Talucha Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Aleksandra95']Niezłą historia ta z Lastim :evil_lol:[/QUOTE] Wolałabym żeby się nie powtórzyła :evil_lol: [quote name='maryg22']Cześć :D Ale wiesz, że może być czerwona obroża z ćwiekami? :cool3:[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Właśnie właśnie :cool3:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Dokładnie tak :grins:[/QUOTE] Nie nie nie :D Powiem Wam, że jak się nakręciłam na tą obrożę z ćwiekami to zastanawiałam się nad czerwoną i czarną ;) ale skłaniałam się ku czarnej. Pytałam kilku osób i jednogłośnie ma być czarna :grins: Quote
Baton Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A teraz kolejne kilka osób powie Ci, że czerwona :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Talucha'] Nie nie nie :D Powiem Wam, że jak się nakręciłam na tą obrożę z ćwiekami to zastanawiałam się nad czerwoną i czarną ;) ale skłaniałam się ku czarnej. Pytałam kilku osób i jednogłośnie ma być czarna :grins:[/QUOTE] Czerwona :mad: Quote
Talucha Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 ZOSTANIE CZARNA I KONIEC :D Ale swoją drogą, jakąś czerwień też bym chciała z tym, że nie mam kasy nawet na tą z ćwiekami a ona jest 1 w kolejce :diabloti: Quote
Baton Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A to może weźmiesz 2 z ćwiekami (kase jakoś załatwisz:lol:) - jedną czerwoną a drugą czarną :evil_lol: Chociaż ja dalej sądzę, że lepsza czerwona :D Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Je też jestem nadal za czerwona :loveu: Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Zróbmy tu głosowanie, która ma być :grins: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='magdabroy']Zróbmy tu głosowanie, która ma być :grins:[/QUOTE] Oczywiście, że czarna 8) Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Ty$ka']Oczywiście, że czarna 8)[/QUOTE] Oczywiście, że czerwona:grins: Quote
Talucha Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Nie przekonanie mnie co do tego! :grin::grins: Będzie czarna! A na dwie mnie nie stać zdecydowanie, chyba, że organizujecie dla mnie zrzutkę skoro tak go chcecie w czerwonej :evil_lol::diabloti: Quote
Aga*Lis Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Talucha']Nie przekonanie mnie co do tego! :grin::grins: Będzie czarna! A na dwie mnie nie stać zdecydowanie, chyba, że organizujecie dla mnie zrzutkę skoro tak go chcecie w czerwonej :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] No to ja wolę czarną :eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nie znacie się :diabloti::evil_lol: Quote
Baton Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ale ja zdania nie zmienię i jestem za czerwoną :D Quote
monika15 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 czarna będzie lepsza niż czerwona:evil_lol: nie słuchaj tych na górze:eviltong: Quote
Baton Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='monika15']czarna będzie lepsza niż czerwona:evil_lol: nie słuchaj tych na górze:eviltong: Nie mieszaj jej w głowie! :mad: Ma być czerwona ! :diabloti: Quote
Sonka95 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Najlepszym rozwiązaniem będzie czerwono-czarna :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Sonka95']Najlepszym rozwiązaniem będzie czerwono-czarna :evil_lol:[/QUOTE] Ha ha ha :D:D:D Quote
Baton Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Sonka95']Najlepszym rozwiązaniem będzie czerwono-czarna :evil_lol:[/QUOTE] W sumie dobry pomysł :lol: Mogła by być czerwona z czarnymi kolcami, albo czarna z czerwonymi :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Jak ja kupiłam Amoorowi czerwoną obroże to mój starszy brat powiedział żebym mu nie zakładała jej w piątek bo wtedy będzie pedał xd Więc wole czarną ;) Quote
Talucha Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 hahahhhaha LUDZIE! :D :D BĘDZIE CZARNA :evil_lol::diabloti::diabloti: i żadnych kombinacji :evil_lol: whiteterrier akurat to co ludzie będą myśleć to mi najbardziej zwisa, więc może nosić czerwoną w piątek i najwyżej zostanie uznany za pedała :eviltong: Nie mam zdjęć i nie przewiduję :grins: Pogodę mamy tragiczną! Quote
whiteterrier Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 No to widzę, że nie masz uroków starszego brata, który strasznie może zdołować i zniechęcić do wszystkiego :diabloti: Quote
masdamerka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dybry :) Muszę tu wpadać codziennie, bo się zagapiłam i nie odwiedzałam chyba żadnych galerii.. :-( Jego paczadła są hipnotejzing https://lh4.googleusercontent.com/-uGEJ3tC0i3k/UQQgsR0qCZI/AAAAAAAAA3Q/N5YCCDSAx24/s640/x%20024.JPG :loveu: Quote
Talucha Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 (edited) [quote name='whiteterrier']No to widzę, że nie masz uroków starszego brata, który strasznie może zdołować i zniechęcić do wszystkiego :diabloti: Znam uroki starszej siostry i młodszego brata, uwierz, że wystarczy :grins: Ja i tak zawsze robię po swojemu więc niech mnie zniechęcają i gadają co chcą :evil_lol: [quote name='masdamerka']Dybry :) Muszę tu wpadać codziennie, bo się zagapiłam i nie odwiedzałam chyba żadnych galerii.. :-( Jego paczadła są hipnotejzing :loveu: Bry, bry :hand: Ahhh prawda :evil_lol::loveu: Lecimy na spacerek :) i może będzie jakaś foteczka potem :razz: edit. Edited February 3, 2013 by Talucha Quote
Recommended Posts