Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć skarby :loveu:

Ale Lasti jest w Ciebie wpatrzony :loveu: Prawie tak samo jak mój kundel we mnie :PPP Świetną tworzycie ze sobą parę :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć skarby :loveu:

Ale Lasti jest w Ciebie wpatrzony :loveu: Prawie tak samo jak mój kundel we mnie :PPP Świetną tworzycie ze sobą parę :)[/QUOTE]

[quote name='zahirka11']ale masz mądrego pieska :D[/QUOTE]

To wszystko złudzenie :lol: On wcale nie jest taki kochany i mądry jak na zdjęciach :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']To tak jak mój. Ups, Morus nw realu jest jeszcze bardziej kochany i słodszy :lol:[/QUOTE]

Spadaj :P

[quote name='Onomato-Peja']Ja tutaj będę potwierdzać i podwalać Lastiego - on w rzeczywistości faktycznie jest gorszy! :lol:
Wstrętny i okropny! Niewyczesany jakiś taki i pływać nie umie... co to za pies?[/QUOTE]

Eeeee wypraszam sobie, wyczesałam go! :lol: A pływać umie, bo pływał już, tylko się cyka w morzu :P

Dobra, pracę skończyłam to zamierzam zabrać psa na psią plażę :) Lecimy!

Posted

[quote name='Ty$ka']Alez macie tutaj ciekawie :D

Zazdroszczę psiej plaży :P

Tak, plaża to coś pięknego :loveu:

Zrobiłam dzisiaj pyszne deserki :lol:

Sam włażę :loveu:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']O Ty! Jadłabym...[/QUOTE]

A ja pączki ze snickersem :lol:

[quote name='Aleksandra95']Musiało być pyszne :loveu:[/QUOTE]

Mam więcej! :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Chceeee :loveu:[/QUOTE]

Do Twojego przyjazdu chyba nie wytrzymają :lol:

[quote name='Naklejka']Wszędzie o jedzeniu. Gińcie! :evil_lol: Idę zjeść 3 kolację :lol:[/QUOTE]

Prawda, żarcie wszędzie :lol: A ja chcę schudnąć, ehe, zwłaszcza jak tata idzie do sklepu i kupuje tyle pyszności...

Posted

Jak ja bardzo wiem o czym mówicie... Miałam dziś nic nie jeść, żeby mój brzuch pozostał w porannej kondycji, idę zaraz z koleżką na plażę i co? Od rana wchłaniam wszystko co znajdę, wyglądam jak w ciąży. :D

Posted

Co galeria to babeczki ,deserki ,ciasta ,ale i tak wole to niż wegańskie gówno z kłączy :diabloti: Żryjcie i tyjcie z tego wszystkie.:diabloti:Pozostanie wam tylko piękna dusza i czekanie na jakiegoś fidersa :lol:

Posted

[quote name='Majkowska']mmm jakie desery bajeczne...

A Lasti w kagańcu świetny :loveu: Jezu jak prosto jest psa unieszczęsliwić :D
Ktoś kto wymyślił kagańce miałby u psów przechlapane ;)[/QUOTE]

Mój lubi ,bo bez kagańca na spacer nie wyszedł od 3lat:lol:Więc kolczatka i kaganiec to jego najlepsi przyjaciele:evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Co galeria to babeczki ,deserki ,ciasta ,ale i tak wole to niż wegańskie gówno z kłączy :diabloti: Żryjcie i tyjcie z tego wszystkie.:diabloti:Pozostanie wam tylko piękna dusza i czekanie na jakiegoś fidersa :lol:[/QUOTE]

Żrę, tyję i mam to głęboko w... ;) Zresztą, niezależnie od ilości tych dodatkowych kilogramów ociekam pięknem, zajebistością i w ogóle jestem oh ah :evil_lol:

[quote name='Aleks89']Mój lubi ,bo bez kagańca na spacer nie wyszedł od 3lat:lol:Więc kolczatka i kaganiec to jego najlepsi przyjaciele:evil_lol:[/QUOTE]

Sara też kaganiec i kolce lubiła, bo bez tego spaceru w ogóle nie było :eviltong: