Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Niezłą historia ta z Lastim :evil_lol:[/QUOTE]

Wolałabym żeby się nie powtórzyła :evil_lol:

[quote name='maryg22']Cześć :D
Ale wiesz, że może być czerwona obroża z ćwiekami? :cool3:[/QUOTE]

[quote name='Klaudia&Aza']Właśnie właśnie :cool3:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Dokładnie tak :grins:[/QUOTE]

Nie nie nie :D
Powiem Wam, że jak się nakręciłam na tą obrożę z ćwiekami to zastanawiałam się nad czerwoną i czarną ;) ale skłaniałam się ku czarnej. Pytałam kilku osób i jednogłośnie ma być czarna :grins:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talucha']
Nie nie nie :D
Powiem Wam, że jak się nakręciłam na tą obrożę z ćwiekami to zastanawiałam się nad czerwoną i czarną ;) ale skłaniałam się ku czarnej. Pytałam kilku osób i jednogłośnie ma być czarna :grins:[/QUOTE]

Czerwona :mad:

Posted

ZOSTANIE CZARNA I KONIEC :D
Ale swoją drogą, jakąś czerwień też bym chciała z tym, że nie mam kasy nawet na tą z ćwiekami a ona jest 1 w kolejce :diabloti:

Posted

A to może weźmiesz 2 z ćwiekami (kase jakoś załatwisz:lol:) - jedną czerwoną a drugą czarną :evil_lol: Chociaż ja dalej sądzę, że lepsza czerwona :D

Posted

Nie przekonanie mnie co do tego! :grin::grins: Będzie czarna! A na dwie mnie nie stać zdecydowanie, chyba, że organizujecie dla mnie zrzutkę skoro tak go chcecie w czerwonej :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Talucha']Nie przekonanie mnie co do tego! :grin::grins: Będzie czarna! A na dwie mnie nie stać zdecydowanie, chyba, że organizujecie dla mnie zrzutkę skoro tak go chcecie w czerwonej :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

No to ja wolę czarną :eviltong:

Posted

[quote name='monika15']czarna będzie lepsza niż czerwona:evil_lol: nie słuchaj tych na górze:eviltong:
Nie mieszaj jej w głowie! :mad: Ma być czerwona ! :diabloti:

Posted

[quote name='Sonka95']Najlepszym rozwiązaniem będzie czerwono-czarna :evil_lol:[/QUOTE]
W sumie dobry pomysł :lol:
Mogła by być czerwona z czarnymi kolcami, albo czarna z czerwonymi :evil_lol:

Posted

hahahhhaha LUDZIE! :D :D
BĘDZIE CZARNA :evil_lol::diabloti::diabloti: i żadnych kombinacji :evil_lol:

whiteterrier akurat to co ludzie będą myśleć to mi najbardziej zwisa, więc może nosić czerwoną w piątek i najwyżej zostanie uznany za pedała :eviltong:

Nie mam zdjęć i nie przewiduję :grins: Pogodę mamy tragiczną!

Posted (edited)

[quote name='whiteterrier']No to widzę, że nie masz uroków starszego brata, który strasznie może zdołować i zniechęcić do wszystkiego :diabloti:

Znam uroki starszej siostry i młodszego brata, uwierz, że wystarczy :grins:
Ja i tak zawsze robię po swojemu więc niech mnie zniechęcają i gadają co chcą :evil_lol:

[quote name='masdamerka']Dybry :) Muszę tu wpadać codziennie, bo się zagapiłam i nie odwiedzałam chyba żadnych galerii.. :-( Jego paczadła są hipnotejzing :loveu:

Bry, bry :hand:
Ahhh prawda :evil_lol::loveu:

Lecimy na spacerek :) i może będzie jakaś foteczka potem :razz:

edit.

Edited by Talucha