Ty$ka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Cześć skarby :loveu: Ale Lasti jest w Ciebie wpatrzony :loveu: Prawie tak samo jak mój kundel we mnie :PPP Świetną tworzycie ze sobą parę :) Quote
Talucha Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='Ty$ka']Cześć skarby :loveu: Ale Lasti jest w Ciebie wpatrzony :loveu: Prawie tak samo jak mój kundel we mnie :PPP Świetną tworzycie ze sobą parę :)[/QUOTE] [quote name='zahirka11']ale masz mądrego pieska :D[/QUOTE] To wszystko złudzenie :lol: On wcale nie jest taki kochany i mądry jak na zdjęciach :lol: Quote
Ty$ka Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 To tak jak mój. Ups, Morus nw realu jest jeszcze bardziej kochany i słodszy :lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Ja tutaj będę potwierdzać i podwalać Lastiego - on w rzeczywistości faktycznie jest gorszy! :lol: Wstrętny i okropny! Niewyczesany jakiś taki i pływać nie umie... co to za pies? Quote
Talucha Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='Ty$ka']To tak jak mój. Ups, Morus nw realu jest jeszcze bardziej kochany i słodszy :lol:[/QUOTE] Spadaj :P [quote name='Onomato-Peja']Ja tutaj będę potwierdzać i podwalać Lastiego - on w rzeczywistości faktycznie jest gorszy! :lol: Wstrętny i okropny! Niewyczesany jakiś taki i pływać nie umie... co to za pies?[/QUOTE] Eeeee wypraszam sobie, wyczesałam go! :lol: A pływać umie, bo pływał już, tylko się cyka w morzu :P Dobra, pracę skończyłam to zamierzam zabrać psa na psią plażę :) Lecimy! Quote
Ty$ka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Alez macie tutaj ciekawie :D Zazdroszczę psiej plaży :P Quote
Talucha Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Ty$ka']Alez macie tutaj ciekawie :D Zazdroszczę psiej plaży :P Tak, plaża to coś pięknego :loveu: Zrobiłam dzisiaj pyszne deserki :lol: Sam włażę :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-tlldd-17btA/UemPfQ098VI/AAAAAAAAD6w/GqyVZ8Y2TGA/w368-h552-no/IMG_0995.JPG O Ty! Jadłabym... Quote
Talucha Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Onomato-Peja']O Ty! Jadłabym...[/QUOTE] A ja pączki ze snickersem :lol: [quote name='Aleksandra95']Musiało być pyszne :loveu:[/QUOTE] Mam więcej! :D Quote
Aleksa. Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Talucha'] Mam więcej! :D[/QUOTE] Chceeee :loveu: Quote
Naklejka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Wszędzie o jedzeniu. Gińcie! :evil_lol: Idę zjeść 3 kolację :lol: Quote
Talucha Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Aleksandra95']Chceeee :loveu:[/QUOTE] Do Twojego przyjazdu chyba nie wytrzymają :lol: [quote name='Naklejka']Wszędzie o jedzeniu. Gińcie! :evil_lol: Idę zjeść 3 kolację :lol:[/QUOTE] Prawda, żarcie wszędzie :lol: A ja chcę schudnąć, ehe, zwłaszcza jak tata idzie do sklepu i kupuje tyle pyszności... Quote
Onomato-Peja Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Jak ja bardzo wiem o czym mówicie... Miałam dziś nic nie jeść, żeby mój brzuch pozostał w porannej kondycji, idę zaraz z koleżką na plażę i co? Od rana wchłaniam wszystko co znajdę, wyglądam jak w ciąży. :D Quote
Naklejka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Zrobiłam rano dwa ciasta na jutro... Tak właśnie wygląda moje odchudzanie ;) Nie zależy mi jakoś wybitnie :eviltong: Quote
Aleks89 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Co galeria to babeczki ,deserki ,ciasta ,ale i tak wole to niż wegańskie gówno z kłączy :diabloti: Żryjcie i tyjcie z tego wszystkie.:diabloti:Pozostanie wam tylko piękna dusza i czekanie na jakiegoś fidersa :lol: Quote
Baton Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Onomato-Peja']https://lh4.googleusercontent.com/-tlldd-17btA/UemPfQ098VI/AAAAAAAAD6w/GqyVZ8Y2TGA/w368-h552-no/IMG_0995.JPG O Ty! Jadłabym... To już wiemy co Natalia przyniesie na następny spacer :D :evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 mmm jakie desery bajeczne... A Lasti w kagańcu świetny :loveu: Jezu jak prosto jest psa unieszczęsliwić :D Ktoś kto wymyślił kagańce miałby u psów przechlapane ;) Quote
Aleks89 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Majkowska']mmm jakie desery bajeczne... A Lasti w kagańcu świetny :loveu: Jezu jak prosto jest psa unieszczęsliwić :D Ktoś kto wymyślił kagańce miałby u psów przechlapane ;)[/QUOTE] Mój lubi ,bo bez kagańca na spacer nie wyszedł od 3lat:lol:Więc kolczatka i kaganiec to jego najlepsi przyjaciele:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 To ci mojego Waldka pożyczę żebyś mi go trochę w kagańcu rozkochał ;) Tylko my chyba nie mamy takiego wygodnego kagańca. Quote
Naklejka Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Aleks89']Co galeria to babeczki ,deserki ,ciasta ,ale i tak wole to niż wegańskie gówno z kłączy :diabloti: Żryjcie i tyjcie z tego wszystkie.:diabloti:Pozostanie wam tylko piękna dusza i czekanie na jakiegoś fidersa :lol:[/QUOTE] Żrę, tyję i mam to głęboko w... ;) Zresztą, niezależnie od ilości tych dodatkowych kilogramów ociekam pięknem, zajebistością i w ogóle jestem oh ah :evil_lol: [quote name='Aleks89']Mój lubi ,bo bez kagańca na spacer nie wyszedł od 3lat:lol:Więc kolczatka i kaganiec to jego najlepsi przyjaciele:evil_lol:[/QUOTE] Sara też kaganiec i kolce lubiła, bo bez tego spaceru w ogóle nie było :eviltong: Quote
Recommended Posts