Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Ale to dziś jeszcze bezalkoholowo, bo nie możesz :eviltong:

Jakbym jutro nie miała czasu albo zapomniała, to już dziś Wszystkiego Najlepszego :BIG:

Ciiii :evil_lol:
Dziękuję :loveu:

[quote name='Naklejka']Wszystkiego najlepszego! :)

Dzięki :D
[quote name='omry']Sto laaaaat :drink1:

dziękuję :popcorn:
[quote name='kalyna']łoooo to sto lat, wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń :drink1:

u nas zadziwiająco szybko poszło z Gandim nauczenie go do klatki :evil_lol:

Dziękuję :) :chlup:
U nas był taki problem, że Lasti za pierwszym podejściem poślizgnął się na tej tacy co jest w klatce, narobił hałasu i się przestraszył :lol: I to musieliśmy naprawić

[quote name='Patik']STOOO LAT I WIĘCEJ TEŻ MOŻE BYĆ:evil_lol:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :D

Dziękuję :D
[quote name='monika15']Stooo lat! Stooo lat!:BIG:
Tylko się nie uchlaj za bardzo:diabloti::drinking:

Dzięki :evil_lol:

[quote name='maryg22']:BIG:Wszystkiego najlepszego! :new-bday:

Dziękuję :D

Mam dla was torta :lol:
Kolory miały być żywsze, trochę nie wyszło bo był problem z barwnikami. Kremu trochę za mało, dlatego boki wyglądają jak wyglądają. W ogóle z tym tortem były jaja :P Ale jest w miarę zjadliwy :lol:

A później będą fotki z wakacji, wzięłam się za zmniejszanie :lol:

Posted

piękny torcik:)Widzę,że lubisz niebieski? Bo widziałam takie torty np.zielono-żółto-pomarańczowo-niebiesko-czerwone:) I ode mnie Sto lat,Wszystkiego Najlepszego jeszcze:)

Posted

[quote name='magdabroy']A czemu on taki niebieski w środku? :crazyeye:[/QUOTE]

Bo to rainbow cake-tęczowe ciasto :D

[quote name='maryg22']A zostało coś z tego tortu? Bo jak tak to chętnie do Ciebie wpadnę :evil_lol:[/QUOTE]

Wbijaj :diabloti: mam jeszcze kawałek tortu orzechowego i deserki z galaretki :D

[quote name='aganela']piękny torcik:)Widzę,że lubisz niebieski? Bo widziałam takie torty np.zielono-żółto-pomarańczowo-niebiesko-czerwone:) I ode mnie Sto lat,Wszystkiego Najlepszego jeszcze:)[/QUOTE]

Lubię :D Ale tort właśnie miał być bardziej kolorowy (właśnie tak jak napisałaś) ale był mały problem z barwnikami :<
Dziękuję :)

[quote name='Aleksandra95']wygląda bardzo smacznie.:) jak urodziny, udane ? :)[/QUOTE]

Tak, udane ale świętowania jeszcze nie koniec, będzie powtórka za tydzień, a potem jak siostra przyjedzie i tata :)

[quote name='monika15']Jak Ci jeszcze coś zostało to weź mi wyślij kawałek pocztą,ok:diabloti:
Świetny wyszedł, tak tęęęczowy :D[/QUOTE]

Zostało, ale obawiam się, że zanim dojdzie pocztą to... może już nie być zbyt pyszny :lol:
Chociaż jak kto lubi... Znam kolesia, który zjadł resztkę skisłej zupy ogórkowej zachwycając się, że moja siostra gotuje lepiej niż jego babcia :diabloti::evil_lol:

[quote name='Naklejka']Świetny tort! Kocham torty, a Ty mnie tak katujesz zdjęciami :eviltong:[/QUOTE]

Ja w ogóle kocham ciasta, ale torty to najbardziej truskawkowe i jagodowe :D :loveu:

Jutro wstawię fotki jak znajdę czas :)

Posted

Witam po raz pierwszy :) Przyznam, że Lastiego śledzę od dawien dawna i na pewno dalej będę tu zaglądać, boski jest :loveu:.

Ode mnie również spóźnione sto lat! Tort genialny :)

Ps. No i nieśmiało zapraszam do galerii Etny ;)).

Posted

[quote name='kalyna']am o Waszych zmaganiach wtedy z ta klatką..
mój stuknięty szczyl zdawał się nie słyszeć hałasu.. nawet jak na drugi bok sie przekręcał :angryy:

To dobrze, że się nie boi :evil_lol:
[quote name='Kaaasia']Spóźnione :oops: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tort:

Dziękuję :):)

[quote name='PannaAnna']Witam po raz pierwszy :) Przyznam, że Lastiego śledzę od dawien dawna i na pewno dalej będę tu zaglądać, boski jest :loveu:.

Ode mnie również spóźnione sto lat! Tort genialny :)

Ps. No i nieśmiało zapraszam do galerii Etny ;)).

Dziękuję :loveu:
Zajrzę do was :)

Zdjęcia z samolotu (robione komórką) :)

Posted

A ja właśnie (uwaga, uwaga!) zamówiłam Lastiemu karmę! Kurde, a już myślałam, że 15kg od stycznia starczy nam do grudnia :diabloti:
A zeszła tak szybko bo jak mnie nie było to mój tata polewał psu karmę np. sosem z gulaszu... No i tak jakoś wtedy karma szybciej znikała :eviltong: i dlatego Lasti taki był gruby jak wróciłam :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']15kg karmy na rok :crazyeye: Co on żyje powietrzem :evil_lol:

Widok z samolotu :loveu: Też mam takie foty :)

Chyba tak :lol: Na szczęście karma jutro już będzie :)
Widok z samolotu jest świetny :D A mi się tak fajnie trafiło, że i w jedną i w drugą stronę wszystko było pięknie widać :)

Kaczuchy mojej babci

Niestety z tych małych ani jedna nie przeżyła... Jedną wykończył Lasti :shake:

A tu Niedzica :)

Posted

Ooo byłam w tym zamku miesiąc temu:) a pływałaś Białą Damą?
To jaka to karma i ciekawi mnie ile jej dostaje dziennie(pewnie nie waży dużo)? Bo u mnie Vikka mix z husky ma już 31-32kg,zdziwiłam się, że aż tyle może ważyć:crazyeye:

Posted

15 kg?! Jesteś co do tego całkowicie pewna? :crazyeye: Toż to moja (specjalnie na tą okazję liczyłam ile ona zjada w ciągu roku) je trochę mniej niż 11 kg (dokładnie wychodzi że 10kg 950g), a i tak je mniej niż jest napisane na oapkowaniu :-o

Posted

[quote name='aganela']Ooo byłam w tym zamku miesiąc temu:) a pływałaś Białą Damą?
To jaka to karma i ciekawi mnie ile jej dostaje dziennie(pewnie nie waży dużo)? Bo u mnie Vikka mix z husky ma już 31-32kg,zdziwiłam się, że aż tyle może ważyć:crazyeye:[/QUOTE]

W tym roku nie pływałam, ale byłam tam kiedyś na kolonii i jakimś statkiem pływaliśmy, ale nie wiem czy to była Biała Dama, to było dawno temu :lol:
1st choice bez zbożowy, Lasti ma zawsze pełną miskę, je kiedy mu się chce, czasem nie rusza tego przez 3 dni. Waży teraz chyba ok. 19kg

[quote name='maryg22']15 kg?! Jesteś co do tego całkowicie pewna? :crazyeye: Toż to moja (specjalnie na tą okazję liczyłam ile ona zjada w ciągu roku) je trochę mniej niż 11 kg (dokładnie wychodzi że 10kg 950g), a i tak je mniej niż jest napisane na oapkowaniu :-o[/QUOTE]

Owszem ;) Mowa oczywiście tylko o karmie, bo Lastiemu zdarza się raz na jakiś czas zwędzić coś z szafki.

W Gdyni znowu będzie p. Zofia Mrzewińska, będą wykłady na temat wychowywania szczeniąt. Zastanawiam się czy jechać. Tylko muszę się szybko zastanawiać, bo trzeba się zarejestrować wcześniej.

Posted

No to myślałam,że z 25kg Lasti waży, tzn. wygląda tak na zdjęciach...ja jakbym miała możliwość zapisałabym się na takie wykłady...bo pewnie jeszcze szczeniaków parę zamierzam mieć w życiu:oops:

Posted

[quote name='aganela']No to myślałam,że z 25kg Lasti waży, tzn. wygląda tak na zdjęciach...ja jakbym miała możliwość zapisałabym się na takie wykłady...bo pewnie jeszcze szczeniaków parę zamierzam mieć w życiu:oops:

Teraz i tak waży dużo, bo normalna jego waga to 17kg :lol: Bo on jest malutki tak naprawdę :)
Ja też zamierzam mieć szczeniaka i dlatego zapisałam się dzisiaj na wykłady, mam nadzieję, że starczy dla mnie miejsca :lol:

[quote name='Kaaasia']Na takie wykłady to i ja chętnie bym się wybrała :smile:

Lasti wygląda na więcej niż 19kg.

Zapisałam się na wykłady ;)
Na zdjęciach to on w ogóle inaczej wygląda :P Przydałoby się w końcu mu zrobić nowe fotki ;)