Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

Ale miał fajny błotny spacerek :D

Posted

[quote name='papillonek']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/1016.jpg
Zbliżenie tej minki może byc fajne :)

Jest fajne :D

[quote name='Aleksandra95']a do nas to nie zaglądacie :mad::mad::cool3:

Jak nie jak tak ;)

Mamy już obrożę przeciw kleszczom. Zobaczymy czy skuteczna :razz:
A jutro na Rewę na dogo spacer. Autobus mam zdecydowanie za wcześnie, bo o 9.10 :shake: i będę miała sporo czasu do 10.00 (na tą się umówiliśmy) ale za to poćwiczę z psem komendy na plaży trochę ;)

Posted

[quote name='Amber']Talucha, ja oglądam, ale z zazdrości dla plaży i morza nie komentuje :evil_lol: ;)

:evil_lol:

[quote name='motyleqq']zapraszam na mój bazarek z foto rzeczami :)
może akurat coś się przyda :)

[quote name='papillonek']Ale fajny pływak w tle :)
Fajnie Wam z tym morzem :D

;)

Pomęczę was jeszcze fotkami z dogo spaceru :eviltong:

Ach, ten głuuupi krótki obiektyw :< Chciałoby się mieć coś dłuższego.

Posted

Ach, ten głuuupi krótki obiektyw :< Chciałoby się mieć coś dłuższego.

Ja sobie nie wyobrażam nie mieć czegoś dłuższego na stanie ;). Czasem jak pójdę z czymś krótszym na spacer to wiele razy mnie cholera bierze, że zmarnowałam okazję na dobre zdjęcie. Z drugiej strony, krótszy jest zwykle jaśniejszy, jak w przypadku twoich zdjęć, z długim już może nie być tak samo. Najlepiej mieć dwa i więcej ;).

http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/280511r078.jpg
Super, bardzo mi się podoba :D

Posted

[quote name='Amber']Ja sobie nie wyobrażam nie mieć czegoś dłuższego na stanie ;). Czasem jak pójdę z czymś krótszym na spacer to wiele razy mnie cholera bierze, że zmarnowałam okazję na dobre zdjęcie. Z drugiej strony, krótszy jest zwykle jaśniejszy, jak w przypadku twoich zdjęć, z długim już może nie być tak samo. Najlepiej mieć dwa i więcej ;).

Super, bardzo mi się podoba :D

Ja mam beznadziejny kitowy 18-55 i to jest masakra... Marzy mi się coś dłuższego, ale rodzice mi nie zasponsorują na razie. I tak się cieszę, że w ogóle mam lustrzankę. Ale może grzecznie poproszę o obiektyw na urodziny :diabloti:[FONT=&quot]

Coś mi wariuje dzisiaj i dogo i photobucket... Daję jedno zdjęcie a reszta potem.

Dzisiaj Dzień Dziecka, więc najlepszego wszystkim :razz: a ja zaraz idę z moim dzieckiem :evil_lol: na jakiś fajny spacerek :)
[/FONT]

Posted

Też mam ten obiektyw do Nikona, ale prawdę mówiąc nie miałam okazji nim focić za dużo, bo nieczęsto portretuje ludzi, a do tego on się nadaje najlepiej. Ja mam to szczęście, że mój tata jest totalnie świrnięty na punkcie sprzętu elektronicznego i nie tylko, a aparaty zajmują w jego sercu szczególne miejsce, bo dużo fotografował na studiach, więc jak się razem dorwiemy do Allegro to nie ma przebacz :evil_lol: Ojciec chce sobie w ogóle wybudować ciemnie, bo jak mówi, cyfrówki to analogom mogą tyłek podcierać ;). Jest w tym prawda oczywiście, analogowe zdjęcia mają nieeesamowitą głębię, chciałabym się kiedyś nauczyć je robić :).

Tak więc zacznij namawiać rodziców na obiektyw, wiadomo, że są to duże pieniądze, ale ten sprzęt mało się zużywa, więc takie okazje jak urodziny albo Boże Narodzenie wydają się idealne. Może powiedz całej rodzinie, że zamiast kilku prezentów od każdego chcesz tylko jeden i się jakoś złożą ;).

Posted

[quote name='Amber']Też mam ten obiektyw do Nikona, ale prawdę mówiąc nie miałam okazji nim focić za dużo, bo nieczęsto portretuje ludzi, a do tego on się nadaje najlepiej. Ja mam to szczęście, że mój tata jest totalnie świrnięty na punkcie sprzętu elektronicznego i nie tylko, a aparaty zajmują w jego sercu szczególne miejsce, bo dużo fotografował na studiach, więc jak się razem dorwiemy do Allegro to nie ma przebacz :evil_lol: Ojciec chce sobie w ogóle wybudować ciemnie, bo jak mówi, cyfrówki to analogom mogą tyłek podcierać ;). Jest w tym prawda oczywiście, analogowe zdjęcia mają nieeesamowitą głębię, chciałabym się kiedyś nauczyć je robić :).

Tak więc zacznij namawiać rodziców na obiektyw, wiadomo, że są to duże pieniądze, ale ten sprzęt mało się zużywa, więc takie okazje jak urodziny albo Boże Narodzenie wydają się idealne. Może powiedz całej rodzinie, że zamiast kilku prezentów od każdego chcesz tylko jeden i się jakoś złożą ;).

Właśnie też o tym myślałam, żeby tak zrobić, jeden prezent od wszystkich i przynajmniej udany :evil_lol: Ale u mojej rodzinki kiepsko z organizacją będzie :roll: Trzeba jakoś obmyślić plan działania, chcę obiektyw na urodziny!

Tak ostatnio było mu wygodnie :)

Coś mi się stało z photobucketem ;/
Zawsze jak zmniejsząłam zdjęcia to klikałam sobie Resize 640x480 i było ok. Teraz tak robię, wstawiam zdjęcia tutaj i są w normalnym rozmiarze ;/ Grrr

Posted

Zdjęcia wrzucam przez tinypic, bo photobucket mnie denerwuje -,-
Jesteśmy już po spacerze ale teraz idę poustawiać na podwórku jakieś hopki i poćwiczymy ;)

Jak uda mi się zrobić jakieś zdjęcia na hopkach to wstawię później ;)