts